empire state of mind

Nu har jag varit hemma i tre månader. Kan inte fatta att jag ändå varit hemma så länge. Vad fort det har gått! Samtidigt känns det som jag aldrig varit iväg. Men livet rullar på här hemma nu med jobb och allt. Jag tycker fortfarande det är lika skönt att vara hemma. Saknar dock mitt NYC väldigt, väldigt, väldigt mycket.

Lilla lady

Hallå mina sköna!

Igår var jag ute och åt med Malin, Amelie och Johanna. På söndag börjar Amelies och Malins resa världen runt. Är grymt avis!! Vill också.

Ikväll blir det kalas för Ebba som fyller år. Bio imorgon, fest lördag, slappa söndag! Ciao

danza kuduro

Snart är det även Emmies tur att fylla 20år. Ikväll blir det 20 + 50 års party för hela slanten!
det är dags för fredagsmys

Godmorgon! Igår var jag, Malin, Emmie och Anna och kollade på Veronica Maggio. Hon var lika grym som vanligt! Efteråt gick vi till house of bagels och snacka skit ett bra tag. Väldigt roligt hade vi!

Nu ska jag dricka upp min smoothie sen cykla till jobbet. Blir en heldag på dagis idag :) Ikväll blir det fredagsmys med Emmie!


na nanannana naa naaaa

Halloj! Kul att ni fortfarande tittar in ibland. Jag är helt slut i huvudet. Skulle jobba 4 timmar idag. Slutade på något sätt med att jag jobbade 10 istället. Men jag bara tackar och tar emot. Här ska det sparas pengar och resas!!

Efter jobbet idag stressade jag hem, slängde i mig lite mat och sen åkte jag in till stan. Träffade Emmie utanför söderportsgymnasiet (konstigt de va att vara tillbaka!!). Vi var på info möte om resa och jobba i australien/nya zeeland. Sjukt taggad på att åka! Men det blir inte förren efter NÄSTA jul. Alltså början på typ 2013... Men. Det ska planeras i tid ;)

Innan det ska jag ju förhoppningsvis hinna med en resa till USA också. Och så ska vi flytta till Norge och jobba med innan det bär av... Jisses. Men det kommer bli så bra, tror jag =)


RSS 2.0