!

Kom igen London! Skynda eeeeeer

highwayman


Söndag

Idag har nog varit världen segaste dag. Har legat i sängen, legat på soffan, sovit lite, lagt mig i sängen igen, suttit lite vid datorn, kollat lite på tv, legat på soffan, legat i sängen... Ja ni fattar.

Har skypat lite med Sofie. Fint med teknologi. Billigt o bra istället för att ringa. Snackade typ en timme, trots att ljudet inte alltid funkade riktigt som det skulle. Jag tyckte hon lät som en hund som skällde och jag lät tydligen som en kyckling. Sen gick allt i slow motion helt plötsligt och Sofie lät som en smurf. HAHA men kul var det!

meeeen emmmiiieee dååååå

Vakten: Har du någon sprit i väskan?
Emmie: Neeej.
Vakten: Får jag känna?
Emmie: Ja.. Eller där är nog en cider förresten...... och det i flaskan vet jag inte om det är slut eller inte .....


HAHAH

Hoffmaestro

Igår kom Emmie hit vid sju. Vi åt kyckling, klyftpotatis och vitlöksbröd. Vid tio stack vi in till stan för att ta bussen vidare till Knislinge. Där regnade det så vi blev dyngsura, dem var sena, hade världens äckligaste man runt oss, slagsmål precis bakom oss. Sen kom Hoffmaestro in på scenen och man bara glömde bort allt. Finns nog inga bättre än dem live, så sjukt galna härliga utflippade och helt enkelt BÄST!!

US and A

Idag var matchen från Kalifornien borta, men det gör inget. Ganska skönt faktiskt. Vill ju till ÖSTKUSTEN! SI har iallfall pratat med alla mina referenser nu. Fick ett mejl av dem igår att jag glömt svara på några frågor från intervjun på ett personlighetstest så jag fick svara på dem så dem kunde godkänna mig. Så nu ska allt vara klart - i Sverige. Nu ska bara London godkänna. Hoppas på början av nästa vecka :)

AAAAAHHHHWW!!!!!!!!!

NEJ NU ÄR JAG FÖRBANNAD!!!!
TEDDYBEARS HAR STÄLLT IN PÅ HELGEÅFESTIVALEN IDAG.
HAR KÖPT BILJETT DIT FÖR ATT SE 2 BAND OCH 1 AV DEM STÄLLER IN.
OCH DET VÄSTA AV ALLT ÄR ATT DEM SPELADE PÅ MALMÖFESTIVALEN IGÅR
MEN JAG ORKADE INTE DRA DIT FÖR JAG ÄNDÅ SKULLE SE DEM IDAG.
SA JAG ATT JAG ÄR FÖRBANNAD???????????

you can stand under my umbrella, hey hey heeeeeyy

Idag började fredags-lunch-spinning-passet igen! Så det var jag på, grymt skönt. Så då är jag färdigtränad för idag och kan hålla helg. Ikväll verkar det som att det blir en myskväll med mamma och syster.

Sitter och lyssnar på The Baseballs nu. Kan inte sluta skratta åt Emmie igår när vi åkte hem från Malmö. Då spelade hon The Baseballs och sjöng med, men ungefär samma röst. Låter nog inte så roligt nu, men fyfan vad jag skrattade! Sjukt roligt. MER EMMIE ÅT FOLKET!! Och Oskar Linnros var sjukt bra live. Har hört att han ska vara dålig, men det var han inte. Efter konserten satte jag Emmie Matilda och Johanna oss på en uteservering och åt. Mysigt, även fast musiken var så hög så man fick skrika när man skulle prata med varandra! HAHA



Oskar Linnros

Idag har jag varit på provsmakning, idag var det te. Tanken var att jag skulle träna efteråt. Men jag orkade inte, så bestämde mig för att ligga på latsidan idag. Om två timmar ska jag ta bussen till Tollarp för att träffa Emmie där. Sen tar vi bilen ner till Malmö. Ska ut och äta och sen kolla på Oskar Linnros! :) Mys!
Då när försommarn kom
över grå kapuschong
jag var din, Sundbyberg
ja jag var din

Ny match

Varför får man inga matchnigar när man vill ha dem? Och varför får man matchningar när man INTE vill ha dem?

Nu när jag nästan är godkänd med SI så känns det som att jag inte vill få någon match med CC eftersom jag just nu känner att jag hellre åker med SI. Men nu har jag fått en till match med CC.

