tänk om

Idag köpte jag biljett till Timbuktu på fredag! yeeeeeey! Nu måste alla andra med det så jag slipper gå dit själv;)





Tänk dig lycklig, känn dig hel, om du inte tänker med hjärtat tänker du fel
Tänk på refrängen, tänk att varje kugghjul driver mojängen men e liten i mängden

Kan ju stämma?

Hittade denna nånstans:


"kvinnan är som en tepåse
man vet inte hur stark hon är förrän hon hamnar i hetvattnet"


;D


Torsdag

Stod i mitt horoskop idag att jag är på topp just nu, och det kan ju faktiskt stämma! Idag har jag sovmorgon till 14,10, ruskigt skönt. Men jag vaknade vid halv 11, så jag gick upp då. Har precis ätit frukost och så, och nu ska jag cykla till gymmet och träna. Det är så skönt att vara igång igen! Tror jag ska simma efter idag. Sen blir det skola vid 2 i en timme och sen hem igen. Ska eventuellt kolla när Sofie spelar match ikväll:)


Ibland går det undan

Idag fick jag brev om att mitt körkort har kommit! Efter 2 DAGAR , det gick snabbt det :P De sa att det skulle ta 2 veckor. Men jag klagar inte :)

25/8

shit vad skönt det var att köra själv igår! Hämtade Johanna lite över 5, sen Sofie. Körde till Åhus, skulle äta vi hamnen men de hade stängt så det blev så att vi körde till stan och satt på bar-b-ko hela kvällen. Det var sjukt trevligt och mysigt. Var väl hemma vid 11 igen, en bra kväll med mina bästa :) ♥

Nu ska jag snart till skolan, sen ikväll kommer morfar hit och fikar för jag har namnsdag!

JAG HAR KÖRKORT:D

JAG ÄR LYCKLIG!!





- Hur tyckte du själv att det gick?
- Jag tyckte det gick bra!
-Jag med! Du har körkort nu och är myndig på riktigt!
- Puuuuuuuuh!! :)




KÖÖÖÖÖRKOOOOOOOOOOOOORT :D :D så jävla skönt! Ikväll ska det firas med middag i Åhus med Johanna & Sofie ♥ :D

GRATTIS TILL FRÖKEN LJUNGDAHL SOM OCKSÅ KLARADE DET IDAG :)

Fick en söt berlock av mamma som grattis present, en bil, passande va?:D

det är helt ok, amen jodå!



LÄNGTAR TILL TIMBUKTU PÅ BANKEN DEN 4 SEPT



Säg inte nä säj jääääääää!

lördag kväll

  



Hade en mycket rolig kväll med Sofie igår. Vi bakade kanelbullar. "jegen däste", heywire, sonja, edit, prison break, spelade in sjuka filmer, kollade på roliga bloopers och skrattade! ♥

Gina Tricot



Deeeennna vill jaaag haaa! Deeeennnnaa ska jag beställllla =)

mums filibabba

En vecka i skolan avklarad, eller en halv iallfall:P Känns skönt på ett sätt att vara tillbaka. Träffa alla i klassen och så. Det känns som trean kommer bli kanon! Igår var det fest hos Baggen och det var skit kul! Idag ska jag hem till Sofie och baka kanelbullar, muums!

Nån annans problem


fredag!

the sounds igår var bra =) idag skulle vi egentligen till malmö o se promoe men det blir fest istället ! men först ska jag ut och övningsköra en stund. Idag klippte jag lugg igen, JAG HAR SAKNAT DEN!:D men nu e den tbx =) hihi Pussshaj


the sounds

morsning korsning! Snart e det dags för skola. Har endast två lektioner idag, ändå börjar jag kl 8 och slutar 15,30. Hur kan det komma sig? Jooo en håltimme på 5 timmar.. Sticker antagligen hem imellan. Eller så tränar jag. Eller både och:P Ikväll blir det the sounds i malmö!


Onsdag

Skulle bara säga att det varit en härlig dag! Puss och godnatt

18/8

Sådärja. Då har trean börjat! När vi satt i aulan kändes det som det var igår vi satt där och skulle ha lov. Idag var det bara upprop iallfall och imorgon böjar allvaret. Börjar kl 8 men svenska och sen med matte c, yeeeeees kul.

Jag o Sofie skulle simma efter skolan, men där var stängt tills måndag :( Medan jag cyklade hem blev jag sjukt sugen på annanas, så jag stannade på willys och köpte. 20 kr och den va SKIT SUR, och sen hade jag världens motvind hem. Jag är irriterad!

TEORIPROV!




