Nej det är ingen vanlig dag

.. för det är Celinas födelsedag hurra hurra hurra!

Har vatt uppe i en timme nu. Det blir ju bara tidigare och tidigare nu för tiden. Har sjungit för Celina, ätit frukost på sängen och gett henne paketer. Hon har bla fått en keybord som jag kommer tvingas lyssna på hela dagen (jippi). Idag ska jag och Celina baka chokladbullar och muffins sen ska jag fixa köttbullar till lunch tills pappa och Helene kommer hem och ikväll blir det kalas!

Igår skulle pappa åka och handla inför idag. Helene gick igenom allt som skulle handlas och var vissa grejer fanns. Pappa såg lite förvirrad ut, vände sig om till mig "vill du övningsköra?". HAHA det kändes mer som ett rop på hjälp så jag följde såklart med!

Nu är det dags för mer te. Kanske borde dricka kaffe så jag piggnar till?


mlouise.blogg.se

Innan somnade jag alltid på 2 sekunder. Kvittar om klockan var nio på kvällen eller 3 på natten. Jag somna direkt. Men nu på sista tiden vet jag inte vad som hänt, men jag kan bannemig inte sova. Spelar ingen roll hur trött jag är, hur tidigt jag har gått upp, kan helt enkelt inte sova. Det är SKIT störigt. Jag gick och la mig för en timme sen men nu gav jag upp. Funderar på att kolla på en film eller nått.. Men bara tanken på att klockan ringer 7 imorgon gör mig sååå trööött. Jag vet ju hur jag är, kommer aldirg komma upp om jag inte somnar snart. Kommer inte ens höra klockan utan bara stänga av den som vanligt utan att reagera. Men gör jag det imorgon så blir jag SUR för jag och celina ska till malmö med sofie och patrick!  aaaaaaaaaaaaaaaaah M Å S T E  S O V A !

BAKSMÄLLAN

Det blev ingen promenad och massa snack med Sofie idag som vi hade bestämt. Istället blev det snabb prat om allt det viktigaste som hänt och sen åkte vi till syster i Tollarp istället. Hon frestade oss (mig) med BAKSMÄLLAN så vi förenade nytta med nöje och jag övningskörde dit! Med sofie i baksätet, och hon överlevde!! Yyeeeyy.:) Hur som helst, skönt att hon är hemma. Nu gäller det bara att solen kommer fram så jag blir brunare igen:D

Måndag

Jaha då har ännu en dag gått.. Idag hämtade syster mig och celina så åkte vi in till stan. Hittade ett skit fint linne för 30 spänn, de kallar jag fynd de! Och sen köpte jag en sjal också =) och present till Celina. Börjar bli fattig.. Men får pengar på fredag igen!:D Kusin malin kom också in till stan och så satte vi oss på Trendie och åt/fikade. Sen begav vi oss till Andys Lekland där Celina lekte med Malins andra kusiner ett par timmar. Nu är Sofie påväg hit så ska vi (om jag får bestämma) gå en runda :)

Pusshaj

baksmällan

Kan inte släppa baksmällan. Den var så himla bra!! Imrgon är den sista dagen den går på bio dock.. Kl 15.30. Hade vatt kul att se den igen :D


AUGUSTI ÄR MÅNADEN

Idag är det :

9 dagar tills intensivkursen börjar
17 dagar tills jag fyller 18
20 dagar tills intensiven slutar
** dagar tills jag förhoppningsvis har körkort
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!

Veckan

första veckan som barnvakt åt celina klar! Det har gått bra =) I onsdags kväll var jag och johanna och kollade på bio. Vi såg baksmällan och det var nog den roligaste filmen jag någonsin sett:D

Har hunnit plugga lite och övningskört lite också i veckan. Ikväll ska jag bara vara hemma och plugga lite till. Sen är det snart ny vecka igen med barnpassning. Ska försöka sova ut lite i helgen också=)

Au pair, USA!

Gick och la mej tidigt ikväll. Men kunde inte sova så det slutade med att jag tog datan och började kolla runder på internet om au pair. är riktigt sugen! Hade vatt riktigt kul =) Nu är jag inte ett dugg trött men de är nog bäst att försöka sova lite ändå. Fick sms från Sofie också innan, hon har det bra i italien. Är inte alls avundsjuk, nejnej. En resa i början av hösten är jag riktigt riktgt rikikgt sugen på.