Den är i Kalifornien, så det är ju på fel kust. Vill helst till östkusten. Barnen jag ska ta hand om isåfall är en flicka på 8 och en pojke på 6. En hälsosam och sportig familj. Verkar jättebra och något som skulle passa mig egentligen. Men är bara 2a match så vi får se om dem hör av sig inom 3 dagar. Annars är det bara till att vänta på nästa.

Borde vara godkänd med SI nästa vecka. Tyker dem kan skynda sig en aning..


I just called to say I love you

Idag har jag namnsdag! Fick ett paket av mamma idag, ett armband som var jättesött.

Snart kommer Johanna och hämtar mig. Hon flyttar ju idag så ska hjälpa henne i den nya lägenheten. Ska bli kul!! Älskar sånt. Kommer säkert bli jättesugen på att flytta själv, men det får jag vänta med. USA FÖRST!

Louise

24 augusti idag, vilket betyder att det är ett år sen jag och Louise tog våra körkort. Och ungefär lika länge sen hon blev en av mina bästa vänner. Saknar dig här borta i Sverige ♥

Idag har jag träffat Johanna en stund. Hämtade hennes nyckel till nya lägenheten. Imorgon flyttar hon, spännnande! Har tränat också. Ett efterlängtat, svettigt och grymt jobbigt step pass. Känns i benen nu kan jag säga.

Helt slut. Har precis ätit majskolv och kollat på film, Valentines day. Inte jättemycket att hurra för faktiskt.

Love is not always enough

Har precis kollat på The last song. Bra film! Riktig tjej, böl film. haha. Såg Flickan från ovan också härromdan, den var också bra.


Har fått dille på denna låten som Sofie visa mig härromdan. Riktigt riktigt riktigt bra.
Slash & Adam Levine - Gotten
I'm out of love but I can't forget the past
I'm out of words but I'm sure it'll never last

Uppsala

Hej måndag och ny vecka!
I morse hade jag en liten msn date med Sofie. Hon visade mig lägenheten i camen. Skit nice! Längtar tills jag ska åka upp och hälsa på henne. Kom på i efterhand att det hade vatt roligare om vi skypade istället. Bättre att prata än att skriva. Men det får bli nästa gång.

Har precis varit och tränat. Känner att jag är påväg tillbaka till träningen efter student, turkiet och sommaren. Känns galet SKÖNT. Blir så glad av det. Nej nu blir det duschen och sen en smoothie på det. GOTT

Kom ihåg mig då

Ikväll har jag och mamma varit i Malmö. Kollat på Melissa Horn och Lars Winnerbäck.

Lars Winnerbäck. Finns nog inte ord för hur bra den mannen än!

Space bound



Så jäkla bra!!

När jag är i USA ska jag göra typ allt för att få se Eminem live

Cyyyyyyyykel cykel cykel

Tur att jag har slutat skolan ändå.. Igår ställde jag klockan på halv 8 för jag skulle in och säga hejdå till Sofie. STÄNGDE AV ALARMET och försov mig. Idag ställde jag klockan på samma tid för jag skulle in till gymmet för lite spinning. Självklart stänger jag av alarmet igen.. Vaknade när spinningen var slut. Sjukt lyckat! Cyklade iallfall in till stan ändå, fick bli gymmet istället. Skönt att träna, men det var inte lika roligt som spinningen hade varit. Blir så arg!!

Idag tror jag att jag ska få tummarna ur röven och göra klart min au pair video. Kaaanske

CALLE KRISTIANSSON

Öllsjös alldeless egna Calle Kristiansson var i hembyn och spelade idag. Mamma var ute i trädgården och jag skulle precis städa när mamma kallade ut mig.

- Låter det inte som Calle som spelar? I någons trädgård eller något
- Joo! Det måste vara Calle. Det är säkert på Öllsjöskolan! Ska vi ta Ezther och gå en runda eller?!

Snabbt på med skorna sen promenerade vi bort till skolan och där stod han framför alla barnen och hade konsert. Jättefint väder var det också. Himla mysigt och trevligt.

Lyckades faktiskt se lillasyster i autografkön (havet med alla småbarn) så sprang fram till henne och pratade lite. Stor flicka som börjat skolan nu! Träffade många gamla lärare att prata med också.