Nu slipper jag den tjocka boken! FÖR JAG KLARADE TEORIN IDAG:D:D hihi sååå jääävla sköööönt! Har knappt kunnat sova något i natt. Vaknade kl 4 och kunde inte somna om. Har vatt skit nervös. MEN JAG KLARADE DET:D WIIHOO

about you now


sista helgen

Denna helgen har vatt helt underbar och perfekt slut på sommarlovet. Hade dock haft några veckor ledigt till:P I fredags kom iallfall thirisia o matilda hit och sen stack vi till viktor på förfest. Det var trevligt och sen drog vi till banken. Hade skit kul! Och igår åkte jag till sofie, käkade hos henne och sen gjorde vi oss iordning för malmö! Efter många om och men så kom vi iallfall på tåget och lagom till maggio började. Hon var skit grym, precis som timbuktu var. Tågresan hem var något att minnas, även om tågen gick 00.53 och vi var hemma 03.00 så var det sjukt kul. :) Nu ska jag pluuuuuuuuuuuuugga! :(


Torsdag

Då är intensivkursen i princip slut. Har imogon också kvar, men då e de halkan. Känns skit tråkigt att dessa veckorna gått så fort. De har vatt skit roliga, hade lätt kunnat va där några veckor till. Orkar inte ens tänka på att skolan börjar om några dagar :( aja. Sommarlovet slutar bra iallafall, Imorgon blir det antagligen utgång och på lördag malmöfestivalen! :)

EN DAG KVAR!!

En dag kvar. EN DAG KVAR tills jag är 18. Hur sjukt är inte det egentligen? Det var ju precis februari och "bara" ett halvår kvar. Det var precis maj och jag ville byta födelsedag med mamma. Slutade precis 2an och det var bara ett sommarlov kvar. Nu är lovet snart slut och min dag snart här. Kan inte riktigt fatta det. Och sen börjar jag 3an. Fan vad fort allt går!!

Helgen har vatt kanonfin. 18 års fest för mig i fredags, 20 års fest igår och idag blir det kalas om en timme. Imorgon blir det också kalas, fast hos mamma!

Första veckan på intensivkursen är också avklarad och DET har gått FORT! En vecka kvar nu och sen gäller det. Herreeeegud! Ni märker att jag har lite tidsångest va?

Nu ska jag hoppa i duschen iallfall och sen ska jag njuta av denna dagen!

Onsdag

Nu har intensivkursen börjat och jag är heeeelt slut varje dag. Mellan 8-16 pluggar jag, och kör imellanåt. Jag har redan kört 8 lektioner. Imorgon och fredag kommer det värsta: STADSKÖRNING. Gillar INTE det.. Men annars funkar det bra och jag trivs! Vissa stunder känns det som jag har all tid i världen att fixa detta och det kommer gå hur bra som helst och vissa stunder känner jag mig väldigt stressad.

Hela denna veckan har gått snabbt än så länge. Måndag var det intensiven sen hem till syster och käka. Tisdag också intensiven sen handla inför helgen. Onsdag , intensiven sen baka med Johanna tills fredag. Imorgon och fredag kommer de också va intensiven så klart + imorgon ska jag och johanna förbereda mat + städa och fixa och på fredag blir det också till att fixa innan alla gäster kommer seeeeen kan jag NÄSTAN pusta ut. Kanske inte riktigt ändå, på lördag blir det sen fix inför kalas på söndag. Plus fest på kvällen. Sen på söndag blir det kalas och sen hem till mamma och hjälpa till att fixa kalaset inför måndag (Födelsedag!!):D . Känns vääldigt stressigt det här.. Men kul! Nu är det snart dags att sova, men jag är så uppe i varv och stressad av allt just nu så jag känner mig inte trött.

18 års fest

Igår började jag dagen med en joggingtur, det var riktigt skönt. Sen åkte vi till Kåseberga (jag övningskörde) och åt fisk och sen körde vi vidare till Kivik. Efter jag kommit hem började jag göra mig iordning och sen kom Sofie & Patrick hit. Halv 7 gick vi till Amelie och sen var kvällen igång! hade riktigt roligt igår, kul att träffa alla. Vi dansade och sjöng hela kvällen lång. Jag och Johanna stannade hos Amelie och sov där. Emma somnade på soffan så vi andra tre tog dubbelsängen och låg och snackade tills vi somnade vid 4.

Idag blev det lunch med Sofie och Patrick på House of Bagels. Gott och trevligt! Nu ska jag och mamma åka till morfar och hämta hem min älskade freddie katt! ♥

RSS 2.0