Lördag

Bio ikväll med mamma och Therese :) Ska se Snabba Cash! Hoppas den är bra.

Torsdag!

Tooorsdagar är såå slappa. En lektion bara! Har vatt hos morfar hela dagen. Ätit god mat och massamassa fruukt! Och en del te också.. Har kollat på Sommaren med Göran och några How I Met Your Mother avsnitt. Om en timme ska jag in till Friskvårdshuset och träna!

 Fredag imorgon vilket innebär skola, spinning, middag med mamma, Sophie, Chricke, Ingvar & Johanna. Vi ska in till konserthuset och kolla på mammas idol (CALLE) och sen blir det troligtvis lite utgång på det!


Just beat it

Hade jätte svårt för att somna igår, så jag är jätte trött idag. Hade vatt sjukt skönt att gå och lägga mig och sova en timme eller två. Men det ska jag inte göra för då lär jag väl inte somna ikväll heller!

Michael Jacksons Beat it är sjuuukt bra med Fall out boy & John Mayer! Älskar den



<3



AWESOME!! :D

Söndag

Nu ska jag göra mig iordning för att köra till gymmet. Ska på spinningen och eftet det så ska jag hem och äta LAX!


Bowling!

Haaaj! Ikväll har jag vatt i Åhus och bowlat med Emmie Jennifer Louise Johanna Mona & Isabella :)

Imorgon är jag ledig. Ska fixa lite saker och sen på kvällen är det ÄNTLIGEN dags för boxning! Det enda som är planerat i helgen än är att jag och Sofie ska på indoorwalking på lördag och spinning på söndag. Är taggad på det så jag hoppas inte det dyker upp något så det blir ändrat!





Bon aqua

Har en ny favoritdricka. Bonaqua päron! Sjukt gott, smakar typ som päroncider.

Idag har vatt en låååång dag. Det är bara att konstatera, tisdagar är inte min dag. Har vatt sjukt slö och trött hela dagen. Men jag har fått lite gjort iallfall. Vi började halv 11 idag så jag, Sofie och Emmie tränade innan skolan. Det var SKÖNT. Efter skolan bytte jag kläder som jag har skullat göra i en vecka men inte orkat. Köpte också en ny halsduk. Har precis fixat lite med UF och ätit så nu ska jag slänga mig på soffan och inte röra mig ur fläcken förrens jag ska sooova!

15 - 17 januari

Helgen har vatt kalasbra! Har sovit över med Sofie hela helgen, ätit kyckling tre dagar i rad, sjungit massa singstar, festat, tränat, spelat spel och haft sjukt KUL! Vi var på spinningen idag och det var galet härligt! Måndag imorgon, som börjar bra med sovmorgon. Gillar det nya schemat



öppet hus!

Det har vatt full rulle hela dagen idag. Hade först en lektion, sen håltimme i 4½ timme. Stack först till gymmet och tränade med Sofie och Emmie. Sen åkte jag och Sofie hem till mig och bakade kanelbullar och åt kyckling. Vid två åkte vi tillbaka till skolan och hade en vår sista religionlektion (YEEEY). Efter skolan var det stresssssigt, skulle handla, diska, äta och sen tillbaka till skolan igen.

Vi har stått med vårt UF företag på Öppet hus på skolan ikväll. Det var kul faktiskt! Nu har jag precis kommit hem och är heeelt slut.


  

Imorgon blir det skola, två lektioner, lite lunch spinning med Sofie och Emmie. Sen blir det middag med Sofie, sen förfest med lite singstar och sen uuuutttgååångg!!


Allting blir precis som man förväntat sig

Jag tänkte på en sak. Man brukar säga att det aldrig blir som man förväntat sig. Men då förväntar man ju sig att det inte ska bli som man förväntat sig? Men då blir det ju precis som man förväntat sig, ändå.. Ellerhur?

Och en sak till. Har man inställningen att "det här kommer ändå inte funka". Då är det ju klart att det inte gör det heller, för då tycker man ju inte att det är värt att kämpa för. Och då gör man det inte heller. Och vad händer då? Det funkar inte såklart. Precis som man förväntat sig.

