Dem bästa


Åhus

Var ute och sprang imorse. Mycket jobbigare än vad det brukar vara. Tror min kondis försvann under Siesta, studenten och Turkiet. Får nog ta tag i att fixa tillbaka den nu. Idag ska jag till Åhus med Johanna och steka på stranden. Drömma mig bort till Turkiet, Alanya och Cleopatra beach! OOOOOOoohhh SAKNAR turkiet och mina turkar ♥

TURKIET, ALANYA 2010

VAR BÄST
VILL TILLBAKA NUUUUUUU!!!!

T5


Lördag

Klockan är halv 5 och jag kan inte sova! Jäkla hosta.. Ligger och kollar på ett gammalt lamt avsnitt av sanningens ögonblick. Men har en lång dag framför mig så ska snart försöka igen. Idag ska jag äta frukost med Sofie, kanske träffa Johanna en stund och packa det sista inför Turkiet. Åker till flygplatsen ikväll vid 11 och flyger imorgon strax innan halv 7. SEN ÄR JAG I TUUUUURKIIIIEEET!!!! Idag hoppas jag att det kommer regna, så slippet jag allerigin, hade vatt skönt :) Godnatt/Godmorgon!


we no speak americano

Börjar bli frisk nu! Ingen feber, mycket piggare, bara förkylningen och den jäkla hostan som ska bort nu! Idag har jag mest fixat lite inför ikväll och solat lite. Har precis bakat morotskaka, finns verkligen inget godare. Om två timmar kommer turkietgänget hit för en sista kväll med grillning och snack innan vi åker :D

sjuk

vaknade kl 5 i morse med hög feber, inte kul alls. så nu ligger jag bara i sängen och kollar på how i met your mother och tycker synd om mig själv.

Igår var jag med Louise. Satt och solade, åt glass, lagade mat och fixade spellista till Turkiet. Massa massa gamla låtar hittade vi, kommer bli grymt!

Måndag

Uppe med tuppen idag. Var hos pappa vid 7 eftersom jag passar Celina idag. Kizz igår var jättebra. Slocknade dock ganska fort i bilen på väg hem, var heeelt slut. Vilket jag fortfarande än. Blir nog till att gå lägga sig tidigt ikväll. Snart kommer nog Lollo hit en stund, wiho :)

För vi har tagit studenten, fyfan vad vi är bra!!

I torsdags åkte jag Emmie Sofie Jennifer och Louise till Jennifers pojkvän Måns i Åhus. Vi grillade, spelade Wii och hade jätteroligt. Vid 12 gick vi och la oss. Jag och Louise låg och snackade ett tag, sen slocknade vi ganska fort. I fredags gick vi upp tidigt och åkte in till tivoliparken för champangefrukost. Sen fikade vi på Fenix innan vi gick till kyrkan. Sen åt vi 3rätters i matsalen med alla andra studenter från skolan. Efter två timmar av mat, tal, musik och underhållning träffades klassen i bibblan och fick våra betyg. När jag fick mitt betyg min klassföreståndare bara "idag var första gången jag hörde dig rappa louise" jag bara "vaa?!" han bara "jaa, på champangefrukosten rappade du" .. jaha ja! haha. Sen gick vi till Aulan, dansade och hade skit roligt. Lite över 4 var det vår tur att springa ut. Vi sprang ut till den bästa låten någonsin! Witchdoctor med Cartoons - oh i oh ah ah! Haha vi var lätt bäst!

Åkte flak och skrek sen åkte jag och malin till tollarp och träffade släkten. Sen på kvällen var vi på Tbaren.

Igår åt jag frukost/lunch med Louise Jennifer och Emmie på tea pot och sen tog jag bara det lugnt hela dagen. Och idag ska jag se kizz i malmö.

