virrpanna

Kan fortfarande inte fatta att Louise är i USA. Idag åker hon hem till sin värdfamilj, sååååå kuuul för henne! Men jag saknar henne redan :(

Idag vet jag inte riktigt var jag har lagt min hjärna för den har inte varit med mig iallfall.. Var och handlade, och glömde handla typ häften av sakerna jag skulle. Och dem sakerna jag väl handlade. Ja, lite av dem lämnade jag visst kvar i affären.. efter jag betalt. Bra jobbat. Sen skulle jag laga mat. Vet inte riktigt vad jag ska laga. Tänkte pasta med tomatsås, men har inte det hemma så det fick bli currysås. Undrar varför det tar sån tid att laga maten. Oj glömt sätta på plattan.. Äter, börjar få ont i magen, OJJ glömde ta laktostablett. Kommer ut i köket, OJJ glömt stänga av plattan..



Chraa indian

Idag har jag varit hos morfar och ätit. Mycket gott!! Sen slängde jag mig på soffan och däckade. Vaknade två timmar senare .. Woppss. Men han har ju så skön soffa! Tror jag ska åka in och sno den någon dag.

Ikväll blir det förhoppningsvis Helsingborgsfestivalen och Hoffmaestro


seize the day

Jag har sakta men säkert börjat acceptera att det kommer ta längre tid än jag trott och hoppats på att komma iväg som au pair. Jag känner mig jättestressad samtidigt som det inte finns så mycket jag kan göra åt det. Matchningsprocessen är seg bara. Saken är ju bara att jag VILL ÅKA NUUU!!! Blir rastlös av att vänta. Jobbigt att inte veta om jag åker om en månad, eller om ett halvår. Har iallfall en lite backup plan. Har svarat ja på några kurser att läsa här i Kristianstad. Får göra det tills allt är bestämt. Inte det jag vill egentligen men nått måste jag ju göra.. Men gaaaaaah jag vill inte vara kvar här en sekund till. Jag vill åka ...!!


Neil Young

Heart of gold!!


Drömma kan man ju

På SI's hemsida kan man läsa om familjer som söker au pairer till hösten och vintern. Läser igenom alla och drömmer mig bort lite. Finns en familj som jag verkligen verkligen fastnat för. Den verkar ännu mer perfekt än min förra match. SI fungerar så att familjerna själva letar upp sin au pair, medans med CC blir man ihop matchad med dem av personalen. Jag undar om man som au pair med SI kan leta upp familj o säga att man är intresserad.. Isåfall ska jag göra det SÅ FORT jag är antagen..!


 


USA

Tänkte bara ge en snabb uppdatering om vad som händer. Familjen ringde aldrig i fredags, vet inte varför. Har skickat mejl till dem men dem har ännu inte svarat så jag har gett upp hoppet om dem nu. SJukt synd verkligen för jag tyckte dem verkade sjukt bra. Ville verkligen till dem. Så nu väntar jag på nästa match och hoppas att den är minst lika bra och hellre ännu bättre! Håller på med ansökningar till SI också. Trååååååååååååkigt att bara gå och vänta. Kollar mejlen varannan minut..


Love

Helgen har vatt bra. I fredags var jag hos Sofie och mös. I lördags åkte vi till Löddeköpinge för att fira Jens som fyllde 20. Jaa, vi åkte ända dit.. Haha folk trodde vi va dumma i huvudet. Och det är vi nog med. På ett ställe skulle vi byta buss, så råkade vi hoppa av en station för tidigt, och nästa buss skulle gå om bara några minuter så vi fick springa efter bussen och jaga den tills nästa hållplats. Tilläggas bör göras att vi springer med en uppblåst haj som var nästan lika stora som vi.. Men det var värt det för det var en rolig kväll. När vi kommer dit sen så frågar några killar "var det inte ni på bussen? som hoppa av fel ?.." hahah joo.. det var vi..

Kom hem igår och då var det bara hem och byta om för att åka till Ljungan. Jag Matti Sofie och Louise sov där i natt. Idag åker hon till USA och bli borta ett år. Kommer sakna henne grymt mycket!! Min lilla Lollo.. Förhoppningsvis ses vi snart ändå. ♥♥


JAG VILL OCKSÅ ÅKA NUUUUUUU!!

half of my heart

i brist på annat slänger jag väl in ett litet blogginlägg. sitter nämligen och väntar på ett samtal från au pair familjen från andra sidan jorden.. inte lika nervös idag som igår, men lite spänd är jag.. idag ska jag få prata med emma, deras gamla au pair med.  hon var där i 2 år och är och hälsar på dem nu, och jobbar på CC. Känns tryggt.

idag har jag vatt en runda på stan med Sofie. Vi fikade på te och kaffe  på fenix. sen gick vi till pasta vagenen och höll lollo sällskap ett tag. sen cyklade jag hem till morfar och lagade pommes. han tyckte jag behövde en kycklingfile också så fick ju ta det.. hehe. en heeel del godis och cola slank visst ner också. Kollade på världens böl film. Helt svullen, trött och har ont i huvudet nu ... My sisters keeper kollade jag på. De flesta böl filmerna gråter man lite åt typ i slutet. Denna gråter man genom HELA FILMEN. Jusses va bra den va..


Just nu springer jag mest runt i lägenheten fram o tillbaka med mitt lilla block med frågor, penna , mobilen och lite andra au pair papper. ser nog ganska dum ut, tur jag är hemma själv.



puss och godnatt

Igår lyckades jag helt själv (med hjälp av vägbeskrivning av mamma) hitta hem från Löderup! Vilken bedrift va?

