torsdag

30 september, idag åker Emmie till Kenya. Så jäkla coolt, häftigt och BRA! Är avundsjuk på henne, vilken upplevelse hon kommer få. Jag hade också velat åka som volontärarbetare. Men en sak i taget, först blir det USA. Som ni vet så har jag redan över typ tusen planer på vad jag ska göra efter. Och härromdagen lades ännu en plan till på listan, volontär i Ghana med Emmie. Ska bli kul och se om jag kommer göra allt det jag vill eller om livet kommer komma emellan ;) haha

Idag kom Sofie ner till Skåne också. Ska träffa henne ikväll, då ska vi BOXAS :D Första gången på typ, jätte länge. Sist var innan studenten tror jag. Så det ska bli jättekul!

hallåå?!

Körde förbi mamma och Catha idag, I MAMMAS BIL.
Catha: Vem är det?
Mamma: Jag vet inte! Säkert någon dagisfröken..

Sen kliver jag ut ur bilen och går mot dem

"Men Annika, det är ju din dotter!!"

Assssssåå..

Detta var det sjukaste!! Fick precis reda på att en gammal lagkompis från fotbollen ska åka som au pair SAMMA dag som mig, med SAMMA organisation, med SAMMA flygbolag, SAMMA tid. Vad är oddsen? Så jäkla sjukt!!! :D

your sex is on fire

Lunch med Emmie idag och sen sa vi hejdå för ett halvår. USCH :( På torsdag åker hon till Kenya och jag kommer sakna henne jättemycket!

Hon har räddat min flygresa till USA. Fick en bok som Barack Obama skrivit, en memoar. Den heter Min far hade en dröm. Verkar sjuuuuukt bra och intressant. Tror faktiskt jag ska börja läsa innan jag går och lägger mig. Ikväll har jag vatt på gymmet. Sprang lite på löpbandet och sen var det spinning. Jag hoppas verkligen att spinningen är bra i USA också för annars kommer jag sakna det sjukligt mycket (jag som tyckte det var pest i början haha)

Såg precis att KINGS OF LEON kommer till BOSTON i november. Jag hoppas INNERLIGT på att det finns biljetter kvar när jag kommer dit, och att någon vill gå med mig!

Tisdag

Godmorgon!
Nu är fakturan till CC betald och försäkring beställd. Hon på CC sa att det inte var några problem att ta in mina kära laktostabletter i USA och berättade var jag kunde få tag på dem i Boston sen. SKÖNT. Så nu är det orosmomentet borta. Har beställt personbevis till ansökan om visum också. Ska försöka börja och göra klart ansökan idag hade jag tänkt. Eller snarare ikväll för idag kommer Emmie hit. Antagligen sista gången vi ses i år. Så sorgligt!

usa

3 veckor ♥

trött

Idag har jag fortsatt med att städa och packa mitt rum. Mina kläder och saker TAR ALDRIG SLUT! Tänkte springa en runda också men sen upptäckte jag att vi inte hade något vatten. Kände inte för att springa om jag inte kunde dricka eller duscha efter! Sen blev jag sjukt trött helt plötsligt så jag la mig o vilade en stund. Vaknade 1½ timme senare.. Fortfarande skit trött, och skit hungrig. Så nu har jag precis ätit, och vattnet är tillbaka. Nu är jag dock inte sugen på att springa längre. Vill lägga mig och sova 5 timmar till!

Måndag

Gooodmiddag!
Kom på igår, en stund efter att jag gått och lagt mig att woopps jag har ju tandläkartid imorgon! Jag som trodde jag skulle få sova länge. Men ack nej. Allt var iallfall bra, som vanligt. 19 år utan hål, yeyy! Min tandläkare blev helt exalterad när jag berättade om USA. Eftersom "OOohhHH där finns så mycket roliga tandskölj. Ooooch så många roliga smaker!! Gå in på apoteket och kolla, sånt är ju jätteroligt!!!" Aah, okej! Will do that..

Love

Igår var en riktigt riktigt riktigt bra dag. Hade roligt exakt hela dagen genom och det var väldigt längesen jag skrattade så mycket. En sak är ju bara att konstatera: energidryck har ungefär samma effekt på Emmie som den har på mig. Jäkla speedade vi var. Verkligen SJUKT ROLIG dag med EMMIE. Sen blev det skype med Lollo (♥) innan alla gästerna kom. Kvällen var också grym, kul att träffa alla!!

