28-31maj <3

siesta har  vatt helt perfekt, underbart. tråkigt väder första dagen, annars fiiint! träffat trevligt folk, bra musik, härliga dagar. det som fattades var murder murdoch av promoe, tack för kaffet av timbuktu, men framför allt en dag extra.

promoe och timbuktu var helt sjukt bra!! måste se dem igen. och minus med festivalen var att mycket blev stulet, både carros och sofies väska.. :/

torsdag

va och satte upp tältet igår. tänkte vara smarta och göra det "tidigt".. ehh jaa. 3 timmars kö och smokfullt. men det blev bra till slut! Var hemma typ vid 11. Pluggade det sista och lite sånt. Somnade vid halv 2 och vaknade 6 (!!) och kunde inte somna om. snart duschen sen åker vi halv tio! hörs om några dagar :)

blessa mig mucho

jag kan inte vara utan, strö lite socker på mej som bara du kan.

är heeeelt inne på timbuktu och promoe nu! Sitter och pluggar nu (kul) måste få klart rättskunskapen!! Stressig dag till tusen. Ska plugga klart, fixa mat tills mamma kommer hem så vi kan käka direkt halv 6, hämta johanna och sofie vid 6 halv sju, åka till hässleholm och sätta upp tältet, hem, plugga, packa!!, sova. Sen imorgon innan kl 11 måste jag hinna fixa det sista PLUS handla. När vi väl är framme i Hässleholm imorgon DÅ kan jag pusta ut. Det ska bli sååå göttt!
Mors dag på söndag också, och eftersom mamma inte vill ha något så kom jag på den biljanta idén att bjuda henne på bio istället, tror det får bli så. Kan va skönt efter en lång helg med camping och festival. Hoppas vädret blir bättre, det fullkomligt vräker ner nu.


Nu blir det melon och te, (och mer plugg och stress så klart)
/L

sverige din jävel jag älskar din stil yeaaah

Börjar kl 12 men jag vaknade tidigt av någon konstig anledning. Så jag sitter här och driker te och lyssnar på timbuktu! Nu är det helt 100% bestämt att det blir SIESTA, YEEEEEEEESS!!!! Köpte biljett igår! Det ska bli sjuuuuukt nice!!


hej och tack för kaffet

har ingen företagsekonomi på onsdag, YES. betyder att det kanske kanske kanske kanske kanske blir nova. om jag har tid. har så mycket nu ändå, får se! ifall vi åker dit ska jag tvinga min syster köpa kaffe till mig sen ska jag sjunga "hej och tack för kaffet jag är glad att vara häääär" om och om igen, då slår hon ihjäl mig :D

hahah

okej kanske bara jag som har dålig humor. men celina kom precis in på mitt rum, så sitter jag här med brun ansiksmask. så frågade hon mig vad jag hade här (peka på ansiktet) så svara jag att jag hade en mask då. så gör hon en grimas, står och funderar en lite stund sen säger hon "har du vatt i jorden?.."

har förresten fått "sommarjobb" nu, ska passa celina i 2½ vecka, niiiiiiiiiccce! :)
Nu blir det pannkakor och sen ska jag på kalas!

Promoe - Dekadansen



Sååååå grym! :)



"handen i luften spana in grannen
gör likadant sen
gör dekadansen"



Åh nu vill jag till siesta siestaaaa!!
Se Promoe.
Se timbuktu "tack för kaffet"
JAAA

change of plans

är hos pappsen i helgen istället för de blir nog siesta när jag skulle till han egentligen! :)

mlouise.blogg.se

morsning kosning! sitter och käkar frukost, hemmagjord musli och grönt te, sjukt gott! många lediga dagar nu. som dock barra består av plugg ändå. har så sjukt mycket. plus att jag måste köra köra köra så jag kan ta mitt körkort till jag fyller år. idag ska jag plugga, handla med mamma och städa mitt rum. fredag. JIPPI

:)

fick mvg i det muntliga nationella provet i engelska, sjukt glaaad:D


chai te

kalaset var trevligt. fick reda på att jag ska få en liten kusin i december :) nu sitter jag hemma och dricker chai te (sjukt gott) och ska beställa lite från gina! ikväll skulle jag och mamma kört. men har blitt av med papprena så de verkar inte bli något med det :P


sunday

då har denna helgen också försvunnit. haaarreeguud vad tiden går. kollade på melodifestivalen igår hos sofie. jag och hennes syster somnade i sofies säng. hehe. norge vann tydligen, kommer inte ihåg vilken det var. men har för mig att den var hyffsad. ska snart hem till kusin vitamin som fyllde 18 igår (fuskigt) sen ska jag plugga hela kvällen. nice

spanska nationellt

idag hade vi nationellt prov i spanska, hör och läsförståelse. är glad för det gick tusen gånger bättre än förväntat :) dock kommer uppsatsen imorgon  gå åt skogen!

nationellt prov i matte imorgon!

shit. har pluggat matte nu i 2 timmar. 2 TIMMAR. är långt i från klar, har nationellt imorgon så måste fortsätta plugga plugga plugga. än så länge har det gått som på räls. men nu har jag fastnat. har nog suttit med en uppgift i en halvtimme, och jag är så nära så nära att lyckas. gaaaah. ska ta en paus nu iallfall, cykla till konsum och köpa fil. sen ska jag baka bröd och sen ska jag fortsätta med matten. nice va? ska iallfall mumsa på melon. gott!

sjukt dryggggggggt

usch jag är trött på min uppsats.känns inte som jag kommer någonstans och det känns inte som jag kommer hinna i tid. ööööh döööööööööööööööööö

trött blir jag!!!!!!!!!!!

kalas för mamma!

idag fyller mamma 44, grattis till henne! idag blir det kalajs och vi håller på att baka för fulla muggar. har också hunnit städa, dricka mycket te och jaaa, inte mycket mer. tjing

jämställdhet

öh klockan är snart halv fem och allt jag skrivit på min uppsats är "bakgrund" sen är det TOMT. jag som tänkte sätta eld i baken och skriva uppsatsen klar idag. får väl se hur det blir med den saken. känns som om den kommer bli klar natten mellan måndag och tisdag. typ. nej nu ska jag verkligen sätta igång.

ingen som kan mycket om jämställdhet?

en hektisk fredag

gick hem lite tidigare från skolan idag. känner mig helt konstig, och är jätte trött hela tiden. bara sover och sover gör jag också. nu har jag iallfall precis druckit te och sitter och funderar på om jag ska orka följa med mamma och handla eller inte. jag vill ju ha godis och då är det bäst att följa med så jag får det jag vill ha. efter vi/hon handlat så ska jag käka fil och hemmagjord musli. sen ska vi göra ännu mer musli för den är nästan slut, sen ska jag sova, sen ska jag städa, sen ska vi baka daimtårta till imorgon, sen ska jag göra det och det och det och det. och framförallt så ska jag PLUGGA en FREDAG. ja jag vet, jag är dum i huvudet.

tooorsk!

idag har jag och sofie konstaterat att vi inte är något vidare på orientering..
nu ska jag dricka upp mitt gröna te sen blir det fiskgratäng till middag, gottgott!
ikväll blir det plugg (om jag orkar)

arrrrrgghh

stör mig på att jag aldirg kan ta tag i saker i tid.

Tja tja tja

2 dagar klarade jag mig utan blogg. Hmmm. Tog bort den andra i söndags, trött på den & trött på att ha den på devote. Så nu har jag bytt tillbaka till blogg.se :) med mitt gamla bloggnamn! Vilken tur att det fanns, har saknat det lite! Nu ska jag snart sova. Är riktigt trött. Godnatt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0