På kvällen åkte jag till Landön och lekte med Lollo. Vi är inte normala någonstans! Men det är så det ska vara. Låg först och kollade på en film, lite halvsovandes sen blev vi övertrötta och hade kul åt allt och inget? Eller typ åt facebook? Aja.. Fina bilder tog vi också!

 Idag har jag vatt på arbetsförmedlingen på möte. Sen har jag väntat och väntat och väntat på att mamman i USA familjen skulle ringa. Det gjorde hon tillslut, tror vi pratade i typ 20-30 minuter. Allt lät jätte bra och jag vill verkligen till den familjen! Ska prata mer med dem imorgon, så ska försöka komma på massa bra frågor tills dess. (Kommer vara bänkad vid telefonen hela dagen ..) Nu är jag sjukligt trött efter gårdagen så jag tror det blir sängen snart. Har en del jag behöver smälta in också..





You have a match

Har fått en ny match nu. YEY! :D Denna verkar skit bra, och jag är första match. SÅ JAG HOPPAS VERKLIGEN NU. De bor ca en halvtimme från Boston på kusten (östkusten måste det vara då?!) Gillar åka till stranden och har en båt. Mamman hade frågat barnen vad dom ville att au pairen skulle göra med dem och dem svarade, åka till stranden, gå promenader, cykla och inlines. Vill att jag ska gå med dem till parken där de kan leka med sina kompisar, fixa hår och naglar, leka utomhus och alltid vara redo för att ha kul. Perfekt ELLER? Hoppas på att dem hör av sig och att detta är rätt familj. Hade vatt skönt :)

Åka till Porrby och handla

Är i Löderup med mamma idag. Har vatt vid stranden och solat. Sen tyckte mamma vi skulle åka till Borrby och handla, eller var det Porrby? Hmm... Nu sitter jag och dricker te och äter godis och väntar på att maten ska bli klar för jag är HUNGRIG. Ikväll ska vi åka till Kivik.

USA

Min match i San Fransisco försvann idag! Tråkigt, men sant. Aaaaahhww jag som vill åka nu, helst typ imorgon..!! Håller på med ansökningar till SI nu också. Sägs att det går fortare att få matchningar med dem. Plus att man kan få flera på samma gång. Är klar med själva ansökningen. Så det är referenserna kvar och lite annat. Men referenserna är jobbigast..

.

Let us die young or let us live forever

Söndag

Tivolirock igår! Timo Räisänen var bäst. Maskinen, Hästpojken, The Ark och Johnossi var också bra. Idag är jag hos morfar och äter jordgubbar, MUMS.

Har fått en ny match nu. Nära San Fransisco. Verkar vara en bra familj. Men är än så länge andra match så vi får se hur det går.

evacuate the dancefloor

Avskedsfest för Louise i fredags och det var jättekul! Grill och dans med bästa vänner. Kan inte bli bättre. I lördags var jag på Winnerbäck med Sofie, Malin och Christopher. Melissa Horn spelade också. Underbart bra båda två.

Igår skulle jag Emmie och Sofie bjuda Louise på turkisk resturang eftersom hon fyller år idag och ville äta där. Kom in till stan igår och upptäcker att det är stängt! Haha fail! Satte oss på Olearys uteservering. Det var medan finalen spelades med det fanns inga lediga bord där tv fanns så vi kunde inte kolla. Precis när vi får maten så öppnar sig himlen och det börjar spöregna och åska. Så vi sprang in och lyckades hitta ett bord så vi fick se slutet iallfall!

Ljungan fyller som sagt år idag, SÅ GRATTIS TILL HENNEEE!!!! ♥ (för typ femtioelfte gången!)

Att fånga en fjäril

Vi skulle aldrig ha mötts, när vi fötts
på så olika delar av världen, men en fjäril flyger mellan oss ibland
Vi kallar den lycka, den är svår att fånga, den vill slita och rycka
som vilken lycka som helst, vilken fjäril som helst
Men ändå, vi ses igen vi två
Lääääängtar till lördag. Winnerbäck i Landskrona ♥

hejhej

Hoooooooooooooooooooooola!!
Gud vad trött jag ÄÄR! Idag har jag och Emmie varit i Malmö. Shopppppat massor, ätit lunch med Sofie, och druckit god smoothie. Mums. Nu ska jag snart sova, är som sagt trööööööööööööttt. Godnatt

Tisdag

Idag var jag hos Johanna tidigt för vi skulle till stranden. Men det blev aldrig bra väder. Så vi låg och latade oss, kollade på film och sov! Skönt, haha. Nu är jag hemma och ska snart äta kalkon, sjuuuuuuukt hungrig.

Söndag

Igår cyklade jag och Sofie till åhus och stekte! Cyklade SÅKLART fel, så det blev några extra kilometer.. Åt väldigt gooood glass där också. På kvällen var det premiär för Martin & Martin. Var inte alls kul. Hade roligare efter när vi var på pastavagnen faktiskt. Idag har jag och Sofie varit på stranden några timmar igen innan vi gav upp. Blev för kallt. Nu ska jag nog försöka sova en stund så jag inte somnar på bion ikväll.

im inlove with a fairytale even though it hurts

cause i dont care if i lose my mind, im already cursed

GRATTIS!

Idag fyller min kära morfar 78 år! Jag och mamma ska snart in till honom och förbereda inför kalaset. Vi ska äta exotiskplanka, jordgubbstårta och MASSOR av godis.

RSS 2.0