Du borde köpa dig en tyrolerhatt

bara därför att, locka fram ett skratt!

Jag och Sophie hade allsång till gamla låtar i bilen ner till Malmö igår. Chricke såg allmänt uttråkad ut, och Celina satte på sig hörselskydd. Men jag och Sophie hade kul iallfall:D Melodifestivalen var bra, den i Malmö har ju helt klart vatt bäst så vi hade tur. När vi skulle åka hem bestämde jag att jag INTE skulle sova, så jag kunde sova när jag kom hem istället. Tog nog inte mer än 5 minuter så sov jag iallfall, och vaknade i Öllsjö. Fast då va jag så trött så jag gick raka vägen upp i sängen och somnade på ett kick ändå.

Idag mår jag inte så bra. Mår illa och har feber. Har precis sovit lite iallfall och det var skönt. Har inte tid att va sjuk denna veckan, eftersom jag är i Kläppen nästa!

Melodifestivalen

Bonjour! Riktigt rolig kväll igår. Vi var först på biljard och sen banken. Träffade många trevliga prickar. Är lite trött på class också så det var kul med lite omväxling. Och på onsdag blir det banken igen! Idag har jag legat i sängen och latat mig ett bra tag, men sen tog jag tag i mig själv och var lite duktig. Städat och diskat har jag gjort så mammsen blir glad. Nu är jag hos pappsen, väntar bara på Sophie o Chricke sen ska vi äta. Ikväll ska jag pappa helene celina sophie chricke och jan ner till malmö och kolla melodifestivalen.

We dance to the same groove but i've got the right moves!

Victorious


THANK GOD IT'S FRIDAY!

Ikväll blir det utgång! Vi är lite oense om vart det blir, men class eller banken iallfall :D Först ska vi äta lite hamburgare här, sen blir vi kvar här eller så blir det förfest i stan. Sen får vi se, Hessle, Biljard, Banken, Class. det kommer bli sjukt bra hur det än blir känner jag på mig!

Torsdag

har hunnit med att göra en del ärende idag. lite på stan och sen har jag vatt och hämtat ut min antibiotika och köpt fil. Nu sitter jag i telefonkö till tandläkaren (jippi) . Fick tid när jag är i Kläppen såå jag känner att jag nog måste boka om den. Nu ska jag ta igen lite halv 8 hos mig avsnitt som jag missat denna veckan. Sen ska jag ta och städa lite också , och ikväll blir det nog spinning! Tjoohej

jag vill jag VILL!

Var i Vimmerby idag på anställningsintervju. Det började med att vi fick information, sen blev vi uppdelade i mindre grupper. I gruppen fick man presentera sig själv och svara på en del frågor som man fått innan för att förbereda sig. När alla var klara så gjorde vi lite samarbetsövningar och sen gick vi och fikade tillsammans. Efter det var det dags för de enskilda intervjuerna och det gick jättebra. Hela dagen där va rolig och alla var så positiva och glada. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att jag får jobbet nu, tror att jag skulle trivas som fisken i havet.


Tisdag

Det har vatt en lång dag idag! Freddiekatt väckte mig vid 6 och då kände jag inte att det var lönt att somna om eftersom jag ändå snart skulle upp. Har vatt på Väla och shoppat. Mamma tvingade på mig en jacka/kavaj som jag hade bestämt mig för att den inte var något för mig. Meeen efter lite övertalning så fick den följa med hem ändå. Köpte en kofta med, ett par örhänge och ett diadem. Sen blev det inte mycket mer. Nu ska jag fixa lite mat tills imorgon och sen lägga mig väldigt väldigt tidigt. Avfärd till Vimmerby är 04,45. Louise = zooooombie!

The midnight beast

Tik Tok parodi. haha denna är bäst!!

