Swam all across the ocean blue

Yeeeeees onsdag!! Gillar onsdagar. Idag provade vi studentmösser, och valde hur dem ska se ut. Kändes lite konstigt, men nu är min beställd! Kommer bli skit fint. Slutade halv 12 så jag har vatt hemma ett tag. Har ätit  god fiskgratäng.

 Just nu lyssnar jag på Brandi Carlile - The story, som Moa sjöng igår på idol. Mycketmycket bra! Ska snart gå till banken och sätta in pengar hade jag tänkt.



Måndag

Hola amigos! 
Det blev en bra söndag igår, dock lite stressig. Jag var hos Johanna och hjälpte henne lite med matten. Och dom hade kalas för Albin så jag åt där och så:) Sen var jag på bio, såg Flickan som lekte med elden. Tyckte den var jätte bra. Och jag klarade mig därifrån utan en sträckt ljumske:) haha

Idag har jag äntligen fixat studentpasset. Dock hoppar jag första 3:3 som är nu på fredag. Efter skolan kom jag hem och kollade på parlamentet från igår. Tyckte faktistk inte att det var så jätte bra :P Sen gick jag och la mig en stund. Ställde klockan på typ en halvtimme för sen var det dags att gå upp och plugga filosofi. Har tyvärr prov imorgon. Nu har jag precis lagat mat och jag är hungrig,väntar bara på att mamma ska komma hem. Det blir varmrökt lax, matvete+ärter och sallad:)


Ikväll är det dags för idol, jag HOPPAS och tror att Calle går vidare! Ikväll är det ju också roast på berns, det är Schyffert som ska rostas. kan nog bli kul:)


Helgen!

Helgen har vatt bra. I fredags var det 18 års fest och igår kräftskiva. Idag blir det plugg om jag orkar, men först blir det frukost !:)


DAGENS!!



E: Jag ska på bio ikväll
L: aah vad fuskigt. vilken ska du se?
E: Flickan som lekte med elden
J: Den är skit bra! Men håll i dig. Jag blev så rädd så jag sträckte ljumsken..


HAHAHAHAHHAHA!!

Torsdag

Idag har jag haft en lektion. Började 8 och slutade 9.40. Ska egentligen ha religion 14.10-15.15 men eftersom jag ska till vårdcentralen då så missar jag den:) Efter skolan cyklade jag hem till Sofie. Gav henne lite grejer och så snackade vi lite skit. Blir så när man inte setts på fleeera dagar. Det är inte likt oss. Men det är hennes nyckelbens fel:(



 Nu har jag precis ätit upp de sista av varmrökta laxen från igår. Jag har kommit fram till att varmrökt lax måste vara det godaste jag vet!! :)



Grattis pappa!

Denna dagen började inte särskilt bra. Min kedja hoppade av när jag cyklade till skolan! Men som tur var så var jag nästan framme. Kul det hade vatt om det var halvvägs.. Mamma fick komma och hämta mig efter skolan så jag kunde få hem cyklen, så körde vi bort och ställde den hos pappa så får han vara snäll och fixa den till mig sen. Jag har också vatt och handlat med mamma idag, och äntligen vatt på banken och fixat (som vi har skullat göra i över en månad nu). Vi har precis ätit mumsig thaisoppa och nu hade jag tänkt att packa lite. Ska hem till pappa ett par dagar :)


Idag fyller pappa år, GRATTIS!! Ska hem till han och äta födelsedagsmiddag och fira han ikväll!


Roast på berns

Goo Batra! :D



sekunderna springer men timmarna går långsamt

Jag verkligen hatar tisdagar. De är trista, sega & långa. Vi börjar dagen med filosofi, vilket är helt ok. Sen nk, funkar också. Fast idag hade vi håltimme, segt. Sen har vi psykologi b i 1½ timme. Jag har själv valt att ha det eftersom psykologi a var ett favoritämne i 2an. Men nu är det sjuuuuukt segt. Tänk så mycket skillnad det kan vara på lärare. Sen kommer vi till det segaste av segaste, småföretagende b i 2½ TIMME. Förhoppnningsvis kommer det inte vara lika segt när vi väl kommit igång med vårt uf företag.

Och eftersom tisdagen är så förbannat tråkig, och i början av veckan så känns det som att veckan aldrgi kommer ta slut. MEN sen kommer solenskenet efter regnet och det blir onsdag. 2 lektioner och vi slutar 20 över 11. Oh underbara onsdag!!

För att göra denna dagen lite bättre så köpte jag en annanas som jag ska äta när jag kollat på idol sen! Blir nog även lite plommon, mums. Nu ska jag bestämma mig om jag orkar resa mig och va duktig och gå en runda. Hade vatt skönt.

Studiedag

Idag har vi haft studiedag. Jag har kollat på film, sovit och städat. Slappt och skönt. Nu ska jag laga mat :) Puss

Söndag

Underbart väder idag! Har legat ute och solat i nästan en timme nu. Slumrade en stund också. Riktigt skönt. idag ska jag inte gjora något alls som det ser ut just nu. Imorgon har vi studiedag, FINT!


Fredag kväll

Igår kväll blev inte rikgit som den skulle. Men vad hade vi förväntat oss? För det blir ju aldrig om man förväntat sig. Så nästa gång förväntar jag mig att den inte blir som förväntat och då kanske den blir det ändå.  Hänger ni med?

Vi stack iallfall på förfest hos Clemen, hade skit kul! Sen trillade Sofie av studsmattan och fick jätte ont i nyckelbenet. Så det slutade med att jag och hon åkte ambulans till sjukhuset där hon fick röntags och så. Nyckelbenet var brutet :( Hennes föräldrar kom efter en stund så då skulle jag sticka vidare och träffa alla från förfesten i stan så vi kunde gå och kolla på promoe. Men då hade bussen vatt så full så dom hade inte kommit på den. Så jag fick cykla hem till Filip och va där tills dom andra till slut om in till stan.