Så tack Emmie för igår!! Det var verkligen en utav de bästa dagarna jag har varit med om. Kommer sakna dig otrooooligt mycket. Och alla andra också! (Förresten Emmie, du har något på läpparna HAHAHA)

Glassssssssssssigt

Inte okej att man ställer alarmet kl 7 på en lördags morgon tänkte jag idag när jag vaknade. Men efter spinningpasset kände man ändå att det var värt det. Sjukt göööttt. Sen åkte jag och Emmie och köpte frukost och sånt. Nu har vi (Emmie) städat.

Ska om en stund baaaka och laga maaaaat tills ikväll!

Sweetest thing

Idag började jag med att jobba några timmar. Eftersom jag sov en timme längre än jag först hade planerat idag så missade jag spinningen. Men efter jag jobbat så stack jag ut och sprang en runda istället och det var GRYMT SKÖNT! Ikväll ska jag hem till pappa och äta och sen ska jag försöka lägga mig tidigit.

Imorgon kl kvart i nio ska jag och Emmie träna. Sen följer jag med henne hem för en heldag hos henne och hejdå fest på kvällen. Kommer bli sjukt kul har jag en känsla av :D

Ringde CC idag eftersom jag började bli lite orolig över tid hos amassaden! Har gått nästan 2 veckor nu(!!!!) sen jag och familjen sa ja till varandra, åker om ca 3 veckor och inte hört något om tid än.. Men dem hade iallfall precis bokat in mig på en tid den 5 oktober. Passade på och fråga dem om dem hade fått mitt polisregister och hälsoundersökning än, och det hade dem. Skönt, så nu är det visumet och internationella körkortet kvar!

Flygtider

Shiiieett verkar som att flygtiderna har kommit!! Hade för mig man fick dom max 10 dagar innan. Fast nu kom jag på att det nog var med SI det var så.. Iallfall så är jag inte jättenöjd, men skitsamma för nu är det ännnnnu mer på riktigt. MIN FLYGBILJETT ÄR BOKAD :D

Åker 8.35 från Kastrup. Mellanlandar i Tyskland (5 TIMMAR).

SÅ BRAAA!!!!!!

So Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by
Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say
- at least not today

haha

Cyklade hem till morfar. Mötte honom på parkeringen påväg till garaget med sin rollater så frågade jag honom

-Är du ute och går idag morfar?
- Jaa jag tänkte jag ska ut och röra på mig en stund

Sen går vi tillsammans bort till garaget, morfar ställer rollatern och hoppar på sin "invalidmoppe"  och kör iväg!!! hhaha röra på sig var det ja...

usa

Det känns verkligen som att tiden står still. Att det är en hel evighet tills jag åker. Sen kommer jag på att det redan gått 9 dagar sen det bestämdes, och det känns som att det var igår. Så 27 dagar till kommer nog gå rätt snabbt ändå!

FML

Igår när jag skypade med Lollo så introducerade hon mig för en ny hemsidan. FML, vill man ha sig ett good laugh så är det bara till att kika lite där inne. Typ i klass med tjuvlyssnat fast snäppet bättre.

Inatt sov jag nästan 12 timmar. Snacka om chocken när jag vaknade! Men det var verkligen sjukt skönt att sova ut. Idag har jag vatt och jobbat och ikväll ska jag passa lillasyster.

Skåne

Home sweet home!
Skönt med nattåg eftersom tiden går mycket fortare. Men det var inte överdrivet bekvämt precis. Och värmen hade dem nog glömt sätta på. Kl 5 imorse skulle vi av tåget i Hässleholm. Kl 5 vaknade vi INTE av alarmen vi hade ställt utan istället av en snäll tjej som hade hört att vi skulle av i Hässleholm och märkt att vi fortfarande sov. Fick panik och skyndade oss ut från tåget. Hade vatt fint att vakna upp någon helt annan stans ju..

Idag har jag vatt på hälsoundersökning. Ännu ett steg närmare USA.

Söndag

Nu börjar vår helg i Uppsala lida mot sitt slut. Om två timmar sätter vi oss på tåget hem mot Skåneland igen! Hoppas på att kunna soooova heeeeela tågresan hem. Idag är det en månad minus en dag tills jag åker :)

United States of America

Operation övertala Sofie till USA går ganska okej faktiskt!


Torsdag

Idag har jag jobbat. Började jobba nere på fritidsgården idag. Hinner precis jobba där en månad innan jag sticker. Sen var jag på stan. Handlade inget till mig, har satt shoppingförbud på mig själv. Köpte lite presenter istället. Ikväll har jag myst på soffan med mamma och katten och ätit popcooooorn. Nu ska jag packa lite, bädda med nya sängkläder och sen hoppa i sängen. Ska upp vid 4 imorgon. Lite innan 5 kommer Emmie och hämtar mig och 05.20 sitter vi på tåget mot Uppsala!

