30/12

Hej!

Idag har jag vatt hos farmor och fikat och fått julklapp. Fick en av mamma också igår, eftersom hon hade glömt den på julafton! Haha. Jag har gått och blivit jätte förkyld, hoppas att jag är bättre imorgon. Har försökt kurera mig så bra som möjligt dessa dagara. Ikväll ska jag lägga mig tiiiidiiigt och sooovaa länge. Snart ska jag äta annanas (mamma har köpt 10 st he he) och kolla på dagens man :)


Haha!



Klockren!

yeeeeey



idag har jag köpt ny digital kamera! :D

vi drar till malmö , vi drar till malmööööö

Jag är ju sjukt duktig på att försova mig om jag inte fått mina antal timmars sömn som jag behöver. Idag skulle jag upp tidigt för att åka till Malmö. Gissa vem som stänger av alla 10 alarm? ´Såklart. Fick stressa som ett svin eftersom jag vaknade 20-30 min innan bussen gick. var hos pappa så fick springa till bussen för att hinna med. Sista biten fick jag springa riiiiktigt fort, hann precis. Sen kommer jag till stan och väntar på Sofie, gissa vem som då också försovit sig? Så jag fick åka hem till morfar och vänta där tills nästa tåg gick om en timme. Men det blev en trevlig dag i Malmö tillslut!

tuta och köra

Nu har jag vatt och hämtat Sofie, fått lite mat i magen, slått in paket, tatt på festkläderna, fixat håret, Nu är det bara sminket som saknas för ikväll blir det FEST!

Juldagen

Det har vatt en bra jul i år också! Synd att den alltid tar slut lika fort med. Men det är samtidigt ganska skönt. Har firat både hemma hos mamma och pappa. Lillejul hos mamma med släkten på mammas sida. Då åt vi enligt tradition lutfisk (dem som tycker om det iallfall, "barnen" åt varmrökt lax). Igår firade vi hos pappa med familjen. Jag Celina och Sophie hade snöbollskrig x2. Först innan vi kollade på Kalle och sen innan maten. Pappa singlade slant om vilken Anka vi skulle kolla på, som TUR är vann Kalle 3/3. Jag är nöjd med mina klappar, fick nästan allt jag önskat mig + andra roliga saker också.

Lilljul

Gick upp tidigt idag igen för att åka till stan med mamma. Bytte ett par byxor, köpte förköp till martin&martin på fredag. Vi köpte också present till Oscar och lite annat. Efter det åkte vi till mormors grav och tände ljus o så. Sen har vi städat och fixat. Ska fira jul hos mamma ikväll och gästerna kommer om typ en timme :)

Glömt att skriva att vi har bokat resa nu :D Jag Emmie Sofie Jennifer och Louise åker till Turkiet den 20 juni!!


2 dagar kvar!!

Idag gick jag upp halv sju för att åka in till sjukhuset. Mamma skulle lämna blod och jag ville bli blodgivare nu så jag följde med! Skrev på lappar och sånt och tog blodprov och blodtryck. Ska dit om två månader och lämna blod första gången!!:) Känner mig sjukt stolt över mig själv. Efter det stack jag och tränade och sen gick jag på stan. Köpte julklappar till Helene och Celina. Det blev en massa massa julklappar, speciellt till Celina. Tur jag inte betalade, roligast och köpa för andras pengar :D

När jag kom hem var det meningen att jag skulle baka julgodis. Men jag har inte hunnit och jag tror inte jag kommer hinna heller. Så det får nog bli imorgon:)

Nu har jag precis vatt och handlat med mamma. Är hos morfar nu där vi mellanlandade för lite fika. Ikväll blir det bio:)

21 december

Gooodmoorgon! Vaknade jätte pigg kl halv 8 idag. Kunde inte somna om så de va bara till att gå upp! Nu ska jag äta frukost och kolla på Greveholm och dricka jul te. Sen ska jag träna med Sofie. I eftermiddag tror jag mitt lilla resgäng från klassen kommer hit så ska vi beställa resa sen in till lilla torg och kolla på Calle och Erik ikväll!

3 dagar kvar till jul!!

Fjärde advent

4 dagar kvar till julafton!! Woohohoo=)

Idag har jag vatt och tränat med Sofie. När vi tränat klart så simmade vi, bubblade och bastade. Sjukt skönt! Har precis vatt hos Johanna en stund och nu ska jag äta lax. Sen sticker jag nog in till Johanna igen! (vi bor grannar just nu, fint det!)

17/12

aaaaa vad det är skönt att inte ha mer grejer i skolan nu!!! Sista provet för i år är skrivit och sista uppsatsen är klar för att lämnas in imorgon. Nu är det bara avslutningen kvar sen är det lov!

