heheh

Kan verkligen inte sluta tänka på hur sjukt jäkla galet kul jag hade på siesta! Vill tillbaka NUUUU!!

- Vilken är din favorit låt med Kizz då?

- Highway to hell!

- Hrm.. Är inte den med AC/DC?

- ehh, hehe.. jo juste det.. heh


Är SJUKT sugen på en till festival. Och snacka om bra början på sommaren jag har haft!

Måndag

Har varit en slapp dag i skolan idag (men nu den sista tiden ska det inte va annat än slappt!) På naturkunskapen hade vi bara utvärdering. Sen var det dags för lunch, men min lilla virrpanna hade glömt sitt matkort. Men det var bara bra för vi gick till Bunna istället, mycket godare. Efter siesta helgen mår varken min eller Sofies hals så särskilt bra. Speciellt inte Sofies, man hör knappt va hon säger. Han vi beställde av på bunna bara "och du har lite ont i halsen eller?"  hahah jag DOG!

Har hämtat balklänningen hos sömmerskan idag. Satt fint. Kom på också att jag inte har fixat väska än. Hmm lite panik..

Annars har jag gått på stan med Sofie idag. Köpt lite kläder, bla en sjuuukt skön och mysig tjocktröja. Tror jag kommer leva i den. Ikväll ska jag till Degeberga och fixa inför Skattjakten på onsdag. Kommer bli fint

Siiiiiiiiiiiiesta

Hade höga förväntningar på Siesta i år, och det blev tillomed bättre. Har haft sjukt roliga dagar. Synd dom inte varade längre!

I torsdags fick jag mejl från USA att jag är helt antagen och att dem böjar matcha mig med familjer nu. I fredags fick jag min första match!! Sjukt fort det gick. Dock är jag tyvärr inte intresserad av den familjen eftersom barnet var född -94. Men tycker det är kul att det gick så fort att få en match iallfall. Får hoppas jag får en ny bra snart :)

jag vill vara ledig ledig ledig, inte gör nånting nånting nånting alls

Idag är jag leeeedig! Ska snart åka och handla inför Siesta med mamma. Sen ska jag till stan och äta lunch med pappa och Celina. Ikväll blir det antagligen bara massa fix och packande för imorgon åker vi till Hässlehooooooooolm!

Tisdag

Har gjort mitt sista prov på Söderport idag. Inga mer läxor, prov, redovisningar och arbeten på sjuuuuuuuuukt länge nu. SÅ skönt!! Denna veckan har jag bara 1 lektion kvar och sen är det SIESTA! Efter provet idag kollade vi på festmetoden inför studenten.. Nu har jag  precis ätit mycket mumsig fisksoppa med mamsen. Ikväll blir det Step!

au pair

Fick idag ett stort rosa kuvert från Cultural Care, vilket betyder att jag är antagen nu :D Wohoooo
Haha denna bilden blev inte den bästa kanske, men här är bildbevis iallfall:D

weekend

Denna helgen har varit överkanon! Grillkväll hos Emmie i fredags, jätte mysigt och kul. Igår jobbade jag. Sen kom Sofie hit och så solade vi, sen grillade vi (övergott) och sen åkte vi en runda inlines. Idag har jag ätit gillat hos pappa, trevligt och också jätte gott. Kom på nu att jag har ju ätit grillat hela helgen, vilken LYX! Nu ska jag och mamma äta glass och kolla på Parlanentet, mysigt ♥

När planeterna stannar

Lunchspinning idag med Emmie och Sofie, kan beskrivas med ett ord: SVETTIGT!! Finns nog inget skönare än att vara helt slut i kroppen efter träning när det är dags hålla helg. Efter spinningen hade vi prov i internationell ekonomi, som gick över förväntan faktiskt. Om en timme ska jag till pappa o hämta bilen sen blir det grillning i Degeberga ikväll hos Emmie med Louise och Sofie! Turkiet gänget minus Jennifer. Våra biljetter dit om idag med :D woooohhooo. Om en månad är vi där :) Och efter tisdag så kan jag koppla av för då är allt i skolan över och det händer bara en massa massa massa KUL grejer.

Gillar torsdagar!

Väldigt bra dag idag! Hade bara svenska, och då sjöng vi bara om studentens lyckliga dagar. Gick på stan med Sofie efter skolan sen cyklade jag hem och sov ute i solen. Har hunnit plugga en del också. Tränat step har jag också gjort. Fredag imorgon, kommer förhoppningsvis också bli en väldigt bra dag :)

Haha söt!