Match 4 borta

Idag var min match från CC borta, den som bodde i New Jersey. Men det var ganska väntat efter som dem inte hört av sig, jag var andra match och tre dagar har gått. Men det gjorde inte mig något, tycker det är ganska skönt faktiskt. Kände inte att den familjen passade mig. Nu är jag ju snart med i SI också. Vill se lite vad dem har för familjer att erbjuda. Och let's face it. SI hade vatt gött att åka med, eftersom det blir ca 5000 kr billigare..



friends forever

Idag flyttar Sofie till Uppsala. Gick upp med tuppen för att säga hejdå. Sorgligt och tråkigt. Men hur mycket jag än skulle vilja ha henne kvar här så är jag glad för hennes skull att hon flyttat nu och jag hoppas verkligen hon kommer få det helt underbart där uppe (så gör jag inte det ;ppPpPPPp) hehheh. Bättre om hon inte trivs så hon kommer hem till mig istället ;)

Som sagt, sorligt var det. Tårar och lite ångest. Men sjukt roligt när vi kramats hejdå och Sofie skulle gå till bilen. Ledsen, gråter. Så går hon då mot bilen, men kollat bakåt på oss och vinkar. SÅ SNUBBLAR HON och håller på att trilla. Trodde jag och Emmie skulle dö av skratt. Så typiskt Sofie och så typiskt bara överhuvudtaget.

Sen satte jag och Emmie oss på House of Bagels en stund. Pratade om framtisplaner. Vi har så mycket roligt vi ska göra så det kryper i hela kroppen på mig. Kommer inte sakna skolan och alla lektioner, men kommer såklart att sakna att träffa alla varje dag. Men jag är så jäkla glad över att ha tagit studenten. Har haft de bästa månaderna i mitt liv och jag har antagligen de bästa ÅREN framför mig. Tror verkligen det. Allt jag VILL göra, allt jag SKA göra. Det är nu äventyret börjar. Det är nu allt det riktigt stor börjar. Jag älskar detttttttaa!!!!



OCH TACK FÖR ATT JAG FÅTT DE FINASTE VÄNNERNA MAN KAN HA. LOVE YOU♥


why oohh why

fattar ni att min bästa kompis ska flytta 70 mil från mig imorgon?

för det gör fan inte jag!!


we're going crazy and we're going today

I like it, I like it, I like it, I like it I li-li-like it, li-li-li, here we gooooooooo
ROCKIN ALL OVER THE WORLD!

INCEPTION

Var riktigt riktigt bra!

Var på kosan och åt innan. Var trevligt, men det känns som jag babblade igenom i princip hela middagen med au pair snacka. Var riktigt kul att träffa Jennifer igen som jag tyvärr knappt träffat sen Turkey. Efter middagen (SUSHI!!) kollade vi som sagt på bio. Vill inte sova, framförallt inte DRÖMMA efter att ha sett den filmen. Creeepy

Klaga

Tycker lite synd om mig själv. Huvudvärken har inte gått över. Vissa dagar går det iallfall att stå ut men idag är den extrem igen. Ska vänta på att ipren tabletten går ut så jag kan ta något starkare. Har precis sovit, det var skönt men det hjälpte inte. Skulle åkt och tränat om en timme egentligen, saknar step passen! Men det blir inget av det.

Ikväll ska jag iallfall ut och äta med Sofie Emmie och Jennifer. Även fast min aptit typ är obefintlig just nu. Sen blir det nog bio I think!

Match

Har fått min fjärde match med CC inatt. I New Jersey, 45 min från New York. Så jag gillar helt klart stället. Men jag tyckte barnen va för stora, 12, 11 och 8 år. Så är inte så sugen faktiskt. Är andra match, så får se om det händer något mer.

vampyrer suger

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
HAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

DENNA SKA JAG SE


Malmö, SI, Au pair

Ibland har man turen på sin sida! Idag har jag varit i Malmö för intervju med SI. Skulle till drottninggatan och hade kollat upp ungefär hur långt de va från hansa och hur vägen såg ut bara för o ha lite koll och tänkte att jag får fråga när jag är i Malmö istället. Men såklart hoppar jag av en aaaaaaaaaning för tidigt och hamnar på entré istället. Tänkte att jag går "hittåt" för jag tror det är mot hansa. Efter att ha gått ca 100 meter ser jag DROTTNINGGATAN 1 g och jag ska till 1 j . Perfekt tänker jag så jag letar upp 1j på någon minut och så vipps så var det problemet ur världen hur jag skulle hitta dit. Sket i hansa och den delen av stan eftersom det var nästan 2 km bort från entre och drottninggatan. Kände att det var bäst att hålla sig till entre idag!

