Drömma kan man ju

På SI's hemsida kan man läsa om familjer som söker au pairer till hösten och vintern. Läser igenom alla och drömmer mig bort lite. Finns en familj som jag verkligen verkligen fastnat för. Den verkar ännu mer perfekt än min förra match. SI fungerar så att familjerna själva letar upp sin au pair, medans med CC blir man ihop matchad med dem av personalen. Jag undar om man som au pair med SI kan leta upp familj o säga att man är intresserad.. Isåfall ska jag göra det SÅ FORT jag är antagen..!


 


Kommentarer
Postat av: Lollo

Om du mailar in till SI och skriver att du är intresserad av vissa familjer så skriver du familjernas medlemsnummer i mailet så kommer de att skicka din ansökan til de familjerna. :)

2010-07-27 @ 19:26:54
URL: http://sundaay.blogg.se/
Postat av: Lollo ♥

as the above one said ;D

2010-07-28 @ 04:37:19
URL: http://lollohellobaby.blogspot.com/
Postat av: Lollo

Nej tyvärr det kan man inte. Det är familjerna som väljer om de vill kontakta dig. Din ansökan läggs ut "online" på en sida där familjer kan kolla på au pairer. Sen väljer de att ta kontakt med dig om de är intresserade.



Jag är jättenöjd med SI. Däremot är jag skitmissnöjd med CC.

2010-07-28 @ 09:10:14
URL: http://sundaay.blogg.se/
Postat av: Lollo

Det fungerar precis på samma vis. Du har en LCC och har au pairmöten. Vad som händer på dem vet jag inte, utan man umgås väl, hittar på olika aktiviteter, osv.

Vet tyvärr inte riktigt vad man gör eftersom jag inte är i USA än, men kommer snart att vara. :)

2010-07-28 @ 11:16:06
URL: http://sundaay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0