Hos morfar

Har börjat rensa på mitt rum och framför allt i min garderob. SHIT så mycket kläder jag har. Kommer inte bli lätt att välja ut vilka få plagg som får följa med till USA. Känns som jag har mycket jag vill ta med mig, samtidigt som jag vill ta med mig så lite som möjligt (MER SHOPPNING hihi). Har redan en lite shoppingdate med en tjej som åker till Boston några veckor innan mig. Skit kul :)

Är hos morfar nu. Har precis ätit, kyckling och potatismos, sjukt gott. Kommer sakna morfar och hans mat väldigt mycket i USA har jag en känsla av. Fick också lite pengar av honom, försenad namnsdagspresent. Och pengar behöver jag just nu så dem tog tacksamts emot:D Nu tror jag att det ligger kanelbullar i köket och väntar på mig!

mums

Idag har jag varit hos Emmie och ätit lunch. Goood köttfärssås och pasta. Vi bokade biljetter till att åka till Uppsala i helgen och hälsa på Sofie. Vi åker på fredag, väldigt väldigt tidigt. Och åker hem på söndag väldigt väldigt sent :)


Spinning

Kollade på Vampire sucks med Johanna idag. Den var inte så bra faktiskt, även som den helt klart hade sina stunder där den var sjuukt rolig. Nu har jag precis kommit hem från spinningen, som var dödligt jobbig idag. Men den var också roligaste på länge, grym musik.

stress stress stress

Allt känns väldigt strssigt nu! Mycket som fixas nu under kort tid. Har ring en del samtal och sånt idag. Är mest orolig över att få tid till hälsoundersökningen faktiskt. Tidigast i Vä var i början av oktober och om det då blir att jag åker den 11e blir det väldigt tight..

Har fått skriva till 2 värdfamiljer som ville prata med mig att jag matchat med en annan familj och sagt till SI att jag inte vill vara med i deras register längre. Kändes lite tungt faktiskt, men skönt.

Idag har jag mamma och Sophie varit duktiga och röstat, eftersom jag är i Uppsala på valdagen. Idag ska jag va med Johanna.

Boston, here I come!

Idag pratade jag med Boston familjen nuvarande aupair. Sen pratade familjen med mina referenser. Allt verkade gå jättebra. Så jag satt på helspänn! Sen efter en liten stund så ringde dem från CC och sa att familjen hade tackat ja till mig och så tackade jag ja till dem :D Så om ca en månad flyttar jag till Marblehead utanför Boston och det känns SÅÅÅ RÄTT!

I'm sooo happy!

Ny match!!

Nu börjar det allt hända grejer :) Har fått en till match med SI idag. Den är i Kalifornien (Los Angeles). Hade två tvillingpojkar på 7 år som verkade jätte härliga. En hund och en katt hade dem med. Och POOOL, sjukt nice! Men jag gillade inte schemat så jätte mycket. Hon mamman jobbade hemifrån vilket också är ett minus för mig. Men deras intressen var skit bra så lite sugen blir jag faktiskt. Hon ställde lite frågor i mejlet och ville gärna att jag skulle fråga henne lite. Sen ville hon att vi skulle skypa i helgen, så det lär väl bli imorgon isåfall :) Neeeej nu har jag ett mejl att svara på, so long!

just got off the phone with america

Har pratat med värdpappan i Boston familjen i en timme (!!) Kändes sjukt bra. Det är typ länge än vad jag pratar med kompisar i telefon ju. Kan inte komma på något negativ med familjen. Det kunde jag inte innan heller, förutom att magkänslan inte kändes bra. Men det gör den nu och familjen känns som rätt familj. Nu ska jag försöka att inte hoppas för mycket bara. Men jag tror definitivt jag kommer att trivas hos dem och få ett bra år med dem. Ska mejla lite fler frågor till dem och imorgon ska jag antagligen prata med deras au pair. Så ska komma på massa bra frågor att fråga henne. FÖRSLAG NÅGON??

Idag är det den 11e september och just nu känner jag att jag vill sitta på flyget den 11 oktober, vilket jag kommer göra om vi säger ja till varandra.

Emmieklemmie

Idag har jag varit på stan och ätit frukost/lunch (brunch?) men Emmie. Mona kom förbi en sväng och pratade. Sjukt skön tjej den där. Insåg att jag saknar mina gamla klasskompisar en aning (DOCK INTE SKOLAN!!!!) Träffade även Jennifer en stund :) 

Nu ska jag snart åka till pappa. Ska passa Celina ikväll. Ska först köra och handla sen har hon valt att vi ska äta bakad potatis. Märks att hon är min lillasyster! Sen tänkte jag att vi kanske skulle kolla på någon rolig film eller något. Sådär slappt och skönt.
Hon är rolig hon också. Pratade i tele med henne härromdan.