Celina: Duu Lollo. Jag önskar att jag inte får några barn när jag blir stor
Jag: Varför vill du inte ha barn?
Celina: Jag har ju pappa. Och dig. Och syster, och mamma. Och mina kompisar..


Ansökning

Idag ringde Camilla mig från Cultural Care. Hon är klar med min ansökan och pratat med alla referenser. Så nu är den påväg upp till Stockholm och sen är jag snart antagen i Sverige :D Woho. Sen ska den skickas till USA sen kan matchningen börja!

i was made for lovin you baby

Ikväll har jag köpt biljett till Kiss den 13e i Malmö! Sååååå nice. Studenthelgen planerad. Fredag STUDENT lördag SOVA söndag KISS. woooho kommer bli en bra helg det :)

Söndagsmys

Idag sooov jag riktigt länge, och det var skönt! Dock hann jag inte med min joggingtur jag hade planerat. Men det gör inte så mycket. Idag har jag vatt på kalas och ätit god mat. När jag kom hem var det bara till att baka morotskaka och sen iväg till Sofie. Fikade, kollade på film o snackade. Härlig söndag helt enkelt. Nu är det snart dags att sova. Är ledig imorgon, men ska till tandläkaren halv nio :(

crazy is what crazy do

Magnus Uggla coverbandet på Bånken igår var skit dåliga. Eller kanske inte dåliga egentligen, om dem valt att sjunga bra låtar. Sjöng bara såna lugna konstiga som ingen kunde. Men hade skit kul ändå! Alla som känner mig vet vilken enorm skadeglädje jag har. Igår såg jag först en kille gå i trappan och snubbla på sista trappstegen och ramla in på toan. Lite senare ser jag två killar ramla UT från toan. Såg jättekul och och jag fick mig ett gott skratt.

MEN priset för att få mina skrattmuskler att jobba tog ändå Sofie. Hon frågade en viss person var hans kompisar var, så pekar han på några äldre killar som såg mysko ut. Utan att ens kolla om det var rätt människor hon var påväg mot hoppar hon fram jätteglad och börjar dansa. Dem bara stod stilla o kolla på henne som om hon var dum i huvudet. Och den MINEN Sofie gjorde när hon insåg att hon hoppat fram till HEEELT FEL människor var fan obetalbar! Ett under att jag inte har träningsverk i magen så mycket jag skrattade .
Hur ska vi klara oss utan varandra i ett helt år?

personligt brev

Har skrivit klart det personliga brevet till au pair ansökan nu. Ikväll har jag och mamma vatt och köpt färgat papper, klitsermärken och sånt till ansökan, så nu sitter jag och pysslar med det. Men jag är trött nu så får nog fortsätta imorgon. Och imorgon SKA jag skicka det! Spännande..

Got me a ticket and I won't be long

En timme innan vi skulle vara på förfesten igår så (hör och häpna) ÅNGRADE jag mig och följde med ändå ;) hehe.. Var hos Malin innan och sen blev det Class. Det var en roligt kväll, men nu har jag och Sofie båda konstaterat att vi har roligare på Bånken.

Lyssnar på The Hives och ser fram emot Siesta sjukt mycket.. Har fått dille på Won't be long, jättbra.
Well I won't be around for the good times
Won't be around for the bad
And I won't stick around in this town
No I'm getting out instead

Tvinga mig själv

Ska ut ikväll egentligen. Men mått konstigt hela veckan och idag känner jag mig inte riktigt kry så jag får se om jag kanske hoppar det ikväll. Men det är många timmar dit och eftersom jag är jag så hinner jag väl ångra mig 5 gånger om. 

En konstig sak som jag tänkt på. När jag skriver något i bloggen som jag ska göra, och om jag sen inte gör det, så får jag typ ångest för det känns som jag har ljugit. Himla skumt. Men iallfall, så tills nästa tisdag ska jag ha skrivit en uppsats i psykologi som jag inte börjat på än. Så därför skriver jag i bloggen nu att jag ska börja med den imorgon och helst hinna klar med. Men senast lördag ska den vara klar. Och senast fredag ska jag skicka in min au pair ansökan. Så nu MÅSTE jag ju göra det.

Och nu ska jag fortsätta plugga redovisning och beskattning.

vem vill gå i tvåan nu? INGEN, INGEN!!!!

När man ber sin mamma väcka en sent när hon kommer hem från jobbet, endast för att hon ska sitta med och göra skoluppgifter, för man vet att det är den ENDA chansen till att man kommer få dom gjorda, DÅ ÄR MAN DUKTIGT SKOLTRÖTT.