Var inne på gina precis kl 10 när dem öppnade. Så lungt har det aldrig varit i en gina butik. Ingen stress ingen kö inte massa andra människor som sliter i kläderna. och ändå hittar jag bara en tröja, EN TRÖJA. Menmen, fattig blev jag ju inte iallfall.

SI intervjun gick bra iallfall. Dem berättade lite och gick igenom en del saker. Själva programmet är likadant som CC. Jag kan inte se några skillnader iallfall. Men känner mig ändå mer pepp att åka med SI just nu. Men in the end så är det ju familjen som avgör hur jag kommer trivas. Så får bli den organisation som har den bästa familjen.. Skönt att vara med i båda iallfall, så det kan hända lite mer grejer nu.
Intervjun var i princip min sista del för att bli godkänd och antagen. Mina referenser ska ringas nu och ansökan ska skickas till London där den ska godkännas. Han sa att om jag har tur, och att han trodde det, så skulle jag vara godkänd och inne i matchingssystemet nästa vecka. (och han berömde min engelska, kul!!)

Tisdag

Uppe med tuppen. ÖÖööh vad trött jag är. Vill sova mer!

Jason Castro!


Teknisk

Godmorgon!
Igårkväll cyklade jag in till Sofie för en liten promenad och snack. När jag kom hem igen hade mamma kopplat in den stationära datorn. Men hon hade problem med att få det trådlösa tangentbordet och musen att fungera och bad mig kolla på det. Hon hade bytt batteri i tangentbordet men hittade ingenstans att byta i musen. Så jag kollade på det. På tangentbordet fanns det en knapp där det stod CONNECT,så så svårt var det. Och på framsidan av musen så fanns det sånna streck ni vet som betyder att man kan öppna genom att trycka lite och dra neråt.. Så ja. Det gick ganska snabbt att hitta "felen". Nu ska vi bara fixa det trådlösa bredbandet till den.

Ska snart till pappa och passa Celina. Ska förhoppningsvis träffa Sofie en stund också

<3

JAG SAKNAR TURKIET FRUKTANSVÄRT MYCKET.
Vill utomlands igen, nu nu nu nu nu nu!!!!

skype

Igår fick jag tillbaka min bärbara dator som varit på lagning i 4 veckor. Har saknat den! Fick också hem farmors "gamla" stationära dator. Så den får mamma koppla in idag när hon kommer hem. Har tagit hem min cam och mic från morfar så nu är jag ALL SET for some skype :D Eller ja, snart iallfall. Måste bara fixa skype också.
Lite bilder från i fredags

crazy is what crazy do

Gårdagen var GALET bra. Pizza, snack, dans och musik hemma hos mig. Sen Bånken, snack, dans och musik där med. Träffade många roliga prickar. Synd bara att kvällen slutade med att Sofies mobil blev stulen. Så jävla ONÖDIGT!!! Sen åkte vi hem till Emmie och sov där. Emmie gjorde klart för oss att hon INTE tänkte gå upp innan elva. Då sa vi bara att det tänker INTE vi heller. Men halv 9 ligger jag och Sofie och asgarvar åt våra dåliga skämt och kan inte sova. Så det blev en tidigt morgon ändå!

Har återigen kommit fram till att vi är totalt onormala och sjuka!! Men jag är glad att jag har er. Älskar att vara sjuk med er!

Ikväll vet jag inte om det blir partaj eller slapp. Partaj hade vatt kul. Slapp hade varit duktigt skönt.


Love the way you lie




Känn pepp..

Lyckades sova länge idag med!! Väldigt förvånande, speciellt eftersom mamma var hemma också. MEN SKÖNT VAR DET!

Nu sitter jag och kollar på Oprah. Jisses vad sjuka människor det finns..

Ska snart hem till morfar en stund hade jag tänkt. Senare ikväll kommer Emmie och Sofie hit. Då blir det pizza och utgång. Sista med Sofie i Kstad på väääääääldigt läääänge. Fre den 13 är det också, detta kommer inte sluta bra!


aj aj aj

Har så förbannat ont i huvudet så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Har haft det hela dagen. Bara legat i soffan/sängen hela dagen och tyckt synd om mig själv. Vaknade vid halv 12, sjukt skönt eftersom det händer typ aldrig att jag lyckas sova så länge. Var vaken några timmar sen gick jag och la mig igen och till halv 5. Blev sugen på godis ikväll men orkade inte röra mig ur fläcken så mamma va snäll och erbjöd sig köra och köpa istället. Nu ska jag snart hoppa i sängen och försöka sova och hoppas på att huvudvärken är borta när jag vaknar imorgon. Vilket jag dock betvivlar eftersom jag haft den från och till i en vecka nu. :(

la cucina

Middag och mys på La cucina igår med Sofie & Emmie. Sen bestämde jag och Sofie oss för att dra till Banken. Mycket rolig kväll!