- Hur har du det i skolan då? Är det roligt?
- Jaaa
- Vad gör ni då?
- Vi leker........... och idag hade vi en lektion också!!

Matchningar

Värdmamman i Bostonfamiljen skickade mejl och ville ha svar på några frågor till som jag precis svarat på. Hon skrev också att pappan nog skulle ringa mig idag. Är lite nervös över det faktiskt. Men dem verkar ju fortfarande intresserade iallfall.

Fick min första matching med SI också inatt. Men den var inte något för mig tyvärr. Så den sa jag faktiskt nej till direkt.

love you

Är säkert lite tjatig om all min saknad just nu, men ändå. Är inne i en sån period. Högst upp på listan just nu står Louise. Ikväll skypade jag Emmie och Louise en stund. Blev inte så länge men det var sjukt skönt ändå. Med lite konversation med båda samtidigt. Bäst var när Lollos telefon ringde "Heeeeeelllllooo" och jag och Emmie skrattar i ca 5 minuter tills Lollo kommer tillbaka "vad sa ni, va tvungen att skruva ner" vi bara nej vi har inte sagt ngt, vi har bara suttit och skrattat. Haha så fint! Saknar att träffas ALLLLIHOPA samtidigt 
Vi är faktiskt bäst!

samtal med amerika

Jag får panik på detta! Har pratat med Boston familjen idag. Dem verkar skit bra på alla sätt och vis men det känns ändå inte helt rätt. Jag vet inte varför jag tvekar. Trevlig mamma, bra ställe, bra schema och allt annat verkar också bra. Meeeeeeen ändå så är där något. Blää. Hade velat att matchen skulle kännas bättre. FÖR JAG VILL JU ÅKA NU. Och blir det denna familjen så åker jag om en månad, vilket är helt PERFEKT. Men aaaaaa... Vad jobbigt det blev nu

blondin

Okej, jag har nog inte så mörkt hår som jag tror. Theres såg inte ens det och mamma och Sophie bara "nää men det var väl inte så mörkt"

brunett

Tjoho! Har precis kommit hem från frissan. Har slingat håret. Skulle slinga det ljusare och några mörkare. Blev inte riktigt som jag tänkt, då de mörka tog mer överhand än jag trott. Så jag känner mig som en brunett :D Nu låter det säkert jättemörkt, och det är det verkligen inte. Men har man levt med superblont hår i 19 år så känns det här sjukt mörkt. Men jag gillar det :D:D Lär nog vara det närmaste brunett jag någonsin kommer komma! Känns höstigt och fint! Och luggen har gjort comeback! Wiihooo, saknat den även fast den är sjukt jobbig ibland. Nu ska jag ta något att äta sen ska jag passa Ebba och Isac.

Fick ett mejl från mamman i Boston familjen, hon ville att vi skulle prata ikväll. Så får väl antagligen ett samtal lite senare, spännande.

Euuuurooooope

Idag har jag vatt på stan med Emmie. Lunchade på Duvanders och sen gick vi lite på stan och köpte lite saker tills hon ska till Kenya (duktigt avundsjuk) Träffade på en massa andra roliga människor med. Först Malin, sen Jennifer och Petra och sen Edina :) Edina frågade mig vart jag ville så svarade jag östkusten, så trodde hon jag sa Östtyskland.. Hahaha neeeej, inte tyskland tack!! Fick också reda på en liten kul sak. En av skånefruarnas son var på Lollos avskedsfest. Hon och Jennifer är tydligen släkt med dem på något lustigt vänster.

Nu har jag precis kommit hem, ska bara byta om sen sticker jag till gymmet och kör en timmes spinning!

(Jag och Emmie har gjort upp YTTERLIGARE en plan nu, backpacking i europa, NICE)

You have a match!

Fick förresten ny match. MED CC SÅKLART. Nu börjar jag få matchningar med dem. NU! Aja, är andra match iallfall. 3 flickor i åldrarna 3-8. 30 minuter utanför Boston. Verkar ganska bra men ändå lite konstig. Som jag fattade det så var mamman hemma och pappan började jobba 15.30? Hmm.. Får se om det blir något. Ville att jag skulle komma i Oktober isåfall.

Uppdatering : verkar vara första match nu

Skaaaaaune

Låg och kollade på Halv 8 hos mig innan. Jag och mamma dog lite utav han som lagade mat idag "KANONIS". Haha den mannen var bara för mycket, men sjukt härlig. Sen var det Idol, vilket är ett måste att se. Sjukt kul ju. Kollat lite på Skåne fruarna med, jisses vilka människor det finns..