Och magazinet var skit tråkigt

Men det är tur att Johanna finns och kan underhålla lite. Blev en hel del skratt ändå igår, och idag :)

mammas gata





Promoe ikväll :)


för dudeli dudeli dej!

Idag hade vi svenska på morgonen, sjukt kul. Kollade på Lilbabs, sjöng för Sofie och det roligaste; Sjöng "Det var dans bort i vägen" igen. Allsång. Glad låt, det gillas! Blir skit glad bara jag tänker på den. (och hör den) Sofie mobbar mig lite för att jag har den på spotify:P Lyssnar på den nu ;)

Efter svenskan cyklade jag hem, slog ihjäl någon timme vid datan och planerade lite inför imorgon. Sen gick jag och Ezther en långrunda. Tips: Drick inte drygt en halvliter te innan du går en 5km runda!!


GRATTIS



GRATTIS TILL SOFIE SOM FYLLER 18 IDAG ♥



ijenklien

Helllo på er!

Idag började vi dagen med svenska c, och sen matte c. Inte några speciellt roliga ämne. Men eftersom jag har turen att ha underbar klasskompisar så funkar det ändå! :) Ett stort plus är ju också att dessa två lektionerna är de enda vi har på onsdagar, slutade alltså kl 11.

Efter skolan stack jag hem, käkade och så. Sen tog jag och Sofie en cykeltur till Näsby. För övrigt har jag varit sjukt aktiv idag! Cykla till skolan, cykla hem. Cykla in till stan igen, sen fram och tillbaka till Näsby (djävulsk backe), hem från stan igen. Jag gillar det! Cykel är guds gåva till människan. Eller iallafall till mig.

Nu har jag diskat, druckit smoothie. Ska snart ut med vovven, duscha, sen laga mat och ikväll ska jag till Johanna och kolla på idol. Så, det var min onsdag det :) Puss!


BÄST IDAG



Louise : Fan vad jag är sugen på hemmagjord pizza
Sofie : Köp det då.


HAHAHA!!

Måndag

jordgubbs smoothie + plommon + körsbärs te = Mums :)

Skolan idag har varit helt okej med en del skratt och en del sega lektioner. Nu ska jag leta upp mina badkläder för jag ska på simskola med Celina.

Pusspuss

gottigottgott

Jag är huuungrig. Mamma lagar pocherade ägg i tomatsoppa, sååååååååå goooooott! Rikitg söndagsmat hos mej o mamma. Det enda som saknas är nybakta bullar till! MUMS



NK LABB



Från labben i fredags med Emmie och Lollan x2








inga svarta väskor!

jag håller på att städa. Kom fram till att jag har minst 11 svarta väskor.. därför förbjuder jag mig själv härmed att köpa ny svart väska på väldigt väldigt läänge..

Tingsek


Fredag

Nu har jag vatt taxi åt pappa + hans jobbekompisar, tjänat 200 spänn på det. Inte helt fy skam. Nu ska jag lägga mig =) Nattiii!

Skäggig vegan





Sofie sa precis att Promoe släppt ny skiva. Gilllllar dennna låten :D

Torsdag

Redan torsdag. Helt sjukt vad dagarna går fort!!

I tisdags så var jag och johanna hos edina. Vi snackade massa skit, skrattade mycket & då menar jag MYCKET, kollade på idol o käka popcorn! Bättre tisdag kunde det knappast blivit. Igår fyllde edina år, och hon var ledig, johanna slutade 12 och jag slutade 11 så vi passade på att äta en födelsedagsmiddag på rosegarden! Sen va vi på stan en stund. Vi hade ganska roligt åt en på banken, lite taskigt kanske. Men ett skratt var tvunget. eller två..


Denna helgen har jag absolut INGENTING planerat. Känns väldigt konstigt. Men skönt. Fast tråkigt. Hmmm. Nått blir det väl antagligen ändå.

Studiedag

Ullared igår. Det var kul och det gick bra att köra :) Handlade kanske lite för mkt , så nu har jag och Johanna shoppingförbud september ut ;) Undra om det kommer funka.. Men jag är nöjd med mina inköp iallfall=) Nu ska jag snart duscha, göra hårinpackning, diska, städa. Sen blir det att gå en runda med Johanna och sen ska jag till stan en stund o fika.


IMORGON!!!

Mår lite bättre nu ikväll. Men är sjukt seg och trött. Är på dåligt humör också. Hoppas det blir bättre till imorgon för då ska VI HA KUL!


 

jag är bäst

Celina säger att jag kör bäst bil i vår familj! :D Tror inte pappa blir så glad :) hahah



onsdag

Igår kväll började jag känna att jag höll på bli sjuk. Och i morse mådde jag inte bättre. Så jag bestämde mig för att stana hemma, men sen ångrade jag mig och stack till skolan. Men sen stack jag hem efter första lektionen igen:P Känner mig lite bättre nu, efter ibumetin, sömn och soppa. Har varken tid eller lust att bli sjuk just nu. De är ju timbuktu på fredag!!!

Härromdan gick vår tekokare i sönder. Så jag har fått koka på spisen (jobbigt) eller i micron. Men nu har mamma köpt ny igen:D weeeei. Ikväll ska jag passa lillan. Ska hämta henne på dagis o sen ska vi köra till gympan. Sen ska jag viiiiiiila. Nu tror jag dock att jag först ska slinga håret =) hihi

RSS 2.0