Idag va jag och Sofie på stan, köpte en ny klänning och ett diadem o lite sånt. Nu ska jag äta lite sen ska jag va med Johanna! :)

Imorgon blir det träning, avslutning, lunch med klassmates, middag med Johanna och sen utgång. Perfekt början på lovet ju!

you and i collide


Julte!

Idag började dagen med luciatåg. Fick ju gå upp en timme tidigare , men det gör inget. Det är så mysigt och man får lite mer julkänsla då tycker jag! Vi hade ingen internationell ekonomi idag = 3 timmars håltimme. Så jag träffade mamma och morfar och åt lunch. Sen gick jag och mamma på stan och handlade julklappar, kollade på julklappar till mig och handlade lite annat. Jag köpte äntligen en ny jacka :) Och så köpte vi lite te. Dricker ett rött julte just nu, riktigt gott !

Nu ska jag och mamma snart bara klenetter och få ännu mer julkänsla. ikväll blir det idolfinal och mys med mammi ♥


Freddie

Jag tror vår katt är i trotsåldern!! han väcker mig hela tiden, välter ner blommer och är allmänt störig.. gaaah


Tisdag

Tisdag , som brukar vara min hatdag, har varit helt okej ändå. Hade inte första lektionen så jag och Sofie stack till gymmet och tränade. Det är grymt skönt att träna så tidigt. Men nu är jag raaastlöös. har blivit van vid att träna på kvällen nu. Känns som det är det enda jag och Sofie gör nu. Längtar tills tordsag, det är veckans höjdpunkt! Kötta på boxningen! :D

Köpte färsk annanas + physalis idag för 15 kr, Jag är sjukt nöjd. Ska bli gotttttigott GOTT !

Lördag

 Idag har jag och Emmie vatt på Väla och shoppat! Jag hittade inte så mycket, lite tråkigt. Men det har vatt en mycket bra dag ändå:D På väla träffade vi Johanna och Simon med som vi åt lunch med. De hade dock hunnit äta upp sin mat innan vi fick våran.. Haha.

Efter Väla åkte vi vidare till munka ljungby där vi körde lite runder tills vi hittade idrottshallen. Kollade innebandycup. Sen när vi skulle åka hem så stängde vi av gpsen för Emmie trodde hon skulle hitta. Men efter en del ouppmärksamhet, hög musik och mycket prat så kom vi fram till att vi var vääääldigt fel. Vi hade hamnat i Lund. Kom hem en aaaning senare än planerat, men det gjorde inget :D Toppen dag!!

CALLE KRISTIANSSON

CALLE vidare, woho!!!


Fredag

Vaknade kl tio idag, inte fy skam en fredag! Efter jag ätit frukost så åkte jag med mamma och handlade. Sen cyklade jag in till stan och mötte Emmie vid 1 på gymmet och tränade lite. Kl 3 började min första och enda lektion idag. Efter religionen stack jag och Emmie tillbaka till gymmet och körde bodypump. Nu har jag precis ätit och duschat och är sjuuuukt trött! Ska slänga mig på soffan nu för idol bröjar om en kvart! Blir en skön hemmakväll.


Torsdag

Igår kväll kom Emmie och hämtade mig vid 8 så åkte vi till stan och träffade Matilda och Sofie och gick på bio kl 9! Vi såg New Moon. Den var klart bättre än vad jag trodde den skulle vara. Idag har jag varit på boxningen med Sofie. Kul och jobbigt precis som förra veckan. Sist hade jag träningsverk i 3-4 dagar efter. Hoppas jag slipper det denna gången! För imorgon blir det träning med Emmie =)


I'm loving angels instead

Ikväll har jag vatt på välgörenhetgala. Sjukt bra var det!! :)

När Emil Sigfridsson sjöng angels satt jag och filofoferade lite och tänkte att den låten är verkligen sjukt fin, och att han sjöng den bra. Tills Johanna viska till mej, "kan inte sluta tänka på hur kul det hade varit om han trilla ner från stolen, den ser inte så stadig ut". Sen kunde jag heller inte sluta tänka på det! Men som sagt, galan var sjukt bra och jag är imponerad över hur bra Emmie och Jenny fixade den!

Priset för det roligaste som hänt idag var när en kvinna trillade i bussen, det såg verkligen sjukt kul ut. Det är i sånna situationer man itne vill lägga in ett skratt.. men det kunde inte hjälpas. he he ..

1 december

Första december idag! Jag har precis kollat på första avsnittet av mysteriet på greveholm. Tänkte kolla ett om dagen :D Sjukt kul att ju mer man sett något ju mer lägger man märke till detaljerna, och ju roligare blir det :)

Det bästa i första avsnittet måste vara när de ska packa och Leif håller upp en Hawaii skjorta:
Astrid : Hawaii skjorta? Ska du ha Hawaii skjorta med dig mitt i vintern?
Leif : E de redan vinter? Det var ju sommar nyss. Och var har hösten tagit vägen? Tänk, snart är det vår!



RSS 2.0