jaha

Jag har precis pratat med en jättebra potentiell värdfamilj. Försöker hitta den rätta känslan men det går inte. Blää, jag hoppades verkligen på denna. Får sova på saken. Måste ta beslut fort nu pga denna situationen, gillar inte det. JAG VILLE VERKLIGEN HA DEN RÄTTA KÄNSLAN MED DENNA FAMILJEN.

Kommentarer
Postat av: mamma

Skickar en hälsning från Majvi, "tuffa beslut för en så ung tjej, så långt borta" Hon håller tummarna för dig :)

2010-11-10 @ 11:27:03
Postat av: Louise

Tack!

Ett tips bara, jag ångrar mig att jag var så himla petnoga med familjerna när jag var i rematch, ångrar att jag inte valde en som helt enkelt bara verkade bra och att jag skippade att jag skulle ha "den rätta känslan" med familjen.

När jag matchades med familjer och tog min värdfamilj så klickade det ju jättebra och jag kände "den rätta känslan" vilket det inte gjorde när jag kom dit.



Du kan ju alltid rematcha igen om du inte trivs hos den familjen du väljer i rematch. :) Skriv för-och nackdelar på din ev. blivande värdfamilj. Ibland kan det vara bättre att välja en familj som "bara" känns bra. Då kanske man inte har lika höga förväntningar, vad vet jag!



Vet att det är så svårt i en sån situation att kunna göra ett beslut, men önskar dig all lycka till! :)

2010-11-10 @ 16:11:07
URL: http://sundaay.blogg.se/
Postat av: Pappa

Håller med föregående. Det är kanske så att man får ge efter lite på sina förhoppningar om man ska ha möjligheten att stanna kvar. Det är inget lätt beslut att ta. Och framför allt så finns det bara en som kan ta det beslutet och det är Du. Vad Du än tar för beslut så hoppas jag att Du känner att det är det bästa beslutet för Dej.

Helene o Celina hälsar oxå.

2010-11-10 @ 16:59:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0