Torsdag

Idag fick jag reda på att jag fick mvg på talet och i slutbetyg i svenska c (skit glad :D:D). Efter skolan skulle köpa sminkborttagingsmedel men det blev en jeansjacka och en tshirt också. Idag har Emmie och Louise varit här. Vi har ätit thaigryta och bara snackat en massa om USA. Är sjukt sugen på att åka NU.

Ska snart in till stan och bli ännu gladare. Ska in och träna step och boxning. Snacka om toppen dag!

Onsdag

LEDIG IDAG och det har varit skööönt! Har vatt hos Johanna. Vi grillade fläskfilé och annanas och åt klyftpotatis och majskolv till. Mmmmmmmmmmm vad gott det var. Snart kommer Sofie hit och då ska vi försöka vara flitiga och plugga nk. Men först behöver jag diska och gå ett varv med dammsugaren.

Jahaja..

Cyklade till vårdcentralen idag för ett nytt prov eftersom dem ringde förra veckan och sa att ett av dem hade kommit bort. Men sen idag när jag var där hade tydligen mitt papper där också kommit bort. Så dem visste inte vad för prov det var. Så dom kollade datorn och såg att dem hade fått svar. PÅ DET PROVET SOM INTE FANNS. Haaallllllåå? och inget prov hade visat något heller. Tror aldrig jag kommer få reda på vad felet är, och jag känner att jag litar mindre och mindre på vad som görs och sägs. Snart skiter jag i detta.

Måndag

Denna dagen har gått jätte fort. Annars brukar måndagar vara sega. Imorse var jag ute och sprang en runda och det var riktigt skönt. Sen hade vi bara en väldigt kort nk lektion så jag och Sofie gick och köpte Siesta biljett på håltimmen:D

Har pratat med dem på Nautilus idag och tackat nej till jobbet. Kändes jättetråkigt men samtidigt grymt skönt. Det känns som det är ett steg närmare USA , även om det var ett litet steg. Har skrivit ut och börjat fixa lite med ansökningar idag också, och fått broschyr hemskickat :) Har även pratat med dem på CulturalCare och fått plats på infomötet bekräftat. LÄNGTAR!

Nu ska jag ligga i sängen och kolla på HOW I MET YOUR MOTHER (typ bäst) och dricka varm chokladmjölk

:D

tydligen 47 dagar till studenten och 56 dagar till turkiet, gaaaaaaaaaaaalet nära nu!

USA!!!!!!!

Har bestämt mig för Au Pair i USA i ett år nu efter studenten. Känns som rätt beslut. Det var ju det jag ville från allra första början med. Så nu har jag gjort intresseanmälan, bokat in mig på informationsmöte+intervju och börjat kolla lite på hur ansökningen ser ut. Min lilla au pair expert Louise Ljungdahl ska hjälpa mig någon dag också. Vill allra helst åka i slutet av juli. Men jag är ju lite sent ute så jag siktar in mig på augusti/september men hoppas sjukt mycket på juli ändå! Eller början av augusti kanske..

Har lyckats förstöra mammas födelsedag lite också tycker jag. För då ska jag och hon på mötet och intervjun mellan 12-16. Tur iallfall att hon inte störs lika mycket av det som jag! Men tänk ändå, kanske förstör BÅDE mammas och MIN födelsedag. Får jag som jag vill så firar jag min 19års dag i USA :O


lycklig och förvånad

Jaaaha då var ett boxningspass avklarat idag. Riktigt roligt. Två stycken som lät som sälar och var oviga och skröt om att dom var hockeykillar. Jubbigt för magen idag. Skrattmusklerna fick träna samtidigt som vi gjorde jubbiga magövningar. Men som sagt RIKTIGT ROLIGT. Sen cyklade vi runder en stund och var allmänt konstiga som bara vi två är , TJUUUUUHUUUU. Okej tror bara Sofie fattar detta inlägget för det känns väldigt internt. Men det gör inget. Jag ska ju flytta in i hennes 1a i Uppsala hade hon ju tänkt. Vi ska bygga en fin liten koja i ett hörn i köket där jag kan va. Så vet hon var hon har mig. Hon har lovat att slänga ner lite mat till mig också om jag är hungrig.