Onsdag

Igår gick jag i skolan mellan 9.10 - 17.00, idag mellan 09.40-11.10 snacka om skillnad? Skönt att sluta tidigt idag eftersom jag har sjukt ont i huvudet. Ska bara slänga mig på soffan nu och vila. Om jag mår bättre ikväll ska jag och Sofie träna bodypump! Hoppppas :)

Första dagen i skolan

Jag tycker det var skönt att komma tillbaka till skolan idag ändå. Hade gärna vatt ledig ett par veckor till , men det är alltid lika kul att träffa klassen igen. Och det har varit en sjukt bra dag idag!

Efter skolan var jag och Sofie och tränade. När jag skulle dricka så kom jag på något kul jag skulle säga till Sofie. Så jag blev lite exalterad och drack lite snabbt , vilket resluterade i att det kom ut genom näsan igen. Sen glömde jag vad det var jag skulle säga! haha lite klanitig kanske.

Sen gick jag på stan lite, köpte en tröja och ett par tights. Nu blir det snart middag och sen lite plugg om jag orkar, annars får det va!


Söndag

Ställde klockan på halv 8 igår för att åka till gymmet och träna tidigt. Sen kom jag på att dom inte öppnar förrens 11 idag så jag gick upp lite senare ändå. Den blev en halvmil på löpbandet, 1 minut bättre sen sist, woho! haha . Igår bestämde jag och Emmie att vi skulle kolla på Betner den 6e, men det var slutsålt :( Blää!!


lista

Namn: Louise Erica Mari Månsson
Kallas för: Louise mest. Lollo händer väl ibland också
Stjärntecken: Lejon
Höger eller vänsterhänt: Höger
Piercingar: Ett i vänster, Två i höger
Tatueringar: Nix, och inga planer på att skaffa heller
Längd: 1.61 ?
Skostorlek: 37
Hårfärg: Blond
Fräknar: Nej
Motto: Ångra aldirg någonting som en gång fick dig att le
Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej. Vill dock plugga i en annan stad senare
Röker du? Nej
Vilket schampo använder du? Det som finns hemma
Vilken parfym använder du? Hmm, vet inte va den heter faktiskt. Den är rosa och luktar gott iallafall
Vad är du rädd för? Mörker, vissa djur
Gillar du att tvätta? Gör aldirg det, så jag vet inte
Gillar du berg- och dalbanor? Nej, blir åksjuk

Senaste…
Filmen du såg på bio? Avatar, Sjukt bra!
Filmen du köpte? Inte en aning, brukar kolla på internet eller hyra
Låten du hörde:  Untouched - The Veronicas
Personen du ringde? Mamma
Personen som ringde dig? Johanna
TV-program du såg? 2½ men tror jag
Person du tänkte på? Mig själv faktisk

Favorit…
Låt: Finns ju så många bra. Men pepp-låtar är ju bäst
Sak att göra: Skratta, träna, dansa
Sport: Fotboll kanske? Handboll är också kul att titta på
Dryck: TE, utan tvekan, sen kommer vatten
Kläder: Tights
Film: Baksmällan måste vara den roligaste
Bil: Bara den har en fin färg så är den säkert bra
Serie: How i met your mother är sjukt bra

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Ja
Gråtit över en flicka? Det med
Ljugit för någon? Ja
Varit i slagsmål? Nej
Blivit arresterad? Nej
Träffat någon från internet IRL? Nej

Antal…
Gånger du varit kär? Är inte riktigt säker. Men det måste nog vara tre gånger när jag tänker efter.
Gånger ditt hjärta brustit? Två?
Hjärtan brustet på grund av dig? Vet att 1 har gjort det iallfall
Tjejer du kysst? Pussat en del
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Många
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Louise är ju ingen ovanligt namn så en del gissar jag på.

