M 31 Jan

Idag har jag varit hos min LCC och pratat med henne i 1,5 timme, och nu känns allt mycket bättre. Anledningen till att jag åkte dig var egentligen för att jag missade ett au pair möte när jag var i Philadelphia. Mötet var om vintersäkerhet och var tydligen jätteviktigt. Hon sa att om man missade det så skulle man inte få sin deposition tillbaka, och det vill jag ju ha, så jag frågade om jag kunde följa med en annan grupp istället. Men hon sa att dem flesta redan gått, men att jag kunde komma över till henne så kunde hon gå genom det med mig.

Men vi pratade mest om situationen i min familj. Och mitt förtroende för henne är på topp nu. Känner verkligen att hon kommer hjälpa mig mycket om jag gör en rematch. Hon sa tom att hon skulle försöka göra så att jag kan få 3-4 veckor på mig istället.. Så jag hoppas på det :) Beror dock lite på hur min familj ser på det. Vi får se. Blir möte allihopa tillsammans i helgen eller nästa vecka iallfall. Ska försöka prata med min värdmamma om det idag dock. För jag är ganska säker på hur jag vill göra och min LCC tyckte jag skulle prata om det med familjen igen innan mötet.

De senaste veckorna har jag verkligen övervägt att stanna i familjen. De senaste veckorna har jag för första gången kännt sen jag kom hit att jag verkligen vill stanna här året ut. Jag har kommit över den värsta hemlängtan, jag har kommit över min jag-hatar-usa period. Jag saknar fortfarande min familj, mina vänner, mitt liv, och Sverige mycket. Men jag känner inte längre att jag behöver eller vill komma hem nu. Jag har snart varit här 4 månader, alltså en tredjedel, och det har gått jättefort. Då kommer dem andra 8 månaderna också gå snabbt. Jag har redan hunnit med att göra mycker här, men här är fortfarande mycket kvar jag vill göra.

Förresten så kommer Bon Jovi, Bryan Adams och Lady Gaga till Boston i mars. Så ni som känner mig fattar hur mycket jag verkligen vill stanna. Fattar ni hur många konserter jag kommer ha sett om jag stannar ett helt år? Det är det som peppar mig mest faktiskt. Imorgon blir det Linkin Park, på fredag förhoppningsvis Robyn.


S 30 Jan

Söndag kväll och jag är tillbaka hemma i Lincoln igen. Varit hos Ronja heeeeeela helgen och det har varit så skönt. Igår åt vi på en mexikans resturang och det var jättegott. Dock kunde jag och Ronja delat på en maträtt istället för att beställt varsen. Så stora var portionerna. Sen körde vi vidare till bion och kollade på No strings attached (Jaa, IGEN, så bra är den!!!!). Sen åkte vi hem igen och kollade på film. Som jag somnade så sött till!

Idag har vi kollat på Walk the line. Filmen om Johnny Cash som jag helt missat! Men riktigt bra var den, och jag och Ronja har gått och nynnat på gamla låtar hela dagen.

Ikväll när jag skulle ta tåget hem så frågade Ronjas värdföräldrar mig vilken storlek jag har i skor. Så sa dem att dem hade ett par cykelskor som var försmå som kanske kunde passa mig (dem är cykelmänniskor). Så provade jag dem och dem satt jättebra. Så jag fick alltså ett par spinningskor helt gratis :) Dem är så himla snälla dem. Gissa om jag blev glad!

S 29 Jan

Igår åt vi god middag med Ronjas värdföräldrar och sen skulle vi hyra film på TVn. Men eftersom vi inte rikitgt fattade hur man skulle göra så kollade vi på Americas funniest homevideos istället och snackade en del. 

Idag har vi bara tagit det lugnt. Vi har typ förflyttat oss från sängen, till soffan, till sängen, till köket, till sängen.. Och så har vi skypat med Ronjas föräldrar! Ikväll ska vi antagligen gå på bio.

Ooooooch eftersom jag inte vill åka hem riktigt än och Ronja så gärna vill ha kvar mig så stannar jag en natt till :D

Tgif

Fredag kväll och jag känner mig ganska lycklig. Brukar göra det på fredagar. Uppskattade man inte helgen innan så kan jag ju garantera att man gör det nu! Sitter iallafall på tåget med min lilla iPod touch och uppdaterar så det blir inget långt inlägg. Är påväg hem till Ronja i Ayer. Har inte träffat henne på 2 veckor :O det är inte okej!! Har ingen aning om vad vi ska göra. Men jag ska sova hos henne iallafall :) Mysigt!