Imorgon ska jag och Celina nog cykla till stan och fika och handla lite :)

Godnatt!

måndag

idag började jag mina två veckors passing av celina! Vi har cyklat till mamma och tatt in posten, lekt med barbie, hon har kollat på film och så har vi också cyklat till konsum OCH HÄMTAT BILJETTERNA TILL WINNERBÄCK:D + ätit massa vattenmelon! sen har jag vatt duktig och läst lite i teori boken. Hade tänkt göra det nu men sen ska jag krypa till kojs och sova för det var trots allt en tidig morgon idag. Och den kommer va tidig imorgon med! 7 väckte hon mig idag..

rolig söndag för en gångs skull

Ikväll var jag och Johanna ute och åt på Peking. Kinaresturang, och vad åt vi? Lövbiff och fläskfilé.. Lite knäppa är vi :) Vi hade tänkt att gå på bio efter och se baksmällan, men där var inga platser kvar så vi ska ta de senare i vekcna. Istället förbio gick vi till hemmakväll och hyrde film, och åkte hem till johanna och kollade. Nu har jag nästan precis kommit hem och ska gå och lägga mig nu. Ska passa celina imorgon och hon lär väl väcka mig tidigt har jag en känsla av... Godnatt =)

John ME - Love is my drug


jag kan gå på vatten

idag var jag duktig. Hade ställt klockan på 9. Då gick jag upp, åt en härlig fruktsallad till frukost (melon,nektarin, kiwi, annanas). Sen cyklade jag in till gymmet, tränade och cyklade hem igen. Det var sjutk skönt! Har inte vatt på gymmet på flera veckor..

Hemma igen så bakade jag chokladtårta att ta med till Inger som vi vatt och hälsat på vid tydingesjön idag! Har övningskört massor idag, först in och hämta morfar, sen till stan och hämta Bergit (statskörning, woho!) sen till tydinge då. Och samma runda hem sen då förståss + till Tollarp och tillbaka och lämna Tyson. Tyckte att jag och mamma har vatt väldigt snälla dessa två dagar. Passat tyson två dagar, och idag tog vi med pensionärerna till sjön och hälsa på Inger! Hos inger grillade vi, badade (ezther vat vettskrämd och försökte hoppa istället för simma, medans tyson var cool lugn och bara simmade på), sen fikade vi på jordgubbar+glass+chokladkakan. Och sen var jag så trött så jag somnade medan jag solade. Härlig dag! :) Om de är fint väder imorgon så ska jag och mamma åka till stranden och träffa storasyster+mini+kusin+tyson:)

Tisdag

Var hos morfar igår och fikade på jordgubbar och vindruvor och kollade på tv. Skrapade alla hans lottor till han som han fick när han fyllde år. 2020 kr skrapade jag fram, inte illa det!

Nu har jag precis vaknat, så sitter och äter frukost. Idag ska jag och mamma iväg och plocka hallon :)


Lars Winnerbäck

Den 21 november ska Winnerbäck spela i Kristianstad. Biljetter släpps på fredag. GISSA VEM SOM SKA DIT :D


Jordgubbar

Idag vaknade jag halv 12. Riktigt skönt att sova ut! När jag hade ätit frukost körde jag och mamma och handlade. Nu ska jag äta jordgubbar och sen baka bröd och efter det bestämma mig om jag orkar cylka in till gymmet eller inte.. :)

you can't kill rock and roll

Nu är kristianstadsdagarna slut och även de två sista dagarna har vatt roliga. I fredags åkte jag och Johanna in och gick en sväng och fikade och hade de mysigt. Igår så var det tivolirock och det var skit bra och kul =) idag blir det nog mest slapp framför tvn. Är sugen på bio, men de får nog bli film hemma istället.


Vill se sugarplum fairy igen!!


Sommarkväll

Igår kändes det att det var sommar! Vädret var kanske inte det bästa men de va en bra dag ändå! Var först hos Johanna och käkade pommes och snackade. Sen träffade jag Malin Emma & Lisse och så åkte vi in till stan och kollade när Love och Per spelade. Dem var bra, men spelade inte så länge så vi gick till soltrappan lite istället. Sen spelade John ME som vi också kollade på. Vid nio kom Johanna, Amelie, Carro, Louise och Emelie också in till stan så gick och åt.Det var himla trevligt!! Ikväll blir det stan igen, fast om vädret fortsätter va såhär tråkigt tror jag att jag hoppar det och stannar hemma. TIVOLIROCK IMORGON =)

kanske natten blir lång

Idag har jag vatt på badhuset med Sofie. Vi simmade, snackade skit, bubblade och tillslut bastade, skit gött =) Har köpt biljett till tivolirock nu också! kom nästan precis hem, och då va jag hungrig så jag gjorde en smoothie och äter melon (som vanligt haha) Men nu är all frukt från morfars fördelsedag slut :(

Nu ska jag baka morotskaka till ikväll som vi ska ha och fika på när vi kollar på Ledin! Hoppas inte det börjar regna.. För åh åh det ligger i luften ;)

Sugarplum fairy


mamma i ett nötskal

Igårkväll blev det kdagarna igen. Åkte in med pappa och dem och kollade rix fm festivalen, och sen va jag med sofie johanna och felicia en stund=) men jag åkte hem redan 20 i 12 igen. Idag var jag uppe med tuppen, för kl 8,40 hade jag testlektion på körskolan inför intensivkursen. Var nervös men det gick skit bra :) Efter det körde jag till malmö med mamma och syster. Var först på entre och sen inne i malmö. Köpte 2 hårband, 2 armband, 1inne, 1tröja, 1klänning och 1par korta tights. (Som var i sönder :@) och 1par skor! Nu har jag precis kommit hem. Dicker smoothie, te och äter melon och mango!