Helgen

Denna helgen har vatt kanon! I fredags var det 19års kalas för Johanna i Vinslöv. i Lördags planerade vi studenten och sen blev det mat och myskväll med mina favoriter, Sofie Louise Jennifer och Emmie. I går åt jag och Sofie sjukt god frukost (mätta till typ fem). Nybakta bullar, massa pålägg, fruktsallad, te, musli och fil. Va ute och gick en runda och sen var vi på spinningen. På kvällen var jag och mamma  hos Sophie och Chricke och ätit goda piroger och spelat Mario och spel.

Astrid Lindgrens Värld

De från Astrid Lindgrens värld ringde mig för ett tag sen, har fått anställningsintervju där nästa vecka! JAG ÄR SÅ GLAD!!

TE

tror jag hade kunnat leva på knäckemackor.  AAAA det är så gott! Och det är mitt chokladte med, tjo!

footprints in the sand

I promise you
I'm always there
When your heart is filled with sorrow
And despair
I'll carry you
When you need a friend
You'll find my footprints in the sand

TRÄNA:D

Ikväll har jag och Sofie vatt på spinningen. Till vår besvikelse var inte Hasse med oss idag. Men vi skymtade han lite på aerobicen! Måste nästan dit nästa gång och hoppas han är där! HAHA :D

Men vi lär väl träffa honom imorgon på boxningen. Och det är Anna som håller i det imorgon (YEY, hon är bäst). Kan ju räkna med en träningsverk som håller i sig tre dagar, minst. Men det är skönt. Hon håller i lunchspinningen på fredag. Vi har håltimme varannan fredag så då går vi på den. Denna veckan har jag lektion, det är nästan bud på att gå på spinningen ändå, SÅ bra är hon (Men nej mamma och pappa, jag ska inte göra det!) Hoppas hon har det nästa vecka med.

Ser iallfall fram emot boxningen sjukt mycket, Anna är tillbaka, Sofie kan äntligen nu eftersom hon inte ska på fotbollen, och jag behöver slåss lite denna veckan!

Keep on thinking it's a time to fly

Idag har vi haft svenska C, var riktigt ROLIGT för en gångs skull. Vi hade rollspel, rättegångar. Jag tror jag har lite nya favoritämne (därmed inte sagt att jag alltid jublar över att gå till dem) men svenska C, svenska B och internationell ekonomi känna ändå rätt okej förtillfället. Efter skolan gick jag, Emmie och Sofie till Darins och snacka skit och fikade ett bra tag. Det behövdes! Och jag är himla glad över att jag har mina flickor ♥


Innebörden verkar inte glasklar

Utanför högskolan, Jönköping

Två killar ~20 intervjuar två andra killar ~16 tilll ett skolprojekt.
Kille ~20: Vad menas med uttrycket "Kasta inte sten i ett glashus"?
Kille ~16: Det är väl att man inte ska göra så mycket väsen av sig när man är på en kyrkogård.

 

Spårvagn 8, Göteborg

Ett gäng tjejer ~17 sitter och diskuterar olika ordspråk och deras betydelse.
Tjej 1: Men vad betyder det att kasta sten i glashus?
Tjej 2 (seriöst): Det är när man ser ett bråk på gatan och vet att man kommer att få asmycket med stryk.

tjuvlyssnat
Hahahha

Solen i ögonen

Vi är lördagens änglar som virvlar i stan
Vi är dom som du hatar en söndag på dan
Vi är dom som kan skratta åt allt som är svart
vi är dom som har hjärtan av ädel titan

Vi är änglar med blickarna högt i det blå
Vi är dom som förlorar men jublar ändå
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann
vi är dom som kan gråta när ingen ser på

Vi är dom som kan dansa när det kränger för hårt
Vi är ängsliga höns inför sånt som är svårt
Vi är dom som vill härja som vinnande hjältar
Vi kan om vi vill men vi kräver support
Vi är lördagens änglar och söndagens knott
Vi är dom som förbannar det gråa i grått
Vi är rastlösa änglar och virvlande dårar
Vi är dansande clowner på ont och gott


Söndag

En lugn, skön och fin helg! Nu ska jag snart köra till gymmet, Spinning idag!