FAST jag har en annan plan. Au pair i USA ett år, Sofie kommer och hälsar på. SEN flyttar jag till Uppsala, vi flyttar ihop i en större lägenhet, pluggar rövarna av oss och är så galna som bara vi kan va. DET TYCKER JAG LÅTER BRA

nu ska jag sova,

PS. Jag är glad

Hey Soul Sister

Älskar att det är torsdag idag. Hade svenska lektion och sen slutade vi. Jag, Emmie och Sofie satte oss på House of Bagels och snackade lite skit. Pratade UF och planerade helgen lite. Fast den har ju dock nästan vatt planerad sen förra helgen. Men ändå, lite mer detaljer nu. Som vanligt så tror jag att denna helgen kommer bli GRYM, för det brukar dem va. Jag och Sofie har också kommit på att vi har så jäääävla roligt tillsammans och att vi är bäst!

SUPER DUPER TRÅKIG TISDAG

Jag har fruktansvärt TRÅKIGT. Stannade hemma från skolan idag för jag vaknade med världens huvudvärk. Har börjat göra något konstigt när jag sover så när jag vaknar har jag ont i ena käken och i huvudet, och idag var det extremt. Men det blev bättre för ett tag sen så jag bestämde att jag skulle in och träna step. Men nu började jag må konstigt igen så jag tog tempen och såg att jag hade feber :( Så det blir ingen träning för mig idag. Jag som hade gjort upp super schema för denna veckan. Men det sket sig. Och jag hatar, verkligen HATAR när det inte går som jag planerat.  GAAAH. Men imorgon tänker jag gå till skolan, sjuk eller inte. Och nästa onsdags ska jag till tandläkaren och göra avtryck så jag kan få en skena att sova med Yey!

OCH PÅ FREDAG SKA JAG HA FINT VÄDER!!

Hej snygging

 Vi är ganska snygga ändå...

Love it

I fredags var jag i Åhus och åt och bowlade med tjejerna. Efter det åkte vi in till Bånken. Verkligen en kanonkväll. Känns så himla trist att jag inte ska träffa mina favoriter varje dag sen.
Igår skulle jag och Sofie ha myskväll här hemma, äta tacos, hyra film och kränga popcorn. Men sen kom vi på den briljanta idén att vi skiter i det och kör en utgång till. Så det gjorde vi. Och det var nog en av de roligaste kvällarna på länge!

???????????????????????????????????????????????????????????????

Någon som känner för att ta lite beslut till mig?
Är sjukt sugen på au pair förtillfället.

Det är så mycket jag vill göra.
Jag vill bli reseledare
Jag vill åka till Australien och backpacka/jobba
Jag vill åka till USA som au pair
Jag vill jobba på Astrid Lindgrens värld
Jag vill stanna hemma och jobba på Spisen och Nautilus
Jag vill flytta härifrån och plugga vidare

Jag blir GALEN

Everybody dies but not everyone lives

I'm gonna ride like I've got the cops on my tail
I'm gonna live my life like I'm out on bail

I'm gonna be out front, gonna blaze a trail
I'm gonna, i'm gonna, I'M GONNA CROSS THAT LINE

Torsdag

Är ledig idag! Himla skönt. Nu ska jag och mamma köra till Vinslöv och hämta min balklänning

Remember me

aaaaaaaaaaaaaaa vad remember me va BRA

GLAD

Var ju på Nautilus idag. Fick jobb där till hösten, börjar i slutet av augusti. Ska börja som Step instruktör och sen kanske det blir mer. Ska bli jätteroligt! Ska gå utbildning i maj eller juni och börja träna där lite nu. Wiii :D