Mamma är sämst på att hitta... vi letade parkeringsinfart under hansa. Det slutade med att vi var ute mitt på torget och körde... Ingen som blir förvånad.. Min mamma det.. Men vi skrattade iallafall! Sov hela hemvägen, var skit trött..:)

Louise bakar

Vatt och ätit på Ocean City, det var gott =) Nu ska jag baka muffins, MUMS!!

Naive - Looptroop rockers feat Timbuktu




Sjuukt bra =)


Idag har jag övningskört (känns typ som de är de enda jag gör just nu :P) Ikväll ska jag ut och äta kinesmat med pappa helene syster chricke & celina, sen blir det nog rixfm festivalen. Men först av allt ska jag lyssna klart på låten (som hanna har fått mig att lyssna på, men tur är de, för den är sååå brraaaaa) och äta upp melon+nektarin och dricka te.. Finns inget godare =)

5 juli

diggiloo ikväll var bra. men det regnade så var dyyyyngsur, trots regnkläder + regnkappa... Nu är jag iallfall hemma och det är skit skönt=) Ska dricka upp mitt te och sen soooova! Pusshaj


Lasse



Väldigt fin låt med Melissa Horn och Lars Winnerbäck :)

kristianstadsdagarna är igång!

kdagarna började igår. var först hos malin och sen hos thirisia och sen blev det stan:) gick runt, fikade och hade trevligt. johanna tvingade upp mig och christoffer i en karusell med, men det var faktiskt kul:D Bussen hem bjöd på många skatt också! Var iallfall hemma vid 3, så det var en lååååång dag eftersom jag var uppe redan 8 igår.. Var med celina hos doktern, sen övningskörde jag och efter det stack jag och mamma till stranden.

Just nu har jag tre alternativ att välja på. 1) ut och sola 2) städa 3) gå en runda. tror det blir nr1.. :) Ikväll ska jag till emelie och sen blir det stan igen!


Juli

Igår bakade jag ju bröd och bullar. Brödet var ett nytt recept jag provade, bovetelimpa med aprikoser, äpple och frön. Jag tyckte inte om det, alldeles för sött! Men de andra (förutom sophie mes som inte vågade prova) tyckte det va gott! Bakade bullar med valnötter med, de blev godare tyckte jag. Även fast jag råka ha i lite för lite vatten, woops. Här kommer lite bilder från igår iaf.


Mamma fixar min favorit, annanas!


Mys i soffan. mamma passade på att slumra till ínnan alla gäster kom.
Dock hann hon bara 2min..


 Tyson

& Simba kom

Och då tyckte ezther att der var dags att dra sig undran
och la sig i morfars säng

Massa frukt, bröd, bullar, skinka och kyckling
typ hälften upplagt. Och typ hälten blev över.
Gissa om jag blev lycklig. kommer leva på frukt de närmaste
veckorna nu:D


Tårtan


"Lite" godis a la morfar


jag chockladdoppade jordgubbar,
gick åt som smör i solsken!


Drack så klart te, trots värmen....
Provade ett nytt. Grönt te med tranbär, Gott!

Jag var ganska seg och trött så jag tog en liten
powernap i sängen på balkongen, sjukt skönt.
Sen joinade jag folket vid tvn en stund!



nu ska jag och ezther ut och gå med artmade i lurarna =)


A Camp- I Can Buy You

Efter grillning med tjejerna igår kollade vi på Allsång på skansen. A Camp var där och sjöng I can buy you. Sjukt bra och sjukt somrig är den, med munspel och allt! Så nu har jag fått en liten dille på den och längtar ännu mer till tivolirock, Det kommer bli så braaaaaa!!!


artmade




grattis morfar

igår var mist sagt först väldigt slapp och sen väldigt stressig. Jag vaknade ganska tidigt, åkte en runda inlines med ezther och sen blev det frukost i lugn och ro. Försökte sola lite men de gick inte (allergin) så jag cyklade in till morfar  och slängde mig på soffan. Där låg jag tills mamma kom efter jobbet. Så åkte vi tre och handlade inför idag (morfar fyller år). På maxi tog det lång tid och helt plötsligt var kl 6, jag skulle va hos malin halv 7 och möta johanna kvart över 6. Så kl 6 fick jag rusa in i duschen och sen cykla direkt. fasiken vad jag trampa på!

Hos malin grillade jag fiskspett som vi köpte på maxi, sjukt gott! Kvällen var galet trevlig och jag var hemma halv 3, i säng vid 3. Gick upp för en halvtimme sen, ni fattar att jag är trött va?.. Nu ska jag snart baka bullar till morfars kalas idag, sen åker vi in till han vid lunch och så blir det kalas hela dagen. :)


RSS 2.0