Senaste…
Boken du läste? Mor gifter sig (sjukt tråkig)
Personen du fick e-mail av? Mamma
Personen du fick brev av? Kommer inte ihåg
Personen du fick sms av? Johanna
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Igår
Saken du köpte? Tröja
Vad har du gjort idag? Ätit frukost
Brukar du svära mycket? Nej
När stiger du upp på morgonen? olika
Vad har du på dig? Tights och mjukiströja
Vad ska du göra ikväll? Vet inte än
Vad är du allergisk mot? Gräs
Var har du ont? Ingenstans
Använder du hårspray? Nope
Kan du stå på händer? Nja tveksamt
Håkan Hellström eller The Ark? inte så förtjust i någon av dem
Salt eller socker? ja vet inte, socker kanske ?
Gillar du ketchup? Ja
Är du glad nu? Ja
Var du glad igår? Ja
Vad dansar du till? Bra musik
Stockholm är… ? En stor stad
Göteborg är… ? Härlig
Kan du sjunga? Nej
Spaghetti eller makaroner? Makaroner.
Land du vill besöka? Thailand, USA.



Fredag

Sista helgen på lovet. Går inte att beskriva vad skönt det har varit att va ledig. Några veckor till hade inte suttit fel. I onsdags var vi först några stycken här hemma, sen stack vi till Class. Lite halvt crazy, inte så mycket folk men det var kul ändå. Igår var jag med Jessica och Johanna, som också va kul. Jag och Jessica skratta en del när dom skulle bygga ihop Johannas nya säng. Det roligaste måste ha vatt att där va ett stort hål och vi undrade vad som skulle sitta där, och Johannas mamma säger, det är nog denna skruven.  Hålet var ca 15 gånger större, jag och Jessica vek oss, Sjukt kul! Ikväll var det meningen att vi skulle ut, men ångrade oss så det blev en hemmakväll hos Thirisia med henne, Jessica och Johanna istället.

Nu sitter jag och äter pingviner och funderar lite på vad jag ska göra efter studenten. Känner att jag vill härifrån ett tag, typ jobba utomlands. Innan var jag helt inne på Au Pair i USA ett år. Men jag vet inte längre, dels är jag inte lika sugen och dels så känns ett år hemifrån som sjukt lååång tid. Fast jag är lite inne på det ändå. Vill verkligen göra något direkt efter studenten, tänker inte sitta hemma arbetslös. Och få jobb just nu är ju inte det lättaste. Utomlands några månader hade varit det ultimata. Au pair i USA måste man åka minst ett år, så nu har jag börjat tänka lite på om jag kanske skulle åka till England ändå. Där behöver man bara vara iväg minst ett halvår. men jag vet verkligen inte just nu. Har lite andra ideér men. De är visserligen i Sverige men dem är inte i Kristianstad iallfall. Känner inte direkt att jag har något som håller mig kvar här. Förutom familj och vänner såklart, men dem finns ju kvar.

Tisdag

Idag ringde kl halv 8.  Skulle upp och träna tidigt hade jag bestämt mig för men det var sjukt lockande att bara somna om igen. Men jag  hade bestämt mig och då ska jag banne mig göra det också, och mamma gick med upp och körde mig så det var bara till att gå upp. Provade indoorwalking, det var svettigt och ganska kul. Men jag får nog ge det någon gång till och se sen. Om en halvtimme kommer pappa och hämtar mig så ska vi till min faster som fick barn för typ 2 veckor sen


Balklänning!

Efter lite (ganska mycket) velande så bestämde jag mig för vilken balklänning jag vill ha. Så nu är den beställd :D

Sova?

tror jag borde gå lägga mig snart. Ska upp halv 8 imorgon. Ska först till sömmerskan med uf, och efter det till vinslöv och prova balklänning.

På kvällen kommer Sophie & Chricke hit och äter och så ska vi spela spel :) Någonstans där emellan ska jag försöka hitta lite tid till att träna med. Var på spinningen idag det det var sjukt skönt att träna. Har inte blivit så mycket på lovet så jag saknar det. Tycker det kan bli lite varmare också så jag kan använda min kära cykel, saknar den med! Fast det hade ju vatt kul med lite snö också å andra sidan. Lite pulkaåkning hade vatt kul!

bra bra bra!!



The Veronicas - Untouched

2010

Sjukt bra nyår! Middagen var skit kul, med vår dåliga humor. Och resten av kvällen var också rolig.
Nu ska jag snart va med Johanna. Ska åka in till stan o hyra film sen bara lata oss!

Bra start på nya året.

:)

Sjukt skön dans entré på ett bröllop :D Haha


RSS 2.0