Sugarplum Fairy - Sweet Jackie


Onsdag

En lektion idag bara, yeey! Idag har jag hunnit handla med mojjan, laga mat med mojjan och äta med mojjan! Blev linsbiffar, muuums de var jätte gott. Har precis vatt ute en runda med Ezther och nu dricker jag havremjölk. Lika gott som jag kommer ihåg det. Blev lite skeptisk när jag hällde upp det, ser ju sjukt klent ut.

HASSE!

Skön dag idag! Rolig lektion på nk. Johannas telefon ringde så hade hon en låt av Rihanna som signal. Sen efter en stund började Sofie sjunga den låten, och då trodde läraren att telefonen ringde igen xD haha sjukt kul var det. Hade ingen psykologi idag, det tackar vi för. Ikväll har jag och Sofie vatt på gymmet och spinnat. Träningsfreaket var också där, vi döpte han till Hans idag. Han är lite crazy, men sjukt rolig! Har hunnit plugga lite också, men nu är jag trött på det och trött i kroppen så jag ska nog krypa till kojs. Natti

Magnus Betner

Var i Hässleholm ikväll och kollade på Betner med Emmie. Han var snuskigt bra!! När vi skulle hämta bilen i parkeringshuset så var där stängt.. Paniiiik. Vi ringde till securitas, och dem sa att det skulle kosta 300kr att få ut bilen. Så vi bestämde oss att ta tåget hem och hämta bilen imorgon. Sen kom Emmie på att då får vi en fin parkeringsbot istället. Så det var ju bara till att ta ut pengar och hämta bilen. Men securitasmannen va snäll och sa att vi slapp betala (Tack!). Alltid händer det något.. Men KUL var det :D Slutet gott, allting gott.

Free fallin

Riktigt fin låt
And I'm free
Free falling
Falling

HELG!!

Fick virus på datan i onsdags, sjukt surt! Men igår kom Sophie och Chricke hit och åt, och Chricke fixade min data så den funkar igen:D wiho! Vi åt grillat kött och rostade rotfrukter. Sjuuuukt gott! 

Lämnade blod igår för första gången (stolt). 

I torsdags var jag i Malmö med Emmie och Sofie. Sjukt bra dag. Köpte tre tröjor. Och vi hittade Malmös bästa ställe att äta på, Gozzip. Sjukt fin mat. Jag åt lax och räkor. Purjolöksoppa till förrätt, och världens godaste bröd. ÄT DÄR!

Idag var jag upp tidigt. Träffade Emmie på gymmet kl 9 och tränade. Nu börjar jag bli hungrig så jag ska snart laga potatis och purjolök soppa. Ikväll ska jag hem till Sofie. Blir en myslördag. Ska äta räksallad och kolla på melodifestivalen ♥

Onsdag

Vatt hemma från skolan idag, SKÖNT, tråkigt, är rastlös men sjukt trött.. Sugen på att träna, sugen på att sova. Ska snart hoppa i duschen tror jag. Vänta på att mamma ska komma hem från jobbet så hon kan göra en inbakad fläta i mitt hår. Så det inte ser ut som ett fågelbo när jag vaknar. Imorgon har jag bara en lektion, som jag MÅSTE gå på. Efter det har vi planerat att åka till Malmö och shooooppppppaa. Det ska bli fint!!

20 juni

Sitter och kollar på det hotellet vi ska bo på när vi är i Turkiet. Och på saker man kan hitta på i Alanya, utflykter och sånt. aaaaaaaaaaaaah vad jag LÄNGTAR!! Jag, Sofie, Emmie, Jennifer och Louise. Det kommer bli den bästa veckan på hela året känner jag på mig. Vill ha den 20 juni NU

Måndag

Har vatt hos doktorn idag och gjort lite tester. Det gick bra och får svaret om 2 veckor! Han trodde också att det är laktos men det ska bli skönt att veta vad det är nu. Celina har opererats idag så jag ska snart bort till pappa och hälsa på henne.


RSS 2.0