oktobers bästa fredag

Igår var en av de roligaste på länge! Började med thaimat hos Emmie med massa trevliga tjejer. Sen blev det paketöppning, efterrätt och massa dans. Vid 11 tog vi taxin in till stan. Vi åkte med Bengan! Haha sjukt kul hade vi iallfall med massa sång.

Sen gick vi först till Hessle, och vidare till Class. Dansade och hade skit kul. Måste lätt göras om väldigt snart!! Sjukt kul att äntligen ta en utgång med fröken Ljungdahl! Och alla andra också såklart:) Hopppas på att få se bilder snart!

GRATTIS EMMIE

Har precis vatt i stan med Sofie. Köpte ett par skooooor =) wiiie. Kollade på dem i Malmö igår, drömde lite om dem inatt och nu är dem mina!

Ikväll ska jag hem till Emmie i degeberga. Hon fyller 18 idag!! :D Blir först mat (thai, mmmm) sen vidare till stan och utgång :)

 


my hump!

Sa till mamma att jag skulle visa min nya pojkvän. Visade henne denna filmen. Hon tyckte mest han var äcklig... :(



Boom boom pow!

Har vatt i Malmö idag med Johanna. Köpte 2 koftor, en skjorta och nytt te. Det var riktigt gott :) Johanna sov hos mig inatt. Jag var tydlig jobbig, snodde täcket och pratade (skrek) i sömnen. He he he... Igår kväll roade vi oss iallfall med att kolla på massa sjuka klipp.

Jag satt precis och lyssnade på boom boom pow med black eyed peas. Så kom jag o tänka på en film vi såg när en japan sjunger den.  Hahhah ! Måste visa den. Jag föredrar den dock med black eyed peas xD




I'm so 3008, you're so 2000 and late!

Make some noise



Ligger i sängen o äter physalis och lyssnar på denna braiga låten som Sofie visade mig igår :)


We're not afriad to dream
And when it all goes wrong
We're not afraid to scream

Oh, oh shout it out!

änglavakt




Snacka om att ha tur!!

min lilla nöt!

Har haft en mycket rolig kväll med Sofie. Började med att jag tog bussen till stan. Sofie jobbade och slutade kl 6 så jag hoppade av vid skolan och gick till affären. Så skulle hon larma, och när hon gjort det så kom hon på att hon glömt släcka. Så hon skulle gå in och göra det. Och då går såklart larmet. Den blicken, minen hon gjorde. Glömmer den aldrig. PANIK!! Hon kollade på mig som "vad faan ska jag göra" jag står som världens frågetecken och kollar tillbaka "vad faan vet jag" sen tar hon en sjukt snabb vändning och springer in. Hahaha det går inte att förklara vad roligt det var :D

Sen ringer larmcentralen och ska fråga efter kod. Vad svarar Sofie i telefonen? Joo "Välkommen till HälsoQ det är Sofie".. "man vet ju aldirg, kunde ju vatt någon annan" HAHAHAH!! Sjukt kul.

Vi gick iallfall hem till Sofie, fixade lite låtar till min mp3 och drack te. Sen började Idol och vi åt fruktsallad och choklad. När vi kollade på idol så kläckte Sofie ur sig "om man blundar kan man nästan tro att det är ett musikprogram vi kollar på". 

Hahaha man kan ju inte annat än älska tjejen :)


HELG!!! :D

Började ju kl 13 idag. Men jag stack in till stan tidigare. Hittade inte någonting. Inget förutom en klämma. Hur kul är det ? Blev skit sur. Så jag gick till Ohlssons ost och köpte lite teer och knäcke istället. Sen träffade jag morfar och mamma, köpte annanas och melon, så då blev jag på lite bättre humör;)

Sen hade vi typ 20 minuters internationell ekonomi, sen håltimme på 1,5timme och sen typ en halvtimmes religion. Kändes ju inte alls onödigt? Nu är jag iallfall hemma och dricker te. Ska snart laga mat, LAX muuums. Sen ska jag hem till Sofie och kolla på idol:)

Occccch nu är det LOOOOV :D yeeeeeey!

Torsdag

Yeeeeeey! Nu är allt jobbiga denna veckan slut! Imorgon har vi varken redovisning o beskattning eller naturkunskap, vilket betyder att vi börjar kl 13! Så borde alla fredagar vara. :)

Nu har jag precis ätit schnizel med mamma och sen har vi varit ute och gått. Om en timme är det dags att åka tillbaka till skolan, känns ganska drygt!