Mitt på dansgolvet kommer det fram en kille

"ursäkta mig tjejer, men var ni och åt på lilla torg innan ikväll"
"jaa..."
"nu låter jag säkert som värsta stalkern men.."

haha sjuk kul!

SOFIE KOLLA VAD JAG HITTADE

hihihihi



Bodegan i 1an!!

 

 


Detta glömmer jag aldrig!! Sofie provade en klänning. Som va förliten. Fick inte av den, och fick panik. Jag kunde inte hjälpa henne för jag var VÄLDIGT BUSY skratta ihjäl mig. Kallade henne "Galjen" ett tag. Synd det smeknamnet inte hängde kvar. He he . Hängde .. kvar. He he he

 



OOOMMMGGG hur ska jag få av denna? Hahaha




Straight from the heart

Godmorgon säger en mycket trött Louise!
Är hos pappa och har lagt in den sista bilden + referensen på min sida på SI. Så nu ska min ansökan vara klar, om dem inte hittar något att klaga på. Ska snart åka in till morfar, jag och mamma skulle nog hjälpa han städa källaren verkade det som. Sen ska jag och mamma åka och plocka hallon. Guuuud så gott! Ikväll ska jag ut och äta med Sofie, Emmie och förhoppningsvis Jennifer.

shinedown - 45

Har haft en bra kväll med familj och släkt. Nöjd med alla mina presenter, ätit gooottt och haft hetsiga diskussioner! Precis som vanligt alltså. Nu ligger jag i sängen, helt utslagen, trött, mätt och lyssnar på musik. Typ bästa sättet att slappna av på.

Idag har jag fixat det absolut sista till min ansökan till SI, ska bara åka till pappa imrn och scanna in det. Sen är det bara till att vänta tills jag bli kallad på intervju o sen är det KLART! Känns skönt.

Tack för idag!


19

Idag fyller jag 19!! Har väldigt svårt att förstå att det var ett helt år sedan jag och Ljungan tog intensivkursen och satt inne i stan och pluggade för fulla muggar. Men Thank God för att vi tog den! Annars hade vi nog inte vatt så bra kompisar som vi är idag och många av mina höjdpunkted detta året hade inte varit dem samma. Intensivkursen var början på T5! Men det var inte riktigt det jag skulle skriva om egentligen. Men mycket har hänt detta året, samtidigt som det känns som det var igår jag fyllde 18. Detta året har nog vatt det bästa i mitt liv, även om det ibland har varit ett av de jobbigaste. Det allra allra allra allra bästa var turkiet. Studenten ligger sjukt nära men jag tror nog att Turkiet var aningen bättre. Eller.. Jag vet inte. Turkiet var nog den perfekta avslutningen på en helt galet underbar månad.

Nu är jag 19 iallfall. Sista året som tonåring. Nästa gång jag fyller år kommer jag säkerligen att ha upplevt saker som jag aldrig trodde jag skulle uppleva. För nästa gång jag fyller år så är jag i USA och har nog bott där i minst ett halvår iallfall. DET är något att se framemot!


Måndag

Kalas igår hos pappa. Var sjukt trött innan. Somnade på soffan så pappa o dem fick väcka mig när gästerna kom kl 4 .. haha woops. Fick det jag önskade mig, hörlurar av pappa och pengar av släkten. Idag ska jag och mamma fixa inför imorgon. Åka och plocka hallon, handla, städa, kanske baka. Har fortfarande inte lyckats bestämma vad vi ska bjuda på.. Bra där.