LADY GAGA

"Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams, If you’re wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn’t love you any more."

louise

Saknar min Louise!
JÄTTEMYCKET!!!
Hoppas vi ses snart, snart, snart

tisdag

Sitta på ett tåg i 6-7 timmar är inte jätteroligt kan jag säga! Är hemma i Skåne nu iallfall. Ska bli grymt skönt att sova i min egna älskade säng inatt. Har skypat lite med Louise också, saknar henne. Vill också åka nuuuuuuu :)

Nu ska jag och mamma snart äta köttbullar och ikväll ska vi kolla på idol

mitt namn är mycket och jag vill ha mer

Igår fyllde storasyster Lidén år så vi var där på kalas, väldigt trevligt. Jag och Sara har bestämt nu att bebisen ska komma lagom tills jag kommer upp nästa gång (vilket är om 1½ vecka). Så jag också får träffa liten :)

Idag har vi varit på stan en lite stund. Kom precis hem igen och nu är Sofie i skolan. Jag ligger just nu i soffan och dricker te. Tror jag ska ta tag i disken snart. Sen ska jag nog gå en runda eller kolla på film eller något. Sofie har seminarie så hon är inte hemma förren 5 halv 6 och då ska vi äta.

Imorgon åker jag hem till Skåneland igen.

saturday

Idag har vi varit väldigt sega. Men nu har vi precis ätit taco och ska baka tårta till imorgon.

det ska va på 175 va?
ja
är det mellan 150 o 200?


haha smart tjej den där Sofie!

Ikväll blir det filmmys


ny match

Fick förresten en ny match med CC igår. Lät inte alls intressant. Ensamstående pappa med barn på 12 och 9.

IDAG BLEV JAG GODKÄND MED SI :D

Im in Uppsala

Efter många om och men så kom jag fram till Uppsala igår. Råkade hoppa på fel tåg.. Men det var iallfall ett Stockholmståg jag hoppade på så det var inte hela världen. Men bytte till mitt riktigt tåg i Alvesta. Men sen var det försenat med 40 minuter så jag missade Uppsala tåget o fick vänta i Stockholm en timme ..

Idag har vi vatt på stan hela dagen i princip. Sofie har vatt i skolan också en stund. Nu har vi precis ätit. Ikväll ska vi till O'learys och kolla på Björn Rosenström :D


Vi är änglar med blickarna högt i det blå

Cyklade in till stan i morse och köpte biljett till Uppsala ikväll. Den skulle kosta lite över 600, men idag hade priset skjunkit till 400. Jaa men man tackar! Ska bli kul att komma upp. Träffa Sofie, se lägenheten, se Uppsala. Var två vekor sen jag träffade Sofie, och två veckor tills jag ska upp där igen. Men, kan man inte vara utan varandra så kan man inte ;) Så det får bli en tripp dit nu med. Vet dock inte när jag kommer hem igen :) (Stannar kanske tills jag åker till USA?)

Annars då. Kollar min mejl var tredje minut för att se om jag fått något från SI's huvudkontor i London, men icke! Blir gaaaaaaalen




:D

IMORGON ÅKER JAG TILL UPPSALA!!!!!!
:D

yeey

Lite saker att se framemot:

* Planerar att åka upp till Uppsala och hälsa på Sofie med Emmie och Jennifer. Om allt går som vi vill så kör vi upp på torsdagen den 16e och kommer hem på söndagen.

* Den 25e blir det avskedsfest/middag för Emmie. Dagen är redan planerad. Jag och Emmie ska ses inne på gymmet och köra komplett muskel. Sen åka till Degeberga, fet frukost och sen lite (mycket) sex and the city. Sen fix inför kvällen hela dagen. Sen är det fullt ös!

* SOFIE KOMMER ANTAGLIGEN KOMMA NER TILL SKÅNELAND OCH SÄGER HEJDÅ INNAN JAG ÅKER TILL USA.

:(

Idag önskar jag att du inte bodde så långt ifrån mig. Det börjar kännas nu att det var längesen vi sågs. Jag vill cykla in till stan. Gå en runda med dig. Eller bara ligga i sängen o prata. Eller att du ska komma hit och åka inlines. Äta mat. Baka. Åka någonstans och shoppa. Sätta oss på ett cafe. Eller tom gå i skolan. VAD SOM HELST, bryr mig faktiskt inte så mycket om vad vi gör. Vill bara ses.

Längtar tills den 16e.


RSS 2.0