Snaaaaaart

Jag vill ha fredag nu! Känns som det kommer bli en väldigt bra dag imorgon. Först r&b med Emmie. Sen ska vi sätta oss på ett café på håltimmen och plugga matte. Det är vad vi har sagt iallafall, men vi får väl se hur det blir med det. Sen på kvällen blir det antingen mys och idol eller så blir det utgång :)

seize the day, carpe diem!

Idag hade vi bara svenska uppsats i skolan, och sen slutade vi. Så jag har hunnit med en del idag. Har vatt på gymmet, pluggat internationell ekonomi och svenska, städat, bakat bröd och vatt ute och gått med Ezther. Kvällen kommer fortsätta ungefär likadant tills kl 9, för då är det dags för Greys anatomy :)

Fick mitt nya bankkort idag med. Eftersom det gamla bestämde sig för att inte fungera längre förra veckan. Men nu kan jag handla igen:D


Tisdag

Jag passar Celina ikväll. Vi har precis ätit melon och vindruvor, gottigottgott! Imorgon är det onsdag, jag gillar onsdagar!! Sen torsdag och sen äntligen fredag och helg. Inget planerat än så länge, men det känns skönt! Nu ska jag dricka te och skriva lite på uppsatsen. Puss!

  




-Lollo jag är så trött så det kommer tårar i mig
-Då går vi och gör oss iordning för sängen nu
-Inte än!!..


jag. har . tråkigt. okej?



BANANAS ARE FOR MONKEYS


Utgång

Efter mycket velande fram och tillbaka så blev det utgång igår! Jag var inte så taggad på det, men hade verkligen skit kul! Vi var på Class och dansade till halv 3! Har fortfarande ont i fötterna.

Just nu är jag jätte seg. Ligger i soffan med datan och kollar på extra extra. Tror jag snart ska springa eller gå en runda. Jag börjar ju äntligen bli frisk :)


Fika på Darins




Det heter farfars gamla skägg!!

Han ville föda hennes barn

Det är alltid lika skönt att komma tillbaka till skolan och klassen efter att ha varit sjuk ett tag. Har haft en jätte bra dag idag. Även fast dagen kanske inte började på topp. Kunde inte somna igår, vilket ledde till att jag i sömen (som vanligt) ställdre fram klockan och försov mig. Men som vanligt så hann jag i tid till skolan ändå. På svenskan kom klassen fram till att vi inte ville ha det temat på skolfotot på måndag som vi bestämt så vi bytte!

Efter svenskan hade vi som vanligt håltimme på 4½ timme. Jag o Sofie gick en runda på stan. Köpte en skjorta tills på måndag. Sen gick vi hem till henne, och efter lite mat i magen så pluggade vi till religionen. Hade prov på judendom och kristendom idag. Men det blev inte bara plugg, en del flum och skratt också såklart. Sofie hade ganska svårt för o prata idag så det blev en hel del roliga felsägningar. :) Och sånt är alltid kul!


onsdag

Är hemma från skolan idag med. Men jag börjar bli bättre nu så imorgon går jag till skolan igen:) Idag har jag pluggat lite och vatt ute och gått med mamma. Ikväll ska jag till pappa och va där ett par dagar. Och just nu tycker min mage att det är dags för något att äta =)

november!!

10/11 Pink i stockholm
19/11 Järvheden i kstad
21/11 Winnerbäck i kstad


Tror Betner kommer till kstad i februari med. Wiiiie :)

hahahha :D

Jag kan inte hjälpa det men detta är juuu såååå roligt :D Visst är det synd om tjejen. Men. Shit vad kul :D


det är dags för fredags mys!

Hejhej hallå:) Då var det minsann fredag IGEN!! Idag skjutsade mamma mig till skolan, och hämtade mig med. Lyxigt vaa? Efter skolan åkte vi till willys och handlade inför ikväll. Just nu håller pizzadegen på att jäsa och sen ska vi göra pizzzzzzzan klar. MUUUMMMMSSS vad gottt det ska bli:) Sen ikväll blir det idol såklart, och chokladfondue. Väldigt glad just nu att jag beslutade mig för att hoppa över 3:3 denna gången. Fredagsmys? CHECK!


RSS 2.0