1 dag kvar

Trevlig kväll/natt igår hos Louise. Tror vi somnade vid 4 någongång och gick upp vid 10. TRÖTT! Idag har jag stressat hela dagen känns det som. Var först hos doktorn och sen har jag försökt jaga ifatt en biljett till Tbaren. Lyckades med Louises hjälp tillslut. Nu ska jag och Sofie snart köra till Åhus och grilla med Jennifer Louise Emmie och Måns. Ska sova där inatt och imorgon är det STUDENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!

the incredibles

Idag är det två dagar till studenten. JAG TAR STUDENTEN OM 2 DAGAR. Helt sjukt! Känns så overkligt. och om 11 dagar sitter jag på ett flyg till Turkiet med dem bästa kompisarna man kan ha. Underbart.

I måndags åkte jag till Åhus för sleepover hos Svärdhagen med Sofie, Louise och Jennifer. Övertrötta var vi och kul hade vi! På morgonen  dagen efter åt vi frukost och så sen kom Emmie och vi började fixa oss. Vid halv 12 var vi inne på polishuset eftersom det var karneval. Hade sjuk kul. Gick dock alldeles för fort (som allt annat just nu). På kvällen blev det klassfest hos Wojahn och sen åkte vi in till stan. Kom aldrig in på Bånken eftersom det var så mycket folk där. Idag ska turkarna samlas hos Louise och sova där! Älskar detta

Lyckorus

Balen igår var riktigt bra. Allt just nu är så himla BRA.

It's complicated

Ikväll var mamma sugen på att åka till Åhus och äta glass. Men eftersom senaste gången jag åt glass så mådde jag illa och hade ont i magen i två dagar efter så kände jag inte för att riskera det eftersom det är balen imorgon.  Vi åkte och hyrde it's complicated, åt vindruvor och provade laktosfri glass istället. Det var gott och är så länge har jag inte känt något i min lilla mage. Måste måste måste komma ihåg laktostabletterna imorgon!! Nu ska jag hoppa i sängen för lite skönhetssömn!

Lördag

Idag har jag varit och tränat och sen gått på stan med Pappa Helene och Celina. Kollade ut studentpresent till mig! En fin klocka. Kom hem för ett tag sen med världens huvudvärk. Så idag tänker jag bara ligga på soffan och vila mig iform till imorgon och kommande vecka. Känns som att det kommer behövas. 

We are the winners

Har precis kommit hem från bio. Kollade på Sex and the city 2 med Sofie. Lite besviken men den var helt ok.  Trodde dock ett tag att jag och Sofie skulle kvävas av skratt, "lalala" .. Haha . Nu ska jag sova! natti

<3

Sjukt underbar människa!

JAG VILLLLLLLL


Fredag

Ligger i sängen och dricker te. Kan inte sova :( Sjukt drygt. Idag ska jag städa skåpet och lämna nycklen, sen har jag min sista lektion i internationell ekonomi. Ska typ bara lämna tillbaka boken. Nu ska jag försöka sova lite , ska upp om 3 timmar! Tur jag gick och la mig tidigt igår iallfall.

TUUURKEY

Igår var galet roligt! Louise, Sofie, Jennifer och Emmie kom hit vid halv 11. Satte oss i solen och snackade skit ett ganska bra tag. Sen lagade vi tacos. När vi ätit så fixade vi det sista innan vi tog bussen in till Söderport och träffade alla andra glada studenter. Gick tillsammans till tivoliparken där skattjakten började! Massa sjuka uppdrag. Sen dansade vi. Helt obeskrivligt vilken känsla! Typ vid 7 käkade jag och Sofie pizza och tiggde sen skjuts hem för vi orkade inte ta bussen. haha . Åkte hem till mig, tog en snabbdusch och sen in till stan och Bånken. Dansade och träffade folk. Var NÅGOT trött när jag kom hem inatt kan jag ju tala om. Men helt klart en toppen dag. Nu ska jag gå och jobba på brännan till balen, toodeloo

tuuuuuurkey

Skattjakt idag och vi kommer va bäst!!

JUNI

Cyklade till skolan idag, för en lektion. Det enda vi gjorde var att lämna boken , lönt?  Efter köpte jag och Sofie det sista till skattjakten imorgon, ska bli KUL! Hoppas på fint väder.

RSS 2.0