Tisdag

Har precis kommit hem från träningen, det va så jäkla skönt att träna idag. Fast det är det ju nästan alltid, men ändå. Idag blev det step och det var roligt! Tror jag får börja göra tisdagarna lite roligare med step kanske. Eller något annat pass. Har kommit på att av någon lustig anledning så brukar jag aldrig köra pass på tisdagar, vet inte varför. Hmm.. Det andra roliga idag är att jag fått lite nya idéer. Jag älskar nya idéer! Plus att jag känner att jag har en hel del fina dagar framför mig nu

Måndagkväll

halv 8 hos mig, kvällsmacka och chokladte ♥

Söndag

Det var ganska tråkigt på Banken i fredags. Men det hände så mycket annat kul den kvällen så det gör inget. Igår var jag med Sofie. Mycket skratt och sen råkade vi somna till lite också. På kvällen åt jag hamburgare med syster, sen låg vi på soffan och latade oss. Det var skönt! Nu ska jag städa lite på mitt rum som ser ut som fan, sen tror jag det får bli lite spinning i eftermiddag.

Fredag

Var på boxningen igår med Sofie. Jätte längesen sist. Vi kände inte ens igen vår Hassekompis först! Skandal ju... Men det var sjukt kul och jobbigt igår iallfall. Sparkas lite till Silly boy, det är bra terapi det! Sen fick vi duscha på 3röda och vidare till bio där Jennifer och Louise väntade. Vi kollade på Alice i underlandet. MYCKET bra. Men jag håller med Helene om att pappa inte ska ta med Celina på den.. Inte om dom vill slippa en rädd Celina i sängen varje natt i 3år iaf.

Idag ska jag och mamma grilla och ikväll blir det utgång. Som vanligt när jag och Sofie ska ut så är det lite beslutsångest om vart vi ska. Men det brukar bli bra till slut.

Onsdag

Slapp och skön dag idag. Har vatt ute väldigt mycket i det fina vädret. Har vatt hos tandläkaren, och allt såg fint ut. Sen belönade jag mig med lite shopping, blev en kavaj och ett linne. Sen åt jag sushi  SÅ GOTT. Ikväll har jag och syster min legat i varsin del av soffan och kollat på tv. Vi har också konstaterat att den finns en del jubelidioter i detta land. Annars är allt fint, skulle bara säga det.

Lars Winnerbäck

Är inne i en riktigt Winnerbäck period just nu. Hans texter, musiken. Finns det något bättre? Ska fylla mp3n nu med alla Lasse skivor jag har och sen ut på en promenix tror jag. Vädret är ju sjukt fint också! VÅÅÅÅÅÅÅÅR!!



Det kunde ha varit några andra, men det var vi

Vi glömmer höst, och vi glömmer vår
Vi glömmer allt och tror att tiden är svår
Men man kommer på, sen efteråt
att vi hade rätt kul emellanåt

Helgen

Fredag - Middag med Sofie och Sophie. Fira Mona & Bella. Roligaste: När vi skulle åka från Åhus till stan så skulle Sofie bara in snabbt på Statoil. Så då kom vi på att det hade vatt roligt att köra och gömma oss så hon trodde vi hade åkt. Och vi hade rätt, för det var SJUKT KUL. Den minen var obetalbar!

Lördag - Uf mässa i Malmö. Stundtals riktigt riktigt roligt, och stundtals sjuuukt drygt. 

Söndag - Skulle på Dop men mår inte bra. Ska plugga en del med. Men nu ska jag först sova en stund till!

-

Värme blir mer värd i storm


-

Någon som vill göra min läxa? Min ork försvann för längesen. Lusten också

Vill ha fredag, inte lördag.FREDAG

Shoppppppa <3

Igår gjorde jag ett klipp! Köpte ett par bruna högklackade för 100 kr. Köpte en tröja-kavaj också som jag fick 100 kr rabatt för. Inte illa :)

STARSTRUKK


15 mars

Har inga lektioner idag, snacka om mjukstart efter semestern :) Måste dock till skolan ändå, vi skulle tydligen ha ngn ekonomi info i typ en timme. Och så måste jag hämta en bok.

Har precis vatt ute och gått en lång runda. Riktigt skönt. Idag ska jag o provsmaka te, sen handla och hem igen och laga zucchinisoppa. Ska försöka hinna plugga lite där emellan också hade jag tänkt!

Spinning

Idag blir det spinning, har saknat det. Hoppas på pepp musik och bra instruktör. Helst Anna :)

lördag

HEEEEEMMMA

7e mars

Nästan precis gått upp! Vill sova meeeeer! Men det kan jag inte, för om en timme är jag och Johanna påväg till Stockholm!! Anställningsintervju till Rhodos. Ikväll tar jag tåget vidare till Dalarna, sen blir det skidor och snowboard hela veckan.

Shutter Island

Igår blev väl inte helt som jag tänkt mig. Fick inte min studentmössa (SUR) och vi ställde in Lady GaGa. MEN det blev bio iallfall. Jag, Sofie, Emmie, Mona, Johanna och Simon såg Shutter Island. Lite besviken är jag, men det var nog för att jag hade så höga förhoppningar. Den var verkligen bra, men inte så bra som jag hoppast på. Idag har jag hunnit vara ute på en lång runda i den sköna vädret och nu äter jag frukost. Mums, frukost är bäst! Funderar på om jag ska in till stan en runda sen idag. Får se hur det blir!
Puss

Vinden har vänt

Ojojojjjjj vad allt känns bra idag!! Ser framemot morgondagen. Få studentmössan, bara en lektion i skolan, sen provsmakning och på kvällen Bio! Och imorgon ska vi också boka biljetter till Lady GaGa den 7e maj, Stockholm here we come :D

Onsdag

Ligger hemma i soffan under täcket och tycker synd om mig själv. Har feber, mår illa och magont, antagligen pga antibiotikan. Idag är det som sagt 100 dagar till studenten och jag hade mycket hellre varit ute och ätit och firat det med mina favoriter än att ligga här :(




Vår underbara tjejklass! ♥

idag är det

100 dagar kvar till studenten :D

idag är allt

BLÄ

RSS 2.0