Måndag

Ikväll var jag och Sofie på spinningen. Första gången tyckte jag inte det var kul, och det tyckte jag inte nu heller. Så jag har gett upp idén om att spinning är något för mig nu. Men det var skönt att träna och nu är jag sjukt trött!

Första advent

Idag har jag och mamma bakat lussebullar. De är precis klara, sjuukt goda var dom! Muums:) Nu ska jag snart göra mig iordning för om ca en timme ska vi hämta morfar och sen åka på kalas hos syster & chricke!

  Mammi (hjälte)

  Försökte lära Ezther lite trix, gick ganska bra!


Erik Hassle

Sjukt fin låt!





Oh-oh-oh-oh-ohh!

träna träna träna

Idag har jag och Sofie avverkat ett par timmar på badhuset på håltimmen. Först simmade vi, sen bubblade vi i typ tre kvar (sjukt sköönt) sen bastade vi! Sen tänkte jag åka hem, men orkade inte. Och jag orkade inte va i stan i tre timmar för o vänta på nästa lektion så jag stannade hos morfar istället:) Har ätit goood mat och bara tatt det lugnt :)

Ikväll blir det träning igen med nööten =)


i dont wanna hear your sad songs, dont wanna feel your pain

Något av det värsta jag vet är när folk bara klagar och klagar. Det gör inget annat än att drar ner på andras energi som fan. Idag är jag på sjukt dåligt humör, är riktigt förbannad och ledsen, och har cirka 5miljoner anledningar till det. Tänker dock inte sitta och skriva ner exakt varför ni ska tycka synd om mig idag. Tänker ta ut det på träningen ikväll och sen ska mamma få höra det när vi äter. Sen får det fan va.


Lars Winnerbäck!!

aaaaaaaaaaaaaa vad winnerbäck var bra igår!! Dem som inte sett honom live någongång har verkligen missat något. Går inte att förklara vilken känsla ♥

onsdag

Idag har vatt en riktigt bra dag. Kort dag i skolan och jag och Mona var lite extra duktiga på matten. När jag slutat så träffade jag kusinvitamin + hennes kompisar Rasmus och Zabine på Fenix och fikade :) Träffade Edina också en stund på stan o vi bestämde att det är dags att ses en dag. Känns som det va längesen sist.

Sofie har äntligen fixat gymkort på friskvårdshuset så nu är det träning på full speed som gäller. Igår var det gymmet, idag aerobic och på fredag kör vi gymmet igen! :D


Järvheden

Jag och mamma skulle egentligen sett Thomas Järvheden på tordag. Men det är INTSÄLLT! Skit surt! 

Tisdag

Ledig idag, sjukt skönt. Fast ändå ringde klockan på halv 8.. Skulle upp tidigt för att hämta Sofie och Emma och sen köra till Svensköp. Hade möte med sömmerska/rådgivare till vårt UF. Det gick iallfall skitbra och vi hittade dit utan större problem. Nu har jag precis kommit hem men ska bara ta något o äta sen ska jag till stan och träna med Sofie :D

Tjoo!


16 november

Imorse när jag var påväg till skolan tänkte jag att denna veckan kommer bli en vanlig skolvecka.  Sen kom jag på att imorgon är alla lektioner inställda. Vi slutade 2 timmar tidigare idag, och på fredag är tre lektioner inställda. Vilket betyder att jag börjar vid tre och slutar vid fyra. Heeeeelt okej en fredag känner jag.

Idag har jag vatt i skolan, sovit, lagat mat och njuuutit av att inte göra någon uppsats eller plugga till prov. Efter maten åkte jag o mamma kstad runt och hämta cyklar kändes det som. Inte riktigt men ändå. Den ena hos Johanna och den andra i stan. Sen slängde vi in dom i släpet på bussen, mamma sa hon kände sig som en cykeltjuv haha ;) Sen var jag och Ezther duktiga och sprang en runda (inte för att hon hade ngt val men ändå). Och efter det kolla vi på Ullared såklart :D


Idag fyller Johanna 18 , och Emmie klarade sitt körkort så GRATTIS till dom :D

rah rah, ah ah ahh GaGa ohh lala

Sitter med svenska c uppsatsen nu. Ska va klar imorgon! Jag som inte alltid är ute i så speciellt god tid fick svar från intervjun IDAG , vilket betyder att jag suttit och skrivit om typ halva uppsatsen, he he .. Men det gick faktiskt snabbt och det blev en sida längre och bättre. Har också skrivit en del på diskussionen. Älskar att va sent ute, verkligen.

Idag har vi också bestämt vad vi ska va imorgon på 3:3, förfest är klart och biljett köpt! Så allt tills imorgon är fixat, förutom att jag måste STÄDA. plus tjata på ljungdahl att hon ska följa med ;)

Nu sitter jag iallfall o lyssnar på min nya favoritlåt och tänkte skriva klart uppsatsen nu så jag har det gjoooort !






Lady Gaga - Bad Romance

Funhouse!

Har precis vaknat, sitter och lyssnar på pink.Går inte att beskriva hur SJUKT BRA det var!! Vill att det ska va tisdag igen :D aaaaaaaaaaah!

Det gick iallfall bra att köra upp. Vi körde fel en gång inne i Stockholm när vi skulle till globen. Men efter lite panik så hittade vi rätt. Fast det var ju inte alla som såg den.. När vi va precis framör den, Sophie bara "Någon som ser globen?" hahah! Sen var  det väldigt mycket väntan också, men det var det värt! :)


Måndag

Helgen har vatt fin, utgång i fredags och sen va vi och firade Amanda på Rosegarden i lördags. Igår va vi först och fikade hos morfar och sen vidare till pappa och åt. Ikväll ska jag bara göra massa tråkiga skolgrejer. En hemtenta, en uppsats och 2 prov denna veckan.

 Men imorgon är jag leedig för då ska vi till STOCKHOLM och kolla på PINK!! :D

TISDAG!



You’re nothing but an extra, and baby I’m the star

lördag

Jag ångrade mig i princip i sista sekund igår och ville ut efter lite tjat från alla håll och kanter. Sen tvingade mamma mig lite med.. Glad att jag stack ut iallafall för det var skit kul!

Idag har jag skrivit lite på filosofiarbetet. kan inte komma ihåg senast jag pluggade på en lördag (om det ens har hänt någon gång?). Men jag känner mig flitig och med lite framförhållning så kanske jag tillomed kan se till o få det klart idag. Tääänk vad skönt det hade varit.

En sak jag stör mig på väldigt mycket att det just nu ska hända massa roliga saker SAMTIDIGT hela tiden. Fast jag ska inte klaga, hellre mycket att välja på än lite! Nu ska jag hoppa i duschen och sen fortsätta vara duktig! :)


Onsdag

Idag har jag tatt vaccinet. de var verkligen inte så farligt som jag trodde det skulle va. Det är värre nu efter, har skit ont i armen. trött, mår lite illa och så. Men efter jag sovit några timmar så känns det lite bättre. Nu är jag hungrig. Väntar bara på att Helene o Celina ska komma hem från gympan så ska vi äta kyckling! Imorgon börjar jag 14.10 och slutar 15.15 , inte fy skam;)

Jag kan inte skilja på


RSS 2.0