Dinner for schmucks

Dinner for schmucks! DEN filmen ska jag se så fort som möjligt. Verkar galet rolig. Riktig Louise-humor-film! oooohh längtar



SJUKASTE

Idag hände det mig en sjuk sak. Egentligen är det väl ganska vanligt kanske men för mig var det bara SJUKT SJUKT. Hade vatt på stan en stund. Köpt två tröjer och allt var normalt. Sen skulle jag åka hem. Går genom torget. Så kommer det fram en kille. Han hade sjukt konstiga kläder men annars verka han normal (han hade en lång tight röd klänning och en beige jacka). Nu till det sjuka. Han bara

- Ursäkta, Kan du hjälpa mig med en sak?
- Jaaa .. (Så tänkte jag som vanligt när någon kommer fram, Åååhhh nej jag orkar inte förklara vägen.. haha)
- Jo jag skulle vilja få tag på lite amfetamin.
- Nej.. NEj!!
- Så du  har inte det?
- NEEJJ!!


Snacka om chocken jag fick!! Det var ju inte alls diskret eller så heller. Mycke folk, mitt på torget och han pratade högt.

Men seriöst.. Ser jag ut som en knarkare? Knarklangare? Naaaaej skulle inte tro de va. Köpte ut lax till en dam utanför konsum för nån vecka sen. Men där går gränsen.


planer

Såhär vill jag att mitt liv ska se ut de närmaste åren

*Läsa Hållbara levnadsvanor i Kstad 
*Au pair i USA
* Jobba i Norge, (eller kanske något annat land)
* Plugga i Göteborg
* Jobba som ekonom eller dietist

Sen efter detta, om typ 10 år eller något sånt är det väl dags för barn o familj o det där. Och innan dess ska jag ha hunnit RESA MASSOR också. Ser ganska bra ut va?



När Ljungdahl och Emmie pluggar i Australien ska jag hälsa på dem!! Eller ännu bättre, skaffa jobb där o bo där ett år ett något. DET hade vatt FINT

Helg

Igårkväll kollade jag på film med mamma. Filmen var konstig och inte särskilt bra. Men popcornen var goda! Idag gick jag upp tidigt och cyklade in till gymmet och körde ett spinningpass. Det var GRYMT SKÖNT. Svettigt och efterlängtat! Snart latat klart och dags att köra igång med träningen på riktigt. Men kommer såklart sakna att inte ha min träningskompis med mig. Speciellt på boxningen som snart drar igår igen. Sofie, hur ska vi klara oss utan den? :(

Nu har jag precis ätit frukost. Smooooothie som är mitt nya fukostoffer, och så blev det majsfrallor också. Funderar på om jag ska åka in till morfar en sväng idag och hälsa på. Annars tror jag inte det händer så mycket idag.

Kräm (så nära får ingen gå)



Har fått riktig dille på Kent nu. Innan tyckte  jag inte ens de. Men nu lyssnar jag på dem heeeela tiden känns det som. Spelar i Helsingborg ikväll och jag vill såååå gärna dit.



neil young

i'm just a dreamer
and you are just a dream


tisdag

Sjukt slappt att passa Celina idag. Hon har lekt med Liv hela dagen. Så vad jag jag gjort? Inte mycket mer än solat, tränat och lagat mat. Ikväll har jag vatt och "hälsat på" mamma en stund. Nu sitter jag och väntar in tröttheten så jag kan gå och lägga mig.

Ps. är sjukt sugen på mannagrynsgröt (mamma, glöm inte köpa det!!)


måndag

Filmmys igår med Emmie och Sofie var som förväntat roligt! Snackade skit, kollade på en äcklig film och en rolig. The stepfather va sjukligt bra! Men läskig.. Åt en massa gott. Brownies, chips, choklad, godis & cola.

Idag har jag passat Celina. Ska göra det hela veckan. Sitter just nu o funderar över vad jag kan önska mig när jag fyller år. Har kommit på lite, men inte så mycket tyvärr! Bara 8 dagar kvar. Kom på för typ en vecka sen att jag faktiskt fyller år snart. Hade helt glömt bort det. Skillnad mot förra året, då hade jag STENKOLL.


Lars Winnerbäck

Kommer till Malmöfestivalen! YEEEEEEY :D



Let's just fall inlove again

Sååååååååååååå BRA



and oh we'll dance around it all night
and then ill follow you outside
try to open up my mouth
and hope it comes out right


Liiiillllleee duuuuu

Celina fyllde år igår. Så det var först barnkalas och sen släktkalas. På kvällen blev Timbuktu i helsingborg, efter MÅNGA om och men!


Ikväll ska jag och Sofie äta på Kosan. Jag är sååå sugen på sushi. Mmmmm gottt. Sen ska vi träffa Emmie och hyra film. Myskväll med mina bästa ♥


RSS 2.0