åhus

tjenixen. idag har jag vatt i åhus och stekt, fiiint! är helt röd i huvudet och på magen. och på benen. På kvällen cyklade jag hem till pappa och åt grillat med pappa helene celina sophie chricke och malin, halva släkten nästan;) hehe. Till efterrätt blev det alldeles för mycket choklad. Sen cyklade jag hem, bytte till inlines och rullade in till morfar. Där hjälpte jag honom och mamma och städa. Även där blev det en del godis och cashewnöttet, Muummss! Och lite melon med:D När vi var klara åkte vi hem igen och nu sitter jag i sängen och planerar med sofie om imorgon över sms samtidigt som jag kollar läget på internet. Vad skulle vi gjort utan alla denna tekniskaprylar? Aja, nu är de dags att sova. Ska upp tidigt och  CYKLA till åhus imorgon.. :)


The sounds - Beatbox




Everybody's here come on let's roll!!

En shopaholics bekännelser

Goodmorniiing! Precis vaknat och sitter och dricker te (som vanligt). Igår va jag hos sofie, åkte inlines och sen  åt vi massa frukt och kollade vi på en shopaholics bekännelser. Den va inte överdrivet bra men helt klart sevärd. Den bjöd på ett och annat asgarv faktiskt.

Nu känner jag för att träna. Men jag vet inte riktigt.. Mina ögon är helt igensvullna just nu pga allergin sen igår så jag kan nog varken gå eller springa en runda. Och jag pallar inte ta mig in till stan och gymmet. Hmm...

muggarna


MELON!!

de  blåser en del så jag och mamma ska vänta ett tag med stranden. men sticker dit vid luch nårra timmar istället =) Kan dock inte va ute här hemma trots att vädret är ganska fint. Har alldeles för mycket allergi. Som tur är så funkar det vid havet, skönt att de inte finns så mycket gräs där;) Så jag sitter inne vid datan.har jag precis bakat filbröd med äppel i, de är i ugnen nu.Hoppas de blir gott=) Mamma va och handlade innan, hon köpte 6 meloner och jordgubbar. NI KAN JU GISSA VAD VI SKA ÄTA SEN :) Nu blir det lite chai TE

michael jackson

fick sms av johanna när jag skulle gå och lägga mig att michael jackson är död :O hjärtinfarkt tror jag att det var


temuggar

ikea idag var trevligt! där fanns dock inte alls mycket kul, men fick iaf med mig hem 3 te koppar (+två tillhörande fat). När jag kom hem invigde jag såklart den ena koppen och nu också den andra =) imorgon får de bli den tredje:D Ikväll skulle de egentligen blivit fest i åhus men sen kände vi inte för de så vi skulle gå på bio istället. men så gick inte de såklart så det blev ingenting. Men de gjorde inte så mkt, jag o mamma körde in till morfar och hämtade honom och hunden sen körde vi (jag) till syster och chricke i tollarp och fikade. Jag körde på motorväg för första gången!! nu har jag precis vatt ute med ezther en lång runda, väääldigt skönt. :)

generellt generaliserar jag icke

Det blev stek på standen igår med, skönt! Övningskörde både dit och hem och det gick bra, gjorde min första omkörning, woho! Sen åkte jag hem, somnade nån timme och så körde vi till morfar en stund. Sen kände jag att jag behövde sysselsätta mig med något så jag cyklade in till sofie och så åkte vi inlines och snacka skit. Vi blev sjukt sugna på blue keld så vi gick ner till maxi och köpte, sjukt gott! :) efter lite flum och opra och lite sånt så cyklade jag hem igen. Hade lite svårt för att sova för jag är lite bränd på baksidan.. ajaj inte bra.

har precis sprungit en runda med ezther och sen äiti frukost. Det blev det vanliga, gröt med hallon och blåbär. tröttnar aldirg, mums! Idag blir det faktiskt en vilodag från beachen, ska till ikea! Ikväll lutar det åt fest. Ha de gööööttt




generellt med timbuktu är också sjukt bra förresten

generellt slutar varenda sida med att jag vänder blad
är generellt sysslolös men ändå ska
trivs generellt sett bäst i goda vänners lag
generellt sjuk ut stup i ett
men generellt är ett generellt uttryckssätt


sommartider hej hej!

vädret är heeeelt underbart nu. låg på stranden idag och stekte, NU känns det verkligen som sommar!Ikväll ska jag hem till johanna och kolla på fotboll och imorgon bli det stranden igen om vädret är fint!


Sanna mina ord, mina damer och herrar!




Har fått dille på timbuktu och promoe sen siesta.  Timbuktus karmakontot går på repeat just nu, sjukt bra!