T 27 Dec

Har precis kommit hem från en fin kväll med Märta och Lisa. Efter jag jobbar klart kom Märta hit och hämtade upp mig, sen hämtade vi upp Lisa. Hon är en ny svensk au pair som bara varit här i 2 veckor. Så vi drog med henne till köpcentret. Efter det gick vi till Cheescake factory. Drack en väldigt mumsig smoothie! Nu är jag gaaalet trött så det blir sängen nu! 

Idag har vi förresten haft "snowday". Det snöade igår natt så skolan var stängd idag.... Igen.....

W 26 Jan

Imorse skypade jag en stund med Johanna. Efter det gick jag och la mig igen för jag känner mig inte riktigt bra. Ställde klockan på halv tolv för då skulle jag skypa med Emmie. När klockan ringde visste jag knappt vad jag ens hette. Jag trodde jag hade sovit ett helt dygn och fick panik över att jag inte hade hämtat barnen. Insåg dock ganska fort att jag bara sovit en timme och att allt var under kontroll! Idag är det förresten på pricken ett halvår vi satt och grät utanför pastavagnen och sa hejdå till Louise som åkte till USA då.

T 25 Jan

Har spenderat min lediga tid idag hemma hos Märta. Vi har goasat med hunden, kollat på tv och ätit. Lunch och kakor! Jag jobbade eftermiddag och kväll. Har precis slutat och nu ska jag sova. Godnatt.

Klicka för att stänga bilden

Bild från vår sleepover vi hade förrförra helgen.

Bilder från Philadelphia





Helgen

I lördags var jag Lollo och Nico inne hela dagen i Philadelphia på lite sightseeing. Dock råkade vi välja Philadelphias kallaste dag på väldigt väldigt länge så vi höll på att frysa ihjäl. Men efter lite Starbucks och te så gick det bra ändå. Efter ungefär halva dagen inne i city dog min kamera så jag har tyvärr inte så många bilder att visa er än. Men jag ska få bilder av Lollo och Nico sen så då kommer det upp fler på bloggen. 

På kvällen gick vi på bio. Först såg vi No strings attached, den var sjukt bra! Efter det såg vi The green Hornet i 3D. Sen åkte vi hem igen och satt och snackade med Lollos värdmamma ett tag och sen gick vi och la oss.

I söndags gick vi upp tidigt och skypade med Jennifer och Sofie. Sen åkte vi till ett ställe och åt brunch med Lollos värdfamilj. Åt supergoda våfflor! När vi ätit upp åkte jag och Lollo på hennes au pair möte och åkte skidskor och sen åkte vi en snabbis till köpcentret.

När vi kom hem igen lagade vi lite mat, kyckling och ris. Sen packade jag på 2 röda sekunder och vi begav oss till tåget. Dock missade vi tåget, det gick precis när vi kom. Så jag fick ju värsta paniken och trodde jag skulle missa flyget.. Men det slutade med att vi fick köra till flygplatsen. Sen missade Lollo en avfart när hon åkte hem så hon hamnade i en annan delstat och fick köra en timme extra. Stackars :)













Vatt en jättebra helg!

Boston igen.

Nu är jag hemma i Boston igen. (Vad sjukt egentligen det känns att säga "hemma i Boston"). Skriver mer om helgen imorgon eller något för nu är jag trött och ska sova. 

Philadelphia

Har varit orolig hela veckan över att mitt flyg till Philadelphia skulle vara inställt pga snökaoset. Stressletade efter passet, missade avfarten till flygplatsen, fick reda på att flyget var 45 minuter försenat och kom på ett tidigare flyg istället! Flyget gick bra och jag kom fram till Philadelphia vid halv 10 på kvällen. Var dock inte hemma hos Lollo förren typ vid 12 och då däckade vi i sängen ganska fort.

Idag bjöd hennes värdmamma oss på väldigt nyttig frukost, muffins och munk! Men gott var det. Nu väntar vi på att Lollos kompis Nico ska komma och sen ska vi åka in till Philadelphia. Ikväll blir det nog bio.


Philadelphia

Har varit orolig hela veckan över att mitt flyg till Philadelphia skulle vara inställt pga snökaoset. Stressletade efter passet, missade avfarten till flygplatsen, fick reda på att flyget var 45 minuter försenat och kom på ett tidigare flyg istället! Flyget gick bra och jag kom fram till Philadelphia vid halv 10 på kvällen. Var dock inte hemma hos Lollo förren typ vid 12 och då däckade vi i sängen ganska fort.