Enda sen jag började trean har jag hört från alla olika håll och kanter att jag ska ta vara på denna tiden. Inte längta för mycket. Njuta. Och jag har lovat mig själv att jag ska lyssna på råden, för jag vet själv hur mycket jag kommer sakna denna tiden, och sakna att träffa alla underbara människor i klassen varje dag. Och jag har lovat mig själv att njuta av hur sjukt kul jag faktiskt har men dem jag umgås med. Och framförallt har jag lovat mig själv att inte LÄNGTA för det kommer vara över så snabbt igen.

Men nu är jag (ursäkta) så in i helvetes jävla trött på allt som har med skola, lärare, lektioner, arbete, press, läxa och uppgifter att göra så det finns inte. Så jag tillåter mig själv att skita i alla dessa jävla råd. Hellre längta ihjäl mig och sakna tiden än att se tillbaka över denna jävla plågsamma ångestfyllda tiden jag har just nu. Så därför avslutar jag nu med att säga att DET ÄR EXAKT EN MÅNAD (!!!!!!!!!!!!!!) KVAR TILLS JAG TAR STUDENTEN, OCH FASIKEN VAD JAG LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNNNNNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGGTAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRR!!!!!!!!

Edge of darkness

Idag skulle Hoffmaestro spelat i stan, men det blev flyttat. (Fortfarande ARG) så jag och Sofie tänkte dra till banken istället. Sen blev vi sega och trötta och ville ha en hemmakväll istället. Sen tänkte vi att bio hade ju vatt mysigt. Vi såg Edge of Darkness. Innan 30 sek av filmen har gått hann jag säga "meen öööh vad äcklig" och sofie "jaa den är lite creepy faktiskt". Och det är väl ungefär så man kan sammanfatta filmen. Men bra var den! Höll dock på att skita ner mig när jag skulle köra hem, skit rädd.
Sofie hon mobbar mig lite för att jag var rädd. Men när DENNA scenen kom DÅ var hon inte så kaxig minsann! Satt klistrad på mig och kunde inte andas... heheheh!

The Hives - Wont be long

Cause I can't find a thing here to get it done
to race my heart and ring my ears
So I won't stick around in this town
And that's true ooh ooh ooh ooh ooh
3 VECKOR TILL SIESTA! WOOOO

Äee däe seå assså?

Gooood morgon!
Idag är jag ledig vilket är JÄTTESKÖNT. Det enda planerat idag är dubbelpass inne på friskvårdshuset (mitt andra hem). Idag blir det step och boxning, mina favoriter. Igår passade jag Ebba och Isac och efter det åkte jag och Sofie hem till Johanna. Gjorde vid oss lite (okej mest jag, dom andra var klara) sen tog vi bussen in till stan och Bånken. Kul hade jag! Idag funderar jag på att ta mig in till stan en stund, men vet inte om jag orkar ändå. Hade vatt skönt att bara ligga hemma.

Tisdag

Fick brev från min läkare idag. Jag är allergisk mot något. Exakt mot vad vet vi inte än. Men det är ett steg i rätt riktning iallfall. Yey!

Idag har jag vatt och fixat pass. Också ett steg i rätt riktning, ett steg närmare TURKIET och ett steg närmare USA. Kändes som jag var med i Blåsningen eller något. Mina fingeravtryck fungerade inte först. Så hon bad mig gnugga fingrarna i pannan. Så där stod jag som ett fån och gnuggade. Kände mig jätte dum.

Det gick ju bra

Fick min bettskena igår som jag ska sova med. Mamma tyckte den såg ut att sitta lös, jag bara "nej den sitter hårt. sitter mycket hårdare än den förra skenan. Denna kan jag inte ens ta av själv med tungan" Jo tjena! När jag vaknade låg den på golvet..

Söndag

Har vatt på gymmet och kört lite maskiner idag. Var ju eveigheter sen sist, går bara på passen nu för tiden. Efter träningen träffade jag morfar på Kristianstads pizzeria och åt laxfilé. Mums, älska mat!


Dead ringer for love

Älskar denna låten, jag blir så glaaaaaaaaaad
I don't know anything about you baby
But you're everything I'm dreaming of

I don't know who you are
But you're a real dead ringer for love

Valborg

Valborg var SJUKT KUL så jag är mycket nöjd. Fest, grillning och väldigt mycket dans.

I ögonvrån trodde jag att det jag har på huvudet på denna bilden var ZLOTY. Hahah blev rädd. VAD FAN GÖR DOM MED MIN KATT? OCH HUR KOM HON HEM TILL CLEMEN?!

RSS 2.0