Ikväll ska jag och Sofie träna aerobic och sen blir det bio med Sofie och Emmie. Ska se Remember me. Och imorgon är jag ledig. Hoppas på fint väder så jag kan soooola hela dagen

Njuuuuter

SVENSKA C ÄR ÖVER!!!!!!!! Kan inte beskriva vilken känsla, vilken lättnad!! Har ju fasat inför detta talet sen 1an när man hörde om det första gången. "3orna håller tal i aulan med mick INFÖR ALLLLAAA, vem som helst får komma". Nja riktigt så farligt var det kanske inte. Väldigt överdrivet alltihop. Men det var ändå ett tal som hölls, i aula, inför folk, muntligt nationelltprov och man blir bedömd. Klart att det är skönt att det är över! 

För att fira att vi varit så duktiga så blev det lunch med Sofie och Emmie på house of bagels på uteserveringen. Riktigt mysigt. ♥ Nu är det vår.

Ikväll var jag och Sofie på Step och svettades. Så jäkla kul! Älskar det. Imorgon ska jag till Nautilus och jag hoooooooooppppaaass!! Träna och få pengar, DRÖMJOBB

Odyssevs

Jag reser utomlands ibland för att behålla mitt förstånd
Och för att känna att jag faktiskt har passioner
Då far jag ner till sydeuropa för att njuta på cafè
Av Nya Gardets anarkistiska visioner
Byråkraten i min skalle
Han får sitt i detta land
Sinnligheten den får sitt nån annanstans
Men jag har aldrig kännt en sinnlighet som din, min älskade

vill ha

Blus med rosett

love

helt sjuk vad jag trivs. trivs med allt

Jack Johnson - Angel

kanske en av världen mysigaste låtar!

JAAAAAAAAAAAAA

Jag har fått jobb nu!! Börjar nästa lördag! Läängtar

.

Idag var jag uppe med tuppen, skulle till tandläkaren tidigt. "Slutbesiktning" efter tandställningen. Dem var helt överexalterade över hur bra det hade blivit. Så nu slipper jag gå dit, och ingen mer skena på nätterna. Skönt!

När jag kom hem ringde dem från Spisen, så jag ska dit och prata imorgon. Hoppas verkligen att jag får jobbet. Har vatt på stan med Johanna idag med. Köpte kanske lite mer än jag borde. Men vafan.. Skitsamma

Torsdag

Guuuuuuuuuud vilken bra dag det är!!!! Eller kanske ska säga DAGAR! ♥

Det går bra nu

Var i Tyskland igår och handlade till studenten. 2 månader kvar nu!! Herregud.. Vi lyckades få bensinstopp precis innan vi skulle åka tillbaka med färjan från Tyskland till Danmark, så vi fick bogseras över! haha fail.

Igår kväll hade jag Emmie Louise o Sofie filmkväll. Dock missade jag början av första filmen, mitten av andra och sista av tredje ! Men vi hade mysigt :)

Idag har jag och mamma vatt runt och letat efter nya inlines, och hittat också! Ikväll tror jag att jag ska in till gymmet och köra ett Step pass. Jag har sökt jobb på några gym i stan och idag ringde de från Nautilus och jag ska dit nästa vecka och prata, JAG HOPPAS. Snacka om drömjobb!!

söndag

Jag och Sofie var ute och cyklade igår kväll, sjukt härligt! Blev en bra runda. Stan - Viby - Hammarslund - Hammar - Tillbaka till stan - Öllsjö. Inatt sov jag 13½ timmar, det var lääängesen och mycket välbehövt!!

Idag ska jag hem till pappa och äta varmrökt lax och imorgon åker vi till Tyskland.

Banken

I torsdags tvingade Sofie med mig ut och fira lovet. Och vi hade skitkul så det var bra hon lyckades övertala mig. Vi var först på spinningen sen hos henne och sen hamnade vi på Banken.

Igår blev det förfest hos Carro i Tollarp och sen efter många om och men så hamnade jag på Banken igen. Ikväll ska jag antagligen va med Johanna eller Sofie.

RSS 2.0