Idag bjöd hennes värdmamma oss på väldigt nyttig frukost, muffins och munk! Men gott var det. Nu väntar vi på att Lollos kompis Nico ska komma och sen ska vi åka in till Philadelphia. Ikväll blir det nog bio.


T 20 Jan

Imorse efter barnen åkt till skolan så tränade jag en stund. Sen åkte jag hem till Märta och var där tills det var dags att hämta upp flickan på skolan. Vi har bakat idag igen! Haha. Det är det enda hon vill göra och jag är sjukt trött på att vara uttråkad, så ja. Det fick bli bakning idag med :) Dock kunde vi bara göra smeten för sen skulle den stå i kylen i ett dygn. Så det blir bakning imorgon också. 

Det ska bli snöstorm här inatt. Jag hoppas med hela mitt hjärta att barnen har skola imorgon och att mitt flyg till Philadelphia inte blir inställt och att det går att ta sig till flygplatsen. Håll tummarna!

Waiting for the end

Idag var jag mer död än levande när jag vaknade. Var fruktansvärt trött. Efter barnen åkt till skolan så kom Märta hit en stund och vi gjorde inte mycket mer än slappade i soffan framför tvn. Efter hon åkt hem gick jag och la mig, somnade på 3 röda och sov tills mitt alarm ringde. Åt lite lunch och sen kom barnen hem och sen dess har jag jobbat. Jag och flickan har bakat idag. Vi gjorde brownies med massa godis på toppen. Får väl se sen om det är gott. 

Är ganska glad över att fått klartecken av min värdmamma att jag kan sluta lite tidigare den 1 februari så jag kan gå på konsert. Vi ska antagligen köpa biljetter imrn till...........trumvirvel......... LINKIN PARK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! waaaaah, dream come true!!! 

Jaja, nu ska jag snart äta med la familia. Blir pasta idag. Ovanligt? Överdriver INTE när jag säger att dem äter något med pasta 6 dagar av 7. 


Jag

Ska

Aldrig

Mer

Äta

Pasta.

T 18 Jan

Idag har jag bott i USA i 3 månader.

Märta

Jag har precis vatt nere i källaren och invigt mina nya träningsbrallor på crosstrainern. Nu lyssnar jag på musik bara och väntar på att min värdpappa ska komma hem så jag kan ta bilen hem till Märta och äta middag :)



M 17 Jan

Idag är det någon högtidsdag här i staterna så alla är lediga från jobb och skolor. Fick sovmorgon idag vilket var skönt. Vaknade dock vid 10 av att värdpappan undrade om jag hade tid att prata. Vi skulle ju pratat igår men sen kunde dem inte så det fick bli idag istället. Vi kom iallfall fram till att vi ska försöka nu i 1-2 veckor och blir det inte bättre så ska vi ha möte med LCCn också. 

Efter mötet tog jag en lång promenad och sen vid 2 började jag jobba. Ska jobba fram tills typ 5 bara. Killen är iväg och tjejen har kompis här så jag behöver inte direkt göra något. Bara finnas här typ, för föräldrarna ville jobba lite hemifrån.

Pannkakor


Livin on a prayer

Denna helgen har varit kanon. Märta har varit själv hemma i sitt gigantiska hus med hennes äldsta värdbarn. Så vi har hängt där hela helgen. Han är bara ett år yngre än mig förresten, så hon tar ju inte precis hand om honom direkt.. Det enda jag har varit hemma i helgen var natten mellan fre - lör och det har varit skönt. I lördags kom Märta och hämtade mig vid 10 och så åkte vi till soptippen. Sen hem till henne och var där tills vid 12 då Ronja kom och hämtade oss. Sen körde vi till Lexington för att hämta Mikaela och vår nya tyska kompis Carrie. Efter x antal felköringar så kom vi fram till tunnelbanan och tog oss in till Boston. Gick runt på shoppinggatan Newbury street. Efter Nicks brottningsmatch (Märtas värdbarn) så kom han också in till Boston coh gick runt med oss. Märta försökte guida honom till H&M, vilket inte gick sådär jättebra. Men till sist hittade han oss. Precis när vi gick där ifrån. Hahah.. 

