Lutfisk

Igår jobbade jag sista dagen på mitt vikariat på ena förskolan.. Hur har 3 månader kunnat gå så fort? Nu har jag inga fasta tider kvar men är ganska så säker på att det kommer bli en hel del dagar där till våren ändå. Och jag fick faktiskt två tider nästa vecka innan jag slutade också =)

Idag kommer släkten hit och det är dags för lutfisk!! Sen längtar jag till imorgon, för alla julklappar står i köket och bara frestar mig. Jag vill öppna nuuuuuuuuuuuu!!!

can we bring yesterday back around

Denna måndagen har gått väldigt fort på jobbet. Började bra med att jag fick en liten julklapp av ett av dagisen jag varit mycket på senaste tiden, då blev jag jätteglad!! Hade inte alls förväntat mig det.

I helgen har jag haft myskväll med Emmie och Conne, har varit på väla och shoppat och sen blev det fest också. Söndag blev lugn med trevligt kalas och sen nån liten timmes jobb. Nu ska jag äte lite middag och sen om jag orkar ska jag in till morfar och städa en runda!
Hela veckan är fullbokad och helgen är ganska oplanerad. Skönt!!

love love love

Måndag igen, veckan har börjat rulla igång och ännu en grym helg har passerat. I fredags åkte jag till deget och åt god middag med familjen Mårtensson. Drack vin, kollade på idol och hade roligt med Emmie. Sov över, gjorde oss redo i lördags i rekordfart (från sängen till bussen på ca 15 minuter). Åkte till stan och åt frukost, shoppade lite. Hem, gjorde mig festklar och åkte till Johanna som hade 20års fest/middag. Utgång på depå. Söndagen bjöd på julmys med Emmie och Jennifer. Nästa helg är redan fullspäckad med roliga grejer den med och jag bara älskar det!!!RSS 2.0