1 vecka

nu har det gått en vecka på sommarlovet:) Känns fortfarande inte som lov.. men de är nog bara för att jag varit "sjuk". Är så himla allargisk just nu så ett tag kunde jag inte gå utanför dörrarna. ögonon svullna upp och började vara och grejer och jag blev sjukt seg, trött och hängig. Men härromdan var jag och mamma hos doktorn och kom hem med starkare medicin för 400spänn så nu är det bättre, inte helt bra men det funkar. Igår fyllde helene år och jag åkte dit och bjöd på mat. jag lagade honungsmarinerad fläskfilé med äppen &saliva, nypotatis,sås, sallad och smörstekt spenat. Det blev gott :) Till efterrätt hade jag gjort mörkchokladtryffel (+ chokladollar till celina) och köpt melon och mango, Mums! sen stack jag hem till mamma och så kom johanna, kaffe, lisse, emma , matilda, amelie, jessica hit och kollade på film. Idag är det midsommar, ja har sovit knappt 5 timmar inatt och är redan uppe. Snart kommer johanna och så sticker vi till malmö:) nu ska jag ta upp kyckling till ikväll och sen raka benen! Pusshaj

wei

övningskörde men mamsen idag. nästan 1½ timme, det går bättre och bättre med :) Börjar nästan bli roligt. imrn ska jag övningsköra med papsen!


barnvakt

Pappa och Helene är i tyskland idag så jag passar Celina. Just nu är hon väldigt lätt passad, hon är inne och leker med grannen. I torsdags så tog vår klass initiativ till att ha klassensdag. åkte ut till landön och grillade, körde jag har aldirg och spelade kubb och sånt. Skit kul hade vi! I fredags var det avslutning i skolan. Innan det träffades vi i klassen. Hade dock inget klassrum så vi stod i trappgången mellan 2:e och 3:e våningen, väldigt "symboliskt" tyckte vår klassföreståndare. Där skålade vi fruktsoda och åt frallor! Efter avslutningen gick vi till fenix och fikade sen åt jag kinamat med mamma, syster+chricke, morfar, mammas bror+familj. Sjukt tråkigt väder var det men jag var ändå inne och kollade när kusin sprang ut på söderport, sen hem till henne och äta och sen hem igen. på kvällen blev det parken. igår vaknade jag och johanna halv 1, grymt skönt att sova så länge första dan på lovet! var dock sjukt trött och slumrade en stund till vid 3tiden. Sen var jag ute och övningskörde med mamma. Har fått uppkörningstid (!!) så nu måste jag köra som bara den..

12juni

Jag har spillt blåbär mig på säkert 3 ggr denna veckan när jag ätit frukost. Lik förbannat ska jag sitta i avslutningsklänningen och äta idag. såååå vad händer? Jooo jag spiller såklart blåbär på 2 ställen. fan vad sur jag blir. vad ska jag nu ha på mig? Har fått bort de mesta, men inte allt, plus att klänningen är skitblöt. och dåligt väder är det med. AHHHHHHWWWWW!

vart har denna dagen tagit vägen?

klockan är redan halv 5. känns som jag inte hunnit göra något alls idag fast jag har faktiskt gjort en del.. vaknade vid 8 och var jätte pigg. käkade frukost, bakade bröd, kollade på tv, plockade undan lite på rummet. sen däckade jag kl 11 och vaknade kl 13. skyndade mig eftersom jag skulle gå på stan med sofie. hittade lite, en klänning som jag nog ska ha på avslutningen, te och en stooooor annanas. nu är jag hemma igen och är svin trött (jävla allergi). ska dricka en energidricka, käka lite frukt, dricka te och sen ska jag plugga samhälle. sen är det väl dags att sova igen. imorgon ska jag grilla med klassen:) Hoppas på fint väder!

coopers test

Idag gick jag upp tidigt och cyklade till skolan för att springa coopers test och sen cykla hem igen, kändes ganska onödigt men nu är det gjort iaf:P Gick bra, förbättrade mig med över 1 min och fick vg, som jag också får i betyg i idrott. och det är jag nöjd med:) Nu har vi precis vatt och kollat karnevalen, bara ett år tills vi tar studenten:D läängtar. Nu är det snart dags för samhälle, SISTA NÅGONSIN. kan inte beskriva hur skönt det känns.


plus i kanten

shit vad effektiv jag har varit. igår skrev jag ett samhällsarbete om euvalet plus skrev en spanska uppgift. idag har jag gjort ett arbete i internationell rätt och nu ska jag på nästa rättskunskapsuppgift som handlar om straffrätt. och förhoppningsvis göra en till spanska uppgift. tro det eller ej men det är spanskan som är det lätta i det här fallet.. greys börjar om en kvart. hur ska jag hinna? äääh jag gör det i pauserna.

idag efter skolan köpte jag två färska annanaser och sen kom mamma hem med meloner och nytt chai te. ni kan ju gissa vad det blir till fika på ikväll :)

ps. morfar är bäst

sista innan lovet

hade sån fruktansvärdshuvudvärk i morse så jag stannade hemma från skolan. Kollade några gossipgirl avsnitt sen somnade jag om i 4 timmar. Det var såååå skööööööönt. Sen har jag bara suttit vid datan och pluggat. Har typ 10 uppgifter denna veckan. Sen är jag leeeeeeeeedig från läxor

RSS 2.0