Vi kollade bla in det nya forever21 som öppnat där. 4 våningar och smockat med folk och kläder kan jag ju säga. Hittade ingenting faktiskt. Men köpte ett par fina skor från H&M iallfall.. Vid 8 var vi alla hemma hos Märta igen och även Cecilia kom dit. Då käkade vi tacos och fortsatta flumma runt. Nick måste tro att vi är helt dumma i huvudet. Fast å andra sidan umgicks han med oss självmant en hel helg så.. han gillade nog oss ändå! Iallfall, så bestämde vi oss för att dra på fest inne i Boston och efter lite sten,sax,påse så bestämdes det att Märta fick offra sig på att köra. 

När vi var på Märtas rum och gjorde oss iordning så kom Nick upp. Så tog han på sig en av Märtas tunika/klänning, fy som vi skrattade åt honom! Tog bild på det men jag är inte säker på att jag får lägga upp den så jag struntar nog i det. Men vi hade sjukt roligt åt den bilden hela kvällen, "leker med värdbarnet" jag och Ronja skrattade tills vi storknade. Nick följde iallfall med oss in till Boston och när vi stod ute och pratade med några av aupair kompisarna från au pair skolan så hade vi roligt åt Nick igen. "Märta är barnvakt ikväll så Nick var tvungen att följa med". Hahaha asså, ni kan nog tänka er hur mycket skämt om detta vi kom på. Nick har typ varit vårt mobboffer denna helgen. Och jag kan inte riktigt förklara hur mycket jag skrattat och hur roligt vi haft. 

Men vi kom iallfall aldrig in på festen för det var för mycket folk där så vi åkte hem igen. När vi väl var hemma så tyckte Ronja det var en bra ide att göra pannkakor kl 2 på natten. Medan hon gjorde det så gick brandalarmet också, och det gick inte att stängas av så vi fick öppna alla fönster och vänta tills det stängdes av av sig själv. 

Efter det så började vi kolla på film, men alla utom jag, Ronja och Nick somnade så vi bestämde oss för att gå och lägga oss istället. Så vi gick upp på Märtas rum och fixade oss lite sängar. Jag och Ronja låg och mös på golvet, Cecilia, som är längst av oss alla, låg i världens minsta soffa. Haha. Men vad gör man inte för en riktig sleepover :) 

Idag vaknade vi vid halv 12 och åt monster frukost. Sen körde vi till Burlington och gick på bio. Vi såg The Dilemma som var väldigt rolig. Sen åt vi middag på Cheesecake factory och vid 7 så var vi tillbaka i Lincoln igen och Ronja körde hem mig. 






Måste bara berätta en sak till. Nick är grym på piano och brukar spela. Då ställer sig deras söta lilla hund bredvid och ylar (sjunger) hahahah det är så sjukt kul!

Philadelphia

Nu har jag bokat och betalt flyg till Philadelphia för att hälsa på Louise nästa helg. Bara 6 dagar kvar och jag läääääängtar :D



wohoho

Igår var jag på så bra humör. Har haft en skitjobbig vecka så när det äntligen var fredag och jag klarat mig genom den så kändes det lite som en seger. Anyway.. Ronja hämtade upp mig vid 7 och sen åkte vi till affären här i Lincoln för att köpa med oss lite saker till kvällen hos Märta. Vi stod i typ.. säkert minst 15 minuter med beslutsångest om vilken glass vi skulle köpa eller inte köpa.. Har jag sagt att vi är likadana? När vi äntligen var klara åkte vi hem till Märta och lagade mat. Nick hängde lite med oss och Cecilia, Mikaela och Carrie kom också. Vi åt kött och klyftpotatis. Sen höll vi på att flumma runt till massa gammal musik.  Sjukt rolig kväll (bilder kommer senare när jag snott från dem andra eftersom jag glömde ta några). Idag ska vi in till Boston och sen ska jag sova hos Märta. Ikväll vet vi inte riktigt vad som händer, snackas om fest men vi får la se.

F 14 Jan

Idag har varit en ganska bra dag. Barnen har varit lediga från skolan men imorse följde jag och flickan med till värdmammans jobb och pojken följde med pappan. Flickan skulle sälja kakor på jobbet. Sen när vi var klara så mötte vi upp pojken och pappan på Harvard Square och åt lunch. Åt en jättegod kyckling macka. Jag och barnen kom hem för en stund sen. Flickan har pianolektion nu och pojken är iväg på aktivitet så jag sitter här och slår ihjäl några minuter. Ikväll ska vi träffas några tjejer hemma hos Sofie och sen får vi se vad som händer. Blir dock inget New York imorgon :'(

Annars då.. Har fått djävulsk klåda på fingrarna som väcker mig på natten och jag kliar ihjäl!! Har råkat riva upp fingrarna på vissa ställen. Jag hoppas det är min nya handkräm jag inte tål så att det inte är något annat skit.. 

Igår kväll pratade jag med föräldrarna igen förresten. Ska prata igen på söndag, då ska barnen också vara med. Sen får vi la se vad som händer. 



<3



skype

Idag är en riktig skypedag. Först skypade jag med Lollo och Emmie. Sen skypade jag med bara Lollo och nu skypar jag med Lollo och Jennifer :D

Snöstorm

Igår kom Ronja hit och hämtade mig vid sju. Vi körde direkt till Burlington mall för lite shopping. Jag, Ronja och Märta har varit där en gång innan. Köpte två tröjor från forever21 och ett par träningsbyxor från Victorias secret :) Affärerna stängde vid 9 och då körde vi hem igen.Sen satt vi i bilen och snackade i en timme. Inatt har det varit snöstorm och det snöar fortfarande. Så allting har stängt nu, skola, jobb, affärer. Så det blir en heldag hemma. Jippi...

I guess the change in my pocket wasn’t enough


T 11 Jan

Idag har Märta varit här hela dagen. Vi har typ kollat på tv och suttit vid datorn bara. Tog oss en promenad också ner till posen och så köpte vi med oss sushi påväg hem som vi mumsade på till lunch. Gottgottt. Ikväll ska jag och Ronja iväg till köpcentret.

M 10 Jan

Halloj. I morse jobbade jag som vanligt på morgonen. När barnen åkt till skolan och jag var ledig ett par timmar så körde jag till Ronja och spenderade dagen med henne och hennes söta lilla värdbarn. Vi åkte till en lekgrupp och sen körde vi hem till henne igen och åt pannkakor. 


Om allt går som planerat (blir jäkligt sur om det inte gör det) så blir det New York nästa helg och Philadelphia helgen därpå! :D yeeeeeeyy


HAHA förresten!! Det var en mamma på lekgruppen idag som trodde jag och Ronja var släkt.

S 9 Jan

Imorse efter jag ätit frukost så tog jag på mig skorna och gick en långrunda. Det var riktigt skönt. Hann precis starta datorn när Märta skickade sms "Ska vi ses idag?". Så jag åkte hem till henne och vi käkade lunch. Sen stannade jag där och åt även middag där. Vi käkade tacos, såååå himla gott. Sen hade vi filmmys med svenska popcorn!

Tangled

Idag jobbade jag mellan 8-13. Sen åkte jag och Märta och köpte dator till henne. Jag dreglade också lite över en Dell dator som jag funderar på att köpa. Kollade också lite på systemkamera men hittade ingen. Vi närmade oss mitt hus, och Märta bara, ska du följa med hem till mig istället? Jag var inte sen på att nappa på det förslaget så vi körde förbi huset och hem till Märta. Planerade att åka hem när dem skulle äta. Sen frågar hon, vill du äta här istället? Så det gjorde jag. Sen följde jag med henne och hennes värdbarn på bio. Vi såg Tangled och vi tre var nog dem som skrattade mest under hela filmen. Sjukt rolig!



Hästen Max gjorde hela filmen!

Fredag

Har inte gjort så mycket idag heller. Är mycket bättre, men inte helt frisk. Blev rastlös innan så var ute och gick en liten runda. Och så har jag tvättat. Tjejerna ska nog på fest i Boaton ikväll, men jag känner mig inte tillräckligt pigg för att hänga på så jag stannar hemma och vilar.Sjukt tråkigt, men måste verkligen bli frisk.

T 6 Jan

Har haft två jobbiga dagar och nätter med hög feber och noll energi. Det är jobbigt att vara sjuk hemma, det är ännu jobbigare att vara sjuk borta. Man är liksom hungrig som ett svin, orkar inte laga mat = äter inget. Hade gjort allt för att ligga hemma i min egen säng, kolla på tv och filmer. Ha en snäll mamma som lagar mat åt en. Men nu är det iallfall mycket bättre, har pyttelite feber, men det är ingenting jämfört med innan. Hostan är kvar men den kan jag leva med. Har mer energi, så idag tänker jag äta lite pannkakor iallfall. Himla sugen på det! Väntar bara på att städerskorna ska bli klara så man kan få tillgång till köket och mat..

Hoppas på att jag är ännu piggare imorgon så jag kan hitta på lite saker i helgen.

chat



Väldigt givande konversationer....

suger

Jävlaröv feber!! Kan inte komma ihåg senast jag var såhär sjuk. Skakar, svettas, svettas skakar.

eeeee duuuu goooo älleeehh

Godkväll!

Jag har precis kommit hem från Cheesecake factory där jag var och åt med Märta. Väldigt populärt ställe här i amerika. Vi tog någon form av kyckling taco. Din j-vl vad starkt det var. Sprutade eld från våra munnar, inte ens ätbart.. Men vi hade en trevlig servitör iallfall. "Shaggy" kallar vi honom för. Sen delade vi på en efterrätt för att sedan rulla hem. 



M 3 jan

Idag har jag inte gjort många knop. Sov jätte oroligt inatt och vaknade titt som tätt av någon jäkla hosta jag dragig på mig. Detta, i kombination av att jag inte kan ha mitt vanliga alarm länge gjorde att jag försov mig. Har bara väntat på att denna dagen skulle komma. Nu får jag iallafall ha mitt gamla alarm igen! När jag jobbat klart på morgonen skypa jag med Johanna och sen gick jag och la mig igen. Hämtade barnen vid tre. Vi körde till tippen, sen hem igen och gjorde läxor.

The Black Swan



Ronja kom hit i eftermiddag och vi gick en runda här i Lincoln. Väldigt skönt. Snackade skit och gav varandra kärleksförklaringar ♥ Vi är så bra vi!

Sen ville Sofie åka till köpcentret så vi hängde på, för att senare åka hem till henne och äta där med hennes värdfamilj. Mumsigt med lite kött. Mikaela kom också och sen åkte vi vidare för att kolla på bio. Vi såg The black Swan. "En vacker balett film" Eeeeeh NEJ. Den var läskig, jag och Ronja satt i taket så högt vi hoppade en gång. Rädd efter filmen, och rädd hela bilresan hem pga läskiga samtalsämnen. Som tur var mina värdföräldrar uppe och vakna när jag kom hem. Så jag kom inte hem till ett helt mörkt och tyst hus ute i skogen. (Jag är omringad av skog och träd här, inte bra för en lättskrämd människa som mig) 

Nu ska jag försöka sova utan mardrömmar. Godnatt

-

If you don't stand for something, You will fall for anything.



Nyårs bilder













Idag har jag skypat med min älskade Sofie. Snart kommer Ronja hit en stund och då ska vi gå på lååång promenad.

"Vanlig fest"

Igår kväll åkte jag, Märta och Mikaela hem till Ronja. Vi bestämmde pizza och åt tillsammans med hennes värdföräldrar. Började prata lite om nyår och vi hade gjort och vi berättade om att vi åkte till en fest i Cambridge. Så frågade dem om det hände något speciellt där. Vi kollade på varandra, ryckte lite på axlarna och sa "neeej inget speciellt"

Sen kom historierna en efter en. "Det var så sjukt. Och sen gjorde den det. Sen sa den andra det. Och ni skulle sett vad det var för folk som var där. Bla bla bla bla"

Haha det var så jäkla kul! "Inget speciellt" haha joo ellerhur. 


Nyår

Igår vid 12 smsa Märta mig och frågade om jag ville hänga med till Target. En kvart senare var hon här och hämtade upp mig. Handlade lite nödvändigheter som schampo och balsam, och även ett linne och en tröja. När vi var klara där så ville jag inte åka hem än så Märta föreslog att vi skulle åka till Burlington och gå på köpcentret där. Vi käkade och jag shoppade loss lite inne på Forever21 (älska). Hittade bland annat en skinnjacka för 140kr! 

När vi var klara var klockan 5, så vi körde hem till mig, jag sa hej och hejdå, tog lite kläder och så åkte vi hem till Märta. Där var hennes värdfarfar och värdfarmor som var väldigt trevliga och roliga prickar!  Vi gjorde oss iordning och sen kom Ronja. Vi (Märta) lagade mat, dukade och fixade. Sen kom Mikaela, Linnea och Julia också. Vi åt, slappade en lite stund och sen drog vi vidare till en fest i Cambridge. Där stötte vi på Yvonne från australien som vi var på au pair skolan med. Träffade också några av tjejerna från Marblehead. Det var kul! Hemma vid halv 2 tror jag och somnade sött i sängen. 

Bilder